Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 45 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Мерита, споко бе жена. Всички тези негативни реакции от таксола са когато е през 3 седмици. Нищо няма да ти има като си всяка седмица, не се филмирай. Нито нокти, нито бързи влакове, нито нищо, освен някоя алергия ако не те тресне, но няма да го мислиш сега.

# 391
Марита, аз също предполагам, че при теб схемата е друга.....дозировката- също, щом всяка седмица те наливат....
Иначе и при мен се обели всичко дето можеше да се обели- кожа, горния пласт на ноктите, лигавиците. Езика ми беше станал двоен......Първите дни бях само на лимонов сладолед и газирана вода с лимон. Но пък и бързо мина. Е, вярно, че и реакция направих на следващата вливка, но доколкото разбрах било много рядко явление това.
Иначе след като приключих с Доксетацел-а и се поизчисти от организма ми, тръгнаха да растат пак косЪмите. И сега съм като с ореол на главата- щото стърчат едни бели коси......ма  скоро ще загладя перушината и ще конкурирам Мидко по оперение........знам аз  Mr. Green

# 392
Мерита, споко бе жена. Всички тези негативни реакции от таксола са когато е през 3 седмици. Нищо няма да ти има като си всяка седмица, не се филмирай. Нито нокти, нито бързи влакове, нито нищо, освен някоя алергия ако не те тресне, но няма да го мислиш сега.

А пъпки? 😁 Честно казано птедпочитам да ме боли, отколкото пъпки🤣
Ами те ми дават бая "глупости" против алергии, та дано поне това ми се спести.

Люба, незнам. Като гледам при червената химия живота ми протече като на всички вас, дето я имате на 3 седмици (нали?), че някои и по-леко от мен я понасят, а при мен трябваше да е по-леко от при вас, защото ми беше на 2 седмици. Така, че....пак съм се подготвила за най-лошия вариант.

Мерси и на двете ви за окуражаването! 😊

# 393
  • В царството на игрите:)
Леле и мен ме хвана шубето от този Доцетаксел. Червената я изкарах като песен. Нищо не разбрах от нея, освен последния път , когато имах непоносимост към определени миризми и три гнойни пъпки. Това с ноктите ще го преживея, но да ме хвърля в леглото, не мога да си позволя. Имам 6- годишна девойка , за която трябва да се грижа. Тати по цял ден е на работа и няма кой.
Шубето няма какво да те хваща. Даже това, че всеки тук пише какво е било при него се отразява зле на тези, които не са минали оттам. Аз не знаех нищичко и затова нищо не очаквах. Моите две тогава бяха на 11 месеца и на 4 години и мъжа ми също работеше. Сама бях и се справих, пък и на 6 години девойка вече разбира и може да помага на мама. Не щади чак толкова околните. В крайна сметка е дошъл момента да помагат и да са по - загрижени. Като свърши терапията всичко ще е по старому. Пък и може при теб да е по - леко, така, че не го мисли и не се настройвай негативно от сега.

# 394
  • София /Абсурдистан
Споко. Трябва да пиеш много вода после да отмиваш отровите. Това на мен ми казаха, ама и да не бяха казали, такава жажда ме мъчеше, че жабясах направо. Правех си и домашна лимонада с лимони. А кожата се маже с крем, аз ползвах бебешки хидратиращ на Бочко, ползвам си го и сега.

# 395
Споко. Трябва да пиеш много вода после да отмиваш отровите. Това на мен ми казаха, ама и да не бяха казали, такава жажда ме мъчеше, че жабясах направо. Правех си и домашна лимонада с лимони. А кожата се маже с крем, аз ползвах бебешки хидратиращ на Бочко, ползвам си го и сега.

Аз имам проблем с кремовете и всякакви миризми. От всичко ми се гади, а пък като си намажа тялото с крем и после дрехите ми миришат на гранясало олио (явно от крема) и то веднага след това. Не е като да е гранясало наистина. Умопобъркващо ми е и спрях да се мажа. Доста изсъхнах. Незнам какво да правя.

# 396
  • София
Умирам от болка в кръста! Направо не издържам, никога не ме в боляло толкова. Не мога да лежа, не мога да ходя, иде ми да крещя. И миналия път ме боля, ама такова чудо не съм изпитвала. Болкоуспокояващите не помагат, казвайте какво да взимам...

# 397
  • София
Има едно мазило - Рефригеранс.Но си го купи от ветеринарната аптека, защото е по-ефикасно.

# 398
  • Cherven Bryag
Тинтири, ако можеш да пиеш хапчета -много помага диклофенак нестероидно противовъзпалително средство .

# 399
Умирам от болка в кръста! Направо не издържам, никога не ме в боляло толкова. Не мога да лежа, не мога да ходя, иде ми да крещя. И миналия път ме боля, ама такова чудо не съм изпитвала. Болкоуспокояващите не помагат, казвайте какво да взимам...

Колко време те боли? Мен силно една нощ и един ден и после вече по-се трае. Нищо не ми помага и на мен от обезболяващите и даже спрях да се опитвам. Единствено в силна поза "ембрион" усещах някакво временно облекчение.

# 400
  • София /Абсурдистан
Тинтири, ако можеш да пиеш хапчета -много помага диклофенак нестероидно противовъзпалително средство .
Точно. Вземи Еманера 20 , 1 капс и след 20 мин. и 1 Диклофенак дуо. Вторият Диклофенак можеш да го вземеш не по-рано от 6 часа. И пак Еманера преди това за предпазване на стомаха.

# 401
  • София
Благодаря ви, ще пробвам. Явно е симптом, а аз миналия път си мислех, че нещо съм се сецнала. Брутално боли и не мога да си намеря място. Мислех да карам мъж ми да прибере бебето от ясла, ама реших, че така и така не мога да лежа и седя, по-добре да се раздвижа. Малко се поуспокои май...

Марита, миналия път ме боля 2 дни. Сега ме боли от вчера, но беше търпимо. До днес следобед, когато изтрещя

# 402
  • Враца
Ема, от киста съм оперирана 2013 година. Не мисля, че има нещо общо с рака ми сега.
Чух, че лъчетерапията може да даде разсейки, а облъчването в горната част на тялото се отразява върху белия дроб. При лъчетерапия на бял дроб близо до сърцето има опасност от образуване на вода и около сърцето.
Кашлица може да има всякога защото ракът разрушава белия дроб и осем като самостоятелен проблем е проблем и на белия дроб.

# 403
Тинтири, би трябвало скоро да ти мине. При мен никога не минава напълно обаче, но поне не боли чак толкова много като веднага след инжекцията.

# 404
  • София
Добре де, ако е от инжекцията болката, възможно ли е да се появи седмица след нея? И ако е от инжекцията, защо ме боля кръста и миналия път, след като тогава нямах инжекция... Странна работа...
Последния аналгин уталожи болката и пак съм човек. Егати, прищипвала съм нерв няколко пъти, ама такава болка не съм изпитвала

Общи условия

Активация на акаунт