Ген ключове - ново самопознание

• 3 500
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Starinthenightsky, отговорила си на въпроса ми, нищо че го зададох лаишки.
Титания, ако прочетеш нещо, нали ще споделиш мнението си ?
Струва ми се , че има нещо практично в ген ключовете. Например, човек да види през друга призма своето поведение, привички, реакции, програми. (Този страничен поглед можеш да получиш и само посредством астрологията.)

Има и други начини, които може да играят отключваща роля за определени сюжети от рождената карта. По народному - в подходящото време. По точно е определението в контекста на използваната терминология от ген ключовете, че ключовото за развитието на дарбите е именно то. Човек е неделима част от света. Не е изолиран остров, който разкрива дарбите си, когато щракне с пръсти или чрез съзерцание. Човек е това което и тук и сега, благодарение на хора, среда и обстоятелства, които среща в живота си.

# 16
В ген ключовете има корени от древната китайска книга “И дзин” (която е много повече от гадаене и е достигнала до нас много изменена), може би от Дао (там още не съм се ровила), от синхроничността, изследвана от Юнг и други. Хубаво е да вървим към себе си по свободно избрани пътища, след като сме осъзнали, че за да сме здрави е нужно да възстановим загубената връзка със себе си или с другите. (д-р Едуард Бах). Бъдете в любов и светлина!

# 17
Любовта е ключ към всички въпроси. За да се развие и разцъфне едно семенце са му необходими подкрепящи есенцията му условия - подходяща почва, топлите лъчи на Слънцето, въздух, вода.
Когато човек търси отговори на въпроси наличните и възможни ключове (любов) не пасват на ключалката.
С моите коментари в тази тема не ангажирам никого, само изразявам скептицизмът си към всички тези, които имат решение на всички въпроси. Предлагат вълшебни ключета.

Общи условия

Активация на акаунт