Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
и защо точно с хром, аз съм с мозила и го пише на английски и български

Да повторя пак за неразбралите хром  - заради леснят превод с един бутон. За Български и Английски да кажа пак карайте на собствена отговорност. Аз преценявам, че правилно е да е преведено и затова съветвам така. Нямат шанс да се оправдаят с текст на чужд език когато търсят причина да ви отхвърлят диспута. Всеки кара на собствена отговорност и като стъпи на мотиката ще знае, че е заради него самия и няма да идва да хленичи. Много екземпляри идват по форумите и врънкат ама вие не ме предупредихте за еди си какво и сега загубх диспута.

# 181
  • Бургас
Германия на адресите дето ги дават транспортните фирми като гбг, габко те ще ви ги доставят до България по-бързо.

но ще искат пари

# 182
Германия на адресите дето ги дават транспортните фирми като гбг, габко те ще ви ги доставят до България по-бързо.
но ще искат пари
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да повторя пак за неразбралите - платените доставки от Китай до БГ от Китай до Германия в повечето случаи са безплатни и като теглиш чертата излиза на същата цена, но вместо за 60 дена идват за 15-20 ... стига да не поръчаш копче за балтон за 20 цента и да искаш да ти го доставят безплатно с ДХЛ до увас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Щото има и такива дето се правят на олигофрени и после реват ...

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 17:41 от netman71

# 183
  • Бургас
 1. Транспорт на стоки от UK до BG - 2.20 лева/кг.*, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад UK до склад BG.
 2. Транспорт на стоки от DE до BG - 3.40 лева/кг.*, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад DE до склад BG.
*Всички посочени цени са без включено ддс

но е малко гадно да гледам че съседното номерче чака 2 дена само защото е от Франция, а аз кисна вече 19 дена на опашката
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?sea … 10060000000162287

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 17:03 от musicdoubl3

# 184
но е малко гадно да гледам че съседното номерче чака 2 дена само защото е от Франция, а аз кисна вече 19 дена на опашката
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?sea … 10060000000162287
Тези дето не им е гадно смениха държавата ... по един или друг начин.

# 185
# 186
Здравейте, трябва ми мултимедиен проектор, някой има ли идея дали ще е проблем да взема от алито.
Нещо такова
https://www.aliexpress.com/item/2019-New-Original-T6-1280x720-LE … /32982187683.html
...
Проекторите с ниска цена са LED и се ползват само за затъмнено помещение. На проектори за бизнес презентации се гледат лумените. Мисля трябваше да са 2500-3000 но може и да бъркам. До сега няма LED с реални такива парамети. Само в рекламите на китайците са толкова. Ще можете ли да правите прожекциите в затъмнено помещение? Тогава можете да пазарувате, не можете ли рискувате да си профукате парите и да си го държите сувенир в къщи да си гледате филмчета. Детска аудитория на тъмно не можеш я озапти, за бизнес презентации пък е грозно и неуважително да им гасите и да ги държите на тъмно.

# 187
  • Бургас
Имах 10 годишен проектор на sony, който изгоря. Ползвах го всеки ден без да затъмнявам помещението и не е имало проблем. Но едвали е бил LED, a от по-старите технологии. На прозорците на помещението има перфофолио и леко го затъмнява.

# 188
До срока за обработка  и изпращане остава 1 ден , аз сега виждам ,че  продавачът ми е писал  следното :
"Dear friend
Your order has been ready to ship, now we are told by the shipping company that there is an extra charge on shipping cost, the amount is about 3US D
Such case doesn't happen to all customers because it depends on what product and what address it will be sent to,we understand that you have already paid for the order, yet the extra charge is necessary if we have the order delivered in time.
Here is how to make up with the extra charge:
Place a new order and leave a note,like "paid for shipping cost for my order(with your order number attached)". Please pay extra shipping cost by the link: https:
https://www.aliexpress.com/store/product/Extra-Fee-cost-just-for … 7.html?spm=2114.1 .....
Thanks for your understanding and cooperation."

Предполагам  просто се пробва за още  3 $ , което е  много тъпо и дребнаво ?!
Да си трая  и толкова  , нали ? Ако изпрати  поръчката  - ок , ако ли  не - ще ми върнат блокирана сума (13-14 $)  и толкова ?

# 189
  • Бургас
правилно разсъждаваш - ако не е прати е минус за него, ако е откажеш е минус за теб (за рейтинга)
много се хванаха от тук и доплатиха

# 190
2. Транспорт на стоки от DE до BG - 3.40 лева/кг.*, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад DE до склад BG.
*Всички посочени цени са без включено ддс
От Китай до БГ 3 долара за доставка. От Китай до Германия - безплатна доставка. От Германия до България 3 лева за доставка. Не разбирам защо ми ги показвате тези цени без да показвате как се променя цената за транспорт, когато в али превключите на доставка до адрес в Германия от доставка до адрес в България. Явно някакви тънки сметки правите ... неразбираеми за простолюдието? Може би искате да сложите и 2.50 за спиди или за еконт 5-6 лева. Ами слагате и пак смятате. Мен със спиди 2.5 пак ме устройва.

# 191
  • Бургас
    Великобритания е по евтино, но след месец може да излезе от ЕС и да вдигнат транспорта

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 16:09 от musicdoubl3

# 192
      Великобритания е по евтино, но след месец може да излезе от ЕС и да вдигнат транспорта
      Нерде Ямбол нерде Стамбол. И Германия ли ще напуска ЕС Wink Умишлено не говоря за UK точно заради брекзит.
      Нека всеки сам си провери колко му е доставката. Аз твърдя, че в 90% от случаите ситуацията е като на моите не като на вашите снимки. Колкото и да се опитвате да спасите пощите няма шанс. Прецакаха се сами като в приказката за лакомия ...
      Скрит текст:

Само не ми казвайте, че са с различен доставчик - да с различен са заради големите проблеми с БГ пощите китайски пощи отсвириха БГ като дестинация. Не заради клиентите дето си искаха парите за недоставено в срок, както се опитваха някой да заблуждават, а точно заради кражбите от служители и заради постоянните опити да се накарат клиентите да поръчат краденото втори път.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 17:00 от netman71

# 193
      • Бургас
      това за през Германия е интересно - кажи какво правим ако го задържи немския митничар
      а това че българина е крадлив е ясно - поне в това отношение сме на едно мнение с по тъмнокожите българи

# 194
      това за през Германия е интересно - кажи какво правим ако го задържи немския митничар
      а това че българина е крадлив е ясно - поне в това отношение сме на едно мнение с по тъмнокожите българи
      Е що се правите, че не четете какво е писано по-напред. Чакам да питате скоро дали става дума за доставка от Китай или от ЕС Wink Ха Ха Ха.

Общи условия

Активация на акаунт