Колко Ви е сметката за ток на месец?- тема №3

• 15 875
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
  • Шумен
Абе, навсякъде си беше студено тоя месец, така и ще си отиде, то какво остана?

# 136
546 лв. за февруари, 318 за март до 5 април. Нормално, топлим къща на ток във всички стаи + баня.

# 137
142,12 Това е за март, всичко е на ток. Март беше по-топъл от април, но пак сме включвали отопление (два климатика и маслен радиатор).

# 138
77 лв в София с изложение север юг.. в южните стай през деня е свръх горещо

# 139
Варна 150лв.
Този месец е с 50лв надолу, което е добре, климатиците и в хола и спалнята си работят все още, защото вечер доста захладнява.

# 140
Не знам къде е това топло време....аз съм Пв и климатиците още не са спирани.Освен по изключение за 1-2 часа в някой по-слънчев следобед в хола-западно изложение.

# 141
  • Шумен
Къде, никъде - нещата са субективни в голяма степен , при това време със средни денонощни под 10 градуса ни дограма, ни изолация, ни килограми и топли вълни могат да ме убедят, че може да се кара без отопление.

# 142
Не отоплявам апартамента цял месец, пускал съм климатика 2-3 пъти макс и то не за дълго. Ще ви снимам термометъра довечера и утре сутрин. Температурата не пада под 21-22 градуса, а като напече слънце си става 25-26. За какво да се лъжем ебаси.

# 143
  • Шумен
Добре, споко. Както писахме нещата са много индивидуални, но все пак се дава ориентир някакъв...след някои уточнения - отопляема площ, изложение, подобрения, в коя част на България и т.н.

# 144
Варна - 124,07 с 50 лв по-малко от предния месец, но още не сме спрели климатиците.

# 145
Бургас 72.65лв от 22.02. - 22.03.19г- с два климатика ,които се пускат рядко вечер за по 3-4 часа.Изключително топъл апартамент с южно изложение - хол и спалня и детска стая север.Всички ел.уреди са клас А++/А+++.С външна изолация, К стъкла , без съдомиялна и сушилня, с бойлер.

# 146
  • Варна
Ама не го гледайте DonJon, той е мъж, те са си моржове. Моя само пуфти, че му е жега и мрънка да гася климатика. Е няма начин, на мен ми е студено още.

# 147
Не отоплявам апартамента цял месец, пускал съм климатика 2-3 пъти макс и то не за дълго. Ще ви снимам термометъра довечера и утре сутрин. Температурата не пада под 21-22 градуса, а като напече слънце си става 25-26. За какво да се лъжем ебаси.
Перфектни температури.
Аз също не бих пускала климатик.
Мине ли термометъра 25 градуса и започвам да отварям навсякъде.
Не обичам да ми е горещо.

Чакам с нетърпение да ми излезе сметката за тока.
Мисля ,че няма да е повече от 60 лв.

# 148
Днес няма слънце и вали, хола, едната спалня, втората и накрая е банята са на снимките долу. Морж ли съм не знам, но това на мен ми е добре. Последен етаж, почти всички стени са външни, френски прозорци... голям кимизарник ей Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 18:51 от DonJon

# 149
  • Шумен
Ами добре си е като температура без странична  помощ.

Общи условия

Активация на акаунт