Колко Ви е сметката за ток на месец?- тема №3

• 16 165
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
Това за данъка и такса смет си е решение на всяка община. Някъде го има, другаде не.
За електричеството може майсторите да са си зареждали телефон или да са използвали някакви машинки за кратко.
И да не е спам 46лв.

# 211
  • При децата ми
172 лв. Очаквах по-малка сметка.

# 212
  • оттам, откъдето започва България
61,57 лв. Явно климатиците не са се включвали много. Другия месец очаквам по-голяма сметка, че две седмици бяхме много хора вкъщи.

# 213
И този месец 45лв...отопление не сме пускали. Явно е поскъпнал тока тази година, че миналата бяха по 10лв надолу...

# 214
И този месец 45лв...отопление не сме пускали. Явно е поскъпнал тока тази година, че миналата бяха по 10лв надолу...
Пускай телевизора от време на време, поне ще си в час новините.

# 215
Водата май я пишат служебно,когато няма достъп.Ние имаме необитаема къща и също така плащахме символична вода и ток и пълни данъци,докато баща ми не подаде някакви декларации в общината и дружествата и сега имаме ток и вода,но като се води необитаемо не се плаща никаква такса и реално няма консумация с години вече.Само данък някъде около 60 процента се плаща,от такса смет има намаление там.
Ааа това да, но в случая аз лично си я засякох.

# 216
Токът всяка година поскъпва от дата 1 юли.

# 217
Със сигурност поскъпването не е с 1/4, за сметка от 30 лв. разликата за едни и същи киловати е стотинки.
Просто потреблението му е било повече.

Сега проверих, миналата година при нас сметката е била 36 лв., тази година 28 лв.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 12:33 от Не се сърди, човече

# 218
53.93 лв  - без отопление вече, от време на време климатик за охлаждане, бойлер всеки ден, пералня 2-3 пъти седмично, готвене всеки ден + останалите дребни домакински уреди.
Доволна съм!

# 219
  • Шумен

И от  някой си септември - два пъти годишно. Явно се приема за нормално от народонаселението, защото не съм видяла някой да се бунтува, освен по форумите. Ами заслужаваме си управниците, както отдавна е казано.

# 220
  • Варна

И от  някой си септември - два пъти годишно. Явно се приема за нормално от народонаселението, защото не съм видяла някой да се бунтува, освен по форумите. Ами заслужаваме си управниците, както отдавна е казано.

Абсолютно. Ревем си само във фейса, но като се стигне до там да се излезе на улицата се критикуват и малкото излезли.

# 221
116 лв и стотинки, период 03.04-02.05, включва и малко отопление, че април беше хладен.

# 222
56ЛВ на старото жилище за 3 седмици и 11лв на новото - от машините на майсторите

# 223
82.56лв - тристаен апартамент, като около седмица климатиците са работили на отопление, няколко дни на охлаждане.Бойлер почти постоянно включен, пералня всеки ден - събота и неделя х 3-4пъти се пуска.

# 224
  • София
137 лв.

Общи условия

Активация на акаунт