Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 606
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 30
А за купуването на последователи не си ли чела? И в инстаграм и в тубата. И като има сто хиляди харесвания на голия и задник какво следва - нобелова награда ли? чак па майка ти да пише сърцераздирателни лозунги каква е гордост това и какъв трепет.
На Ивана майка и е обикновена женица, ама не изглежда много умна и много наясно какви песнички пее дъщеричката и. Пък и по врачки ходи, ясно е калко и е капацитета.

# 31
  • Пловдив
Може ли линк към магазина й? Уж рових по темите, но не намерих линк.
https://www.facebook.com/vasiviv/
ХА! Нали уж Италия ги внасяше? Тия моделчета ги има в един сайт, за който съм почти убедена, че всичко му е китайско. Smile
Ама нали тя си ги снима сама ?
Аз не я видях нея ,ами други момичета .
Нещо тази Васи си е повярвава ,че е нещооо !!!

# 32
Когато смени компанията, ще смени и името просто.
Иначе гримът и прическата на Василена на сватбата наистина са ужасни и хич не и правят услуга. Не съм имала време да гледам цял епизод от сватбата им, а само ви следя, но я мернах без грим и прическа и изглежда по-добре отколкото на сватбения ден.

# 33
А за купуването на последователи не си ли чела? И в инстаграм и в тубата. И като има сто хиляди харесвания на голия и задник какво следва - нобелова награда ли? чак па майка ти да пише сърцераздирателни лозунги каква е гордост това и какъв трепет.
На Ивана майка и е обикновена женица, ама не изглежда много умна и много наясно какви песнички пее дъщеричката и. Пък и по врачки ходи, ясно е калко и е капацитета.
Може и майката да е същата и за нея точно тези неща да са супер. 

Кокът на Василена и на мен не ми хареса. Не смятам, че й отива.

# 34
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

Закво ни е тогава? Grinning

Хаха - може да дойде като свърши предаването - до кога ли му е забраната? Simple Smile

# 35
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

Закво ни е тогава? Grinning

Хаха - може да дойде като свърши предаването - до кога ли му е забраната? Simple Smile
Гладни кокошки просо сънуват.

# 36

Докато трае излъчването на предаването по телевизията. То след това няма какво да издава, всичко ще е излъчено вече.

# 37
Ами прав е Фори, ще наруши конфиденциалността. Неустойките после кой ще ги плаща?!

# 38
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

Мен ми интересно как ти отговори? Пак ли всичко с ГЛАВНИ БУКВИ? 😁 Да знаем дали е избирателно това "крещене".

# 39
Да вземе да доДи Фотото, защо да не доДи. 😂

# 40
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

Мен ми интересно как ти отговори? Пак ли всичко с ГЛАВНИ БУКВИ? 😁 Да знаем дали е избирателно това "крещене".
С малки букви

# 41
Кога свършва сеира/предаването?

# 42

Докато трае излъчването на предаването по телевизията. То след това няма какво да издава, всичко ще е излъчено вече.
До колкото знам в Биг Брадър имаха и после по договор задължение да участват в предавания и да дават интервюта само на предварително одобрени медии.

# 43
Скрит текст:

С малки букви
[/quote]

Пак липсват запетайки, ама нищо де няма пълно щастие. Не знам какво точно си му писала, но ако миличкият си мисли, че ще получи подкрепа тук жестоко се лъже. 😁

# 44
  • София
Защо, ще получи от някои.
Я не се изживявайте като велики.

Общи условия

Активация на акаунт