Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 652
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 15
Пхахаха еми така си е, ако някой каже, че припада по вторите, няма да му повярвам. На 12 март го е публикувала това на сайта си Василена и майка и ръснала отдолу "супер си"
https://scontent.fsof6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53897014_3168918 … 8&oe=5D09DE34

# 16
Благодаря за новата тема - и аз чакам епизода с нетърпение, въпреки, че смятам, че от тук нататък всичко става супер предвидимо.

Нещо не ме кефят много дрешките на Василена. Иначе се радвам, че продължава с бизнеса си жената - дано няма сътресения. Както казват лоша реклама няма.
Явно толкова много я е дразнила прическата на сватбата, че по средата на деня си я променила

# 17
Мога ли да чуя някъде песен на Ивана Андонова? И какво всъщност пее тази девойка? Търсих в гугъл, но нищо не ми излезе, а може би се подвизава под някакъв псевдоним!?

# 18
Мога ли да чуя някъде песен на Ивана Андонова? И какво всъщност пее тази девойка? Търсих в гугъл, но нищо не ми излезе, а може би се подвизава под някакъв псевдоним!?
Търси Ивайла,песните и как се казват незнам

# 19
Скрит текст:
Търси Ивайла,песните и как се казват незнам

Тя има само една самостоятелна песен с красноречивото заглавие "Каката".... Иначе преди беше част от трио Карамел.

# 20
Ето песен:
Скрит текст:

"Дупарата въртиш я много здраво!" - поетеса Wink

# 21
Това намерих, но не знам тя ли е или друга Ивайла...
Каката е потресаваща! Не очаквах чак такова нещо...

https://m.youtube.com/watch?v=g6WtdAqI0E8

# 22
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

# 23
И след това дъно на поп фолка, Иванка говори за кариера. Много си вярват някои хора.
Скоро четох за една майка на подобна дъщеря, дето се хвалеше и я поздравяваше с възторг до небето, че имала един милион последователи във инстаграм пък щерката се гологъзи на всички снимки и всяка от тея снимки е харесана от не повече от 8-10 човека. Обаче майката горда, доволна, възхитена от щерка си
https://www.marica.bg/seksi-bylgarka-e-zvezda-v-instagram-s-1-ml … ticle-197248.html

# 24
Интервю с трио Карамел от 2015 година:

Laughing

Скрит текст:

# 25
Забавно е в темата.
Следвам ви и очаквам новите епизоди с нетърпение.
Според мен единствено Таня и Светозар може да продължат заедно.Дано!

# 26
Не мога да повярвам, че някой би взел на сериозно това момиче!

# 27
Впечатляващо интервю Joy
Отдала се била на кариерата си и нямала време за учене...
Защо въобще са я избрали?!?!

# 28
  • София
И след това дъно на поп фолка, Иванка говори за кариера. Много си вярват някои хора.
Скоро четох за една майка на подобна дъщеря, дето се хвалеше и я поздравяваше с възторг до небето, че имала един милион последователи във инстаграм пък щерката се гологъзи на всички снимки и всяка от тея снимки е харесана от не повече от 8-10 човека. Обаче майката горда, доволна, възхитена от щерка си
https://www.marica.bg/seksi-bylgarka-e-zvezda-v-instagram-s-1-ml … ticle-197248.html
Не е вярно, че има майко лайкове, няма и как да има малко лайкове при 1 милион последователи, има снимки и с по над 100 000 лайка. То нали затова се борят за тези последователи.
Ивана също се надява да събере много последователи, затова са тези постоянни селфита. Тя обаче е подходила ного безотговорно към инстаграм профила си, писала се е ivayla.aramusic1. А какво ще стане, ако смени компанията?!

# 29
Фори ми отговори на съобщението.Каза,че с удоволствие ще дойде в бг мама ,ама не можел да говори за случилото се в предаването по договор  Shocked

Закво ни е тогава? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт