Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 606
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 60
Понякога разглеждам обяви в ОЛХ и трябва да ви кажа, че това със слагането на пода (и то все на плочки - вероятно пода на банята), е много честа практика. Не го разбирам - чудя се дали къщите на тези хора са толкова ужасни, че няма едно място, където да сложи стоката и да я снима...
Новата снимка на Ивана не ми харесва - избрала е лош ъгъл и зъбите й изглеждат огромни.

# 61
Добро утро, мерси за чудесната тема. Flowers Hibiscus
Никифор няма нужда да идва тук,  нито ще каже нещо вярно, нито ще му разберем...Sweat Smile

Василена отвори ли пак он лайн битака?
Гледам и видеото с дупарата пак сте качили, веселба пълна.
Мерал защо се е нацепил така? Иванка ли нещо?

# 62
Веждите й са потрес..

# 63
Цоп и аз тук. Благодаря да новата тема

Мерал е качил нова снимка в Инстаграм:
Скрит текст:

Мерал май е започнал спорт и диета. Тук коремчето го няма

# 64
Абе да не се е сформирала нова двойка  - Мерал и Василена Stuck Out Tongue Winking Eye? Тя нали такива ги обича - с пари, трениращи... Че и годинките им се доближават.

# 65
Абе да не се е сформирала нова двойка  - Мерал и Василена Stuck Out Tongue Winking Eye? Тя нали такива ги обича - с пари, трениращи... Че и годинките им се доближават.

Ако ги бяха събрали, току виж мачмейкърите постигнали по-голям успех Satisfied но пък нямаше да има сеир и съответно такъв рейтинг..

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 09:27 от mariyaogneva

# 66
Съгласна съм. Те наистина си подхождат повече, отколкото с избраните им половинки - и тази разлика от 2 години, според мен не е от значение (независимо кой е по-големият).

# 67
  • Варна
Ама, моля ви, аз харесвам Мерал и не ми се иска да му се случи "Василиса ".😂😂

# 68
Наистина какво ви е направил Мерал,че искате да му причинявате Василена 😁

# 69
Цоп и аз тук. Благодаря да новата тема

Мерал е качил нова снимка в Инстаграм:
Скрит текст:

Точно щях да добавя същия коментар. Май започва да влиза в типажа на Ивана. Ами нормално е, сигурно и тя ще промени нещо в себе си, за да се напасне към него и стила му на живот- това се случва в почти всяка връзка. Понякога хората променят нещо във външността си, друг път в поведението си, когато са в двойка. Разгледах й инстаграма. Това за глупавата й песен хич няма да го коментирам, но момичето си харчи пари и се поддържа. Сега след предаването ще й накацат един милион батки на клона, така, че е добре Мерал да не е ..с едно шкембе пред тях. Сега изглежда добре.

# 70
Значи, ако дадете Василена на Мерал не знам какво би се получило)) Мъж, като Мерал би паснал на всяка, защото е търпелив и толерантен. Поне от видяното.Но Фори и Ивана...той ще пропее със сигурност))
Не мисля, че Мерал не би си избрал подходяща половинка. Просто не разбирам защо се е записал и кой го е накарал. Има си качества, макар и да не е красив. Поне засега той ми е най-симпатичен от всички участници-мъже и жени в предаването.

# 71
Не знам какво си въобразявате - двамата мъже казаха, че искат да имат деца. От двете жени, горе долу еднакво нарцистични, едната се е представила отчайващо като майка, другата си живее в телефона си в някаква пост-тийнейджъркса реалност да събира лайкове 'в търсене на себе си'.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 12:03 от lokuum

# 72

Глътнал го е.

# 73
Сега гледах промото за следващия епизод - Форито и Василена са на разходка, Василена казва на Никифор ядосано:
- Брат, ти само глупости говориш! Спрете камерата!
Никифор, хилейки се като пача казва (доколкото чувам):
- Шега, шега...  bash
Василена:
- Спрете камерата, не искам да го приказвам повече!

https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/2075810495868618/

# 74
Скрит текст:
Сега гледах промото за следващия епизод - Форито и Василена са на разходка, Василена казва на Никифор ядосано:
- Брат, ти само глупости говориш! Спрете камерата!
Никифор, хилейки се като пача казва (доколкото чувам):
- Шега, шега...  bash
Василена:
- Спрете камерата, не искам да го приказвам повече!

https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/2075810495868618/

Nerd Този Зарко като го видя и се сещам за Коритаров...имаше един момент, когато в ефир откри, че му няма една масичка...направо са едно към едно. Без значение Зарко какво говори, ми напомня на него и се спуквам от смях.

Общи условия

Активация на акаунт