Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 634
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 75
  • Англия
Аз пък не мога да се абстрахирам от факта, че виждам Никифор, а чувам гласа на Пацо от Столичани в повече.

# 76

Когато продуцентите са едни и същи...Grinning

# 77
  • Варна
С някои коментари от последните две страници се смях от сърце Joy
Аз се чудя, защо не споделиха какво се случи с участниците от първия сезон. Само ги припомниха в първата серия.

# 78
При Гала днес беше Антония Първанова, която разказваше за пътуването си по Камино де Сантяго. Спомена че началото е извървяла със своя приятелка Таня, която се отказала след някакво време, защото трябвало да се връща за награждаването на Златните момичета. Светна ми нещо! А и споменавайки приятелката Таня и гимнастичките, малко се запъна някакси, сякаш се усети, но вече беше изказано и нямаше как да го върне вече, но така - хвърли го в пространството и го насмете набързо без повече обяснения. Но не ми забелязвайте, може би се филмирам.  Обаче колко жени с името Таня се занимават с треньорството на гимнастички? Ако е нашата Таня, с тия познанства и тя, приятелка с Първанова (тя е на 55, а Таня май беше на 51) работи с отбор по художествена гимнастика, какво за Бога прави такава жена в такова предаване?! А Таня от предаването е и съдия на спортни състезания по гимнастика. Сега да не почнете да ми се карате дъщери симпатизанти и други, и аз я харесвам Таня така че нямате основание. Е после като качат предаването в Нова плей, гледайте го гостуването на Първанова.
Иначе е хубава жена Таня, а съдбата и е поднесла ужасно изпитание. От все сърце и пожелавам щастие както и да го намери
Тук една подробна статия за нея намерих, много е хубава на тези снимки най долу и то по време на лечението, но е хубаво гримирана, а не като на сватбата и. На последната снимка с тюрбана е направо като Грета Гарбо
http://agroplovdiv.bg/wp-content/uploads/2015/09/greta1-237x310.jpg
https://www.blitz.bg/sport/gimnastika/zhestoka-tragediya-trenork … ugt-y_364784.html

# 79
Не споделят какво се случва с участниците от първи сезон, защото ги е срам)) А аз се чудя защо самите участници не говорят повече за това - вече не са длъжни да пазят мълчание - защо не коментират създателите на формата, които са ги насадили на пачи яйца?
Те им се подиграват, а тези си мълчат...

# 80
Е какво да кажат.. никой не ги кара на сила да се запишат във формата. А и виж специалистите как излизат от положение - лъгали били в анкетните карти и т.н.

# 81
Само че те не са се записали да им се подиграват. Ако беше нещо като Такеши касъл участниците поне си знаят, че отиват, за да станат за смях. А някои от тези хора са сериозни - може би наистина са се надявали да срещнат любовта.
Специалистите нарочно им подбират неподходящи половинки, за да има сеир.

# 82

Когато продуцентите са едни и същи...Grinning

Любопитно ще ми бъде да видя дали и тук Ивана ще говори с пълна уста?!
Ако успеят да им сервират, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
  • Sofia
Може ли линк към магазина й? Уж рових по темите, но не намерих линк.
https://www.facebook.com/vasiviv/
ХА! Нали уж Италия ги внасяше? Тия моделчета ги има в един сайт, за който съм почти убедена, че всичко му е китайско. Smile
Ама нали тя си ги снима сама ?
Аз не я видях нея ,ами други момичета .
Нещо тази Васи си е повярвава ,че е нещооо !!!

Аз също си помислих, че са киайски дрехите, когато ги видях за пръв път.
Дрехи от Италия на тези цени няма как да продава.

# 84
На главната на Плевен има магазин, който продава само италиански дрехи (пише го и на самите дрехи, не само на картонените етикети), но не са с високо качество и средната цена на техните артикули е 20 лв ; в нашите китайски магазини блузките са по-скъпи. Така че не се знае.

# 85
Мерал май е започнал спорт и диета. Тук коремчето го няма

Глътнал го е.

Ами да ти кажа, бицепсите му са започнали да се оформят ..а те не се издуват автоматично като си глътнеш корема Laughing

# 86
На главната на Плевен има магазин, който продава само италиански дрехи (пише го и на самите дрехи, не само на картонените етикети), но не са с високо качество и средната цена на техните артикули е 20 лв ; в нашите китайски магазини блузките са по-скъпи. Така че не се знае.
Не искам да те разочаровам, но това са ментета. Произведените в Италия дрехи са скъпички. Мъжът ми е италианец, а братовчедка му има магазин, в който продава само италиански дрехи и чанти. Италианците имат характерен стил разпознаваем от далече.

# 87
При Гала днес беше Антония Първанова, която разказваше за пътуването си по Камино де Сантяго. Спомена че началото е извървяла със своя приятелка Таня, която се отказала след някакво време, защото трябвало да се връща за награждаването на Златните момичета.

Зависи какво се разбира под златните момичета - Таня май не е била треньор на националния отбор. Със сигурност обаче има доста познати - това е нормално. Между другото почти всички имат някакви медийни изяви - без Мерал.

Nerd Този Зарко като го видя и се сещам за Коритаров...имаше един момент, когато в ефир откри, че му няма една масичка...направо са едно към едно. Без значение Зарко какво говори, ми напомня на него и се спуквам от смях.

Хаха и на мен все това ми е в главата - как Коритаров пита -"Ама кой ми е преместил масичката?" и ококорва очи.

Дрешките на Василена са сборна компилация от тук, от там - явно следи промоции - сега дори е качила снимки с лого на различните магазини - има хърватски, полски и т.н. Според мен китайски също купува, турски също.

# 88
Мерал май е започнал спорт и диета. Тук коремчето го няма

Глътнал го е.

Ами да ти кажа, бицепсите му са започнали да се оформят ..а те не се издуват автоматично като си глътнеш корема Laughing

Аз не говорех за бицепсите, а за корема. Бицепсите са лесни за надуване особено ако има мръвка. Еле пък ако се снимаш след/по време на фитнес, когато са пълни с кръв.
Свалянето на корема обаче е друго нещо.

Аз не говоря против него. Просто казвам, че коремът е глътнат, като коментар на това, че "коремчето го няма".
То си и личи, че го е глътнал, защото гърдите му са изпъкнали, заради надутите бели дробове. Стойката е неестествена.

# 89
Нямам търпение да разбера колко пари е имало в плика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт