Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 54 382
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 615
Според мен, едва ли бащата на Василена контролира кого води в апартамента си, тя толкова не може да понася Никифорчо, че се чуди как да се измъкне и да побегне по тъча. За целта измисля всякакви оправдания, като баща си, детето, учители, родители. Много е смешно, внимава какво впечатление би направила на познати и роднини, ако я видят, че живее с Никифор, а сама се изпляска по телевизията и всички са наясно с пълните подробности. Точно по този начин излага детето си.

# 616
  • Тра-ла-ла
Аз предпочетох да гледам театралните награди "Икар" пред тоя цирк и сега съм си пуснала повторението. Тези цигани, които посрещнаха Мерал и Ивана на летището са семейството на Ивана?!
Не, някакви други хора бяха.

# 617
Васа явно си е представяла как й избират принц, как всички пред телевизорите ахкат и завиждат на невероятния й късмет, на прекрасната им любов от пръв поглед, мечтаят си да бъдат нея. И сега усеща как единственото, което буди е възмущение, присмех и съжаление. Вероятно затова е толкова изнервена, нещата са извън неин контрол, никой не може да я спаси, трябва да изтърпи докрай, а тя май не е свикнала. Представям си как цял живот са я спасявали от кашите, дето забърква и все е имала подкрепа, някой да оправи нещата. Еми, добре дошла в истинския живот, Василенке.

Не виждам Никифор да й се натиска много, той просто знае, че трябва да дочакат края, а дотогава да играят по свирката на сценаристите. Щом по договор трябва да се събират в нечие жилище поне за снимки, значи трябва да направят компромиси и да стиснат зъби за малко, докато свърши всичко. Ако Васа знае какво е това компромис, де.

# 618
  • Варна
Разсъждавам си и все повече вярвам, че Таня не е фалшива. Според мен тя прави всичко в името на семейството си, но истинското си семейство - покойният и съпруг и децата. Той вече не може да ги подкрепи, тя го направи вместо двама им.
 Всеки допълнителен радостен ден, хубаво пътуване, жестове от новия спътник, компания и т.н. ги приема като дар или екстра.

# 619
  • 221B Baker Street
Фори с нов пост

Хораааа, сега видях... Със систъра на Фори имаме 42 общи приятели във Фейсбук! 42!!! Господи, не съм знаела, че толкова близо до мен дреме един нешлифован систърски диамант! Как съм пропуснала такова бижу?!?!

# 620
  • Тра-ла-ла
Този пост не го е писал Форката. Не е с главни букви Laughing

# 621
  • 221B Baker Street
И запетайки има. Май само БЛАГОДАРЯ - то е негово...Joy

# 622

Хораааа, сега видях... Със систъра на Фори имаме 42 общи приятели във Фейсбук! 42!!! Господи, не съм знаела, че толкова близо до мен дреме един нешлифован систърски диамант! Как съм пропуснала такова бижу?!?!
Въй, това си е притеснително, толкоз много общи приятели, ми че вие сте си почти роднини с ъс систъра! 42 е съдбовно число, нали знаеш!

# 623
  • Тра-ла-ла
И запетайки има. Май само БЛАГОДАРЯ - то е негово...Joy
Той нали вече си има официална говорителка Laughing

# 624
  • 221B Baker Street

Въй, това си е притеснително, толкоз много общи приятели, ми че вие сте си почти роднини с ъс систъра! 42 е съдбовно число, нали знаеш!
Знам, тая година, цяла година ще ме преследва това 42... Докато догодина не дойде 43... Cry

# 625
  • Телиш/Плевен
Баща ми е забранил да идват хора в нас.
Това жилище е мое.
Баща ми каза, ако този човек влезе в нас, направо ми взима жилището.
В тези три изречения се събира цялата независимост и преуспялост на Василена...
А аз така и не видях дори едно нещо у нея, което някак да кореспондира с високите претенции, които има.
И се държи така, сякаш няма никаква представа в какво предаване се е записала. Да си с категоричната нагласа, че в някакво предаване ще ти намерят мечтания принц, след като ти самата не си успяла да го откриеш, е безумно. Rolling Eyes

# 626
  • София
И се обидила, че и казал каква е -меркантилна.От истината боли.

# 627

Може някой да го е научил как се използва фейсбук (новата му приятелка например). В началото майка ми пишеше zdr на стената. Вече ми пише на кирилица в чата. Даже е намалила харесванията и споделянията на спама за късмет, щастие, пари, НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ и т.н.

# 628
  • Тра-ла-ла
Може някой да го е научил как се използва фейсбук (новата му приятелка например).
Радвам се за него, ако е намерил някоя жена да го вкара в реалността и да го ограмоти във всякакъв смисъл

# 629
Наистина е много жалка Василена, какво бил постигнал Никифор...а то се оказа, че всичко нейно е на баща й. Никифор какъвто и да е, се оправя по някакъв начин. Може 1000 лв. да му е заплатата, но си я е изкарал сам, докато тя  е глезанката на мама и тати.
Къщата на Светозар не е лоша, даже е приятна и  интересна отвътре. Противен ми стана с тези целувки обаче. Какво беше това чудо, сто пъти я целуна, че и няколко пъти по устата. Наблюдавах физиономията на Таня, личеше си как се стяга при всяка целувка, не й е приятно, то се вижда. Предполагам, че й е симпатичен като човек, разбират се, но в никакъв случай не го възприема като съпруг, или сексуален партньор.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 02:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт