Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 804
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 945
Да, всяка майка ще защити дъщеря си ама мене ми станаха още по-неприятни и Васа, и майка ѝ, след тази защита.

А Никифор, въпреки главните букви и липсата на запетаи е по-грамотен.

Това не е въпрос на грамотност според мен. Никой не пише господа УМНИЦИ.на който ВиЕ най лесно да плюене, колкото и да е неграмотен. То дори не звучи нормално като се каже на глас. Повечето грешки са стилистични и липса на интервали между думите. Просто най-вероятно не ѝ се е налагало никога да пише толкова дълги коментари на жената. Тя по цял ден това прави така като гледам. Обикаля Фейсбук постове и коментари за Василена и прави damage control. Неуспешно, но поне се опитва. Така като гледам как е тръгнала - май повече ще навреди.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 03:29 от w00x

# 946
Аз пък лично писах на Василена. Подкрепих я, защото злобата и простотиите по нейн адрес са твърде много дори за дребни душици като българските. Тя ми отговори, че не са излъчили много кадри как Никифор я обижда и въпреки опитите и да води норнални разговори с него са извадили само моментите, които я очернят. Искал и е пари за Кипър, отделно е искал парите от сватбата още на първата вечер. А колко пъти е искал интимности с предлог, че вече са съпрузи... Каквато и да я изкарвате Василена, тя си реагира нормално и не крие неприязънта си към този загорял индивид. По-добре ли е да лъже и да играе много влюбена като другите? Ми разбира се, че като не се получи ще си плати неустойките и ще се откаже, а няма да трае и допусне в дома си такъв човек.

# 947
Аз хич не вярвам на думите на майка й. По-скоро са решили да ги говорят тези неща за да й изчистят малко реномето. Да, за парите разбрахме, за желанието за целувки на Фори - също, ама другото звучи нелепо.

# 948
Майката на Василена се чуди как да я оправдае. За жалост самата тя е помогнала Василена да изгради това самочувствие без покритие. Завършила е англицистика, но възпитание й липсва. Може да отреже Никифор и без да го обижда постоянно. И как ще докаже претенциите на Никифор? Нейната дума е срещу неговата. Самата й майка в залата като видя Никифор каза, че щерка й няма да го хареса, защото няма бицепси и прочие, после същата тази майка започна да си противоречи, а за Василена да не говорим. И не ми се вярва от шоуто да крият компромати за Никифор.

# 949
Аз пък лично писах на Василена. Подкрепих я, защото злобата и простотиите по нейн адрес са твърде много дори за дребни душици като българските. Тя ми отговори, че не са излъчили много кадри как Никифор я обижда и въпреки опитите и да води норнални разговори с него са извадили само моментите, които я очернят. Искал и е пари за Кипър, отделно е искал парите от сватбата още на първата вечер. А колко пъти е искал интимности с предлог, че вече са съпрузи... Каквато и да я изкарвате Василена, тя си реагира нормално и не крие неприязънта си към този загорял индивид. По-добре ли е да лъже и да играе много влюбена като другите? Ми разбира се, че като не се получи ще си плати неустойките и ще се откаже, а няма да трае и допусне в дома си такъв човек.
Поздравления, че си и писала.

# 950
Започвам да съжалявам Василена.
Майка й е абсолютно неграмотна Fearful
Май разбирам кой стои зад проблемите на В.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 08:03 от KilliBilli

# 951
Хм, и аз разгледах профила на Ицо Хеликоптера:). Блести от интелект човека!:))) Предполагам брата няма да е много по- различен.

И аз бях потресена - даже има един пост: "Тази Василена май я познавам от някъде.................."и отдолу го питат "От къде ли..........."

# 952
Ние тук им се смеем, обаче аз си мисля сега за детенцето. Един нормален да няма в родата, а и колко подигравки ще има да отнесе... 😟

# 953
И аз си го мислех това за детето - мъничко е все още и едва ли ще разбера много - дано го предпазят и както се казва всяко чудо за 3 дни - в един момент да престанат хората да свързват Василена с това предаване. По-големия проблем обаче за него ще е да расте с такава емоционално нестабилна майка - дано наистина потърси помощ и промени поведението си.

# 954

Аз съм склонна да вярвам на Василена, поне донякъде. Сами се убедихме в предните епизоди, че каквото и да става между ВиН, специалистите коментираха остро нейното държание. Но никога не казаха и една лоша дума за Н. Това ме навежда на мисълта, че наистина те искат да очернят нея, за това има вероятност наистина да ни спестяват кадри, които биха показали Н. в лоша светлина.

# 955
Разбирам, че много неща няма как да се заснемат и да се чуят. Разбирам, че за да се оправдаеш, ще кажеш, че се пускат кадри, които те очернят. Но... има и кадри, в които те водят диалози, които по никакъв начин не може да ни насочи, към това, което твърди майка ѝ. Твърди, че още първата нощ, той ѝ е казал, че е искал с.кс и що ще ходи при детето. А ние какво видяхме - Василена се прибира сутринта в хотела, той я посреща, казва ѝ че се радва да я види и тя с усмивка му отвърна със същото. Я да ви питам вас - ако някой ви ги каже тези думи, които твърди майката, че са казани, вие по-този начин ли ще се срещнете сутринта с човека казал ги. Отделно от това му каза, че го вижда, че е добър човек. Какъвто и договор да съм подписала, никой не може да ме задължи да съм мила към такъв човек /какъвто описвам, че е/ и да не му кажа и пред камерите това, което имам. Щом за парите успя, защо не каза и за исканията му. Да, тя каза, че е искал да я награби още първата вечер, но според мен тогава тя визираше още прегръдките, който той се опитваше да осъществи още на сватбата. И си мисля, че това което се твърди от майката, тя не си го измисля - просто Василена това ѝ е представила като истина, за да може майка ѝ  да застане на нейна страна, защото както видяхме тъщата хареса зетя. От там насетне е най-лесно да продължи да разказва пред всички точно тази версия.
Не изключвам разбира се това да е истина, но от цялостното ѝ поведение аз виждам единствено погнуса от него и то от момента, в който го видя. И успя да се сдържи да не каже нещо до момента, в който разбра каква кола кара и с какво се занимава.
А на него като му гледам дебелашкия хумор, нищо чудно действително да ѝ ги е казал тези неща, но като майтап, който няма как да се разбере от една жена, която те презира.

# 956
Предполагам наистина Никифор си е искал, което и обяснява нейните приказки, че няма да я види гола. Агресивно-отбранителното и поведение вероятно е провокирано. Че е станал скандал за парите го знаем всички. От една страна има показност да ни видят кои сме и колко имаме, защото са били предупредени да не дават пари, а от друга нахалство, ако наистина парите са дадени само от роднините на Василена.
Колкото и да плюе по Никофор, тя по-симпатична няма да ми стане. За него мога да си влоша мнението,на не и да го подобрят за нея.
Предполагам бащата не е тъпунгер, но е грозен и е хванал нещо незле изглеждащо. Резултатът го виждаме хем кухо, хем грозно. И тук се сещам за Бърнард Шоу който на предложение от една красавица да си родят дете и то да е хубаво, като нея и умно, като него отговорил: "А какво ще правим, ако стане обратното?" .
Майката на Василена е потресаващо неграмотен и тъпа. Не може да напише изречение с точка. Да помоли някой друг да и пише постовете, че така още повече пречи на дъщеря си. Деверът, който има вид на батка си е грамотно момче. Има някакъв шанс за детето. Да питаш брата на бившия си зет, интересува ли се от какво има нужда племенничката му е нелепо. И това от хора претендиращи, че имат. Това момче за нищо не им е длъжен. Брат му да, но не и той. Тия жени явно са свикнали само да искат и да получават.
Друго нещо, което прави впечатление е, че продукцията взема старана. Това не е редно, но е показателно. Тези хора са свидетели на събитията и имат по-ясна представа от нас за случващото се.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 08:48 от Monza

# 957
Всичко е шоо.
И яко четат тук, щом се изрепчи че кара мерцедес, за да ни е яд щото ние караме лади.Grinning

# 958

А на него като му гледам дебелашкия хумор, нищо чудно действително да ѝ ги е казал тези неща, но като майтап, който няма как да се разбере от една жена, която те презира.

Не вярвам да има жена, която да приеме от почти непознат  - думите - "аз искам да те е....а." в деня, в който отива да види детето си в болницата за майтап или хумор!

Аз пък смятам, че има голяма доза истина в това което казват Василена и майка й - може хронологията да е объркана - някои от тези неща да са казани не точно на самата сватба, може да е чула  случайно или не - нещо изпуснато пред негови приятели или пък някой да й е "докладвал" какви ги говори зад гърба й, със сигурност думите му са малко преекспонирани и от препредаването до майка й изкривени, но смисъла си остава същия. Може да се усети кога един човек има недобро отношение и мръснишки помисли дори когато привидно се държи възпитано.

# 959
Пишем повечето за Василена и Дори, но какво мислите за Светозар и Таня?
Как ги виждате тях?
Аз лично мисля, че този Светозар много преиграва , а Таня добра душичка ...
Мерал и Ивана... Не ги виждам като двойка за напред тях...

Общи условия

Активация на акаунт