Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 868
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 825
Нищо чудно да изкарва повече .Доста вървят тези магазини.

# 826
  • София
Хайде да ви върна малко в темата.
Тук много се коментира, че Никифор изкарвал "само" по 1000 лв на месец. Случайно разбра ли се по колко милиона изкарва Васи месечно от продажбата на блузки?
Тя няма нужда да изкарва, тати й дава всички неща, който са си НЕЙНИ - апартамент, кола, пари...само трябва да слушка, за да не й ги вземе. Laughing

# 827
  • Тра-ла-ла
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга

# 828
Нищо чудно да изкарва повече
Васи e още далече от кака Megz

# 829
  • Sofia
От такива парцалки не се изкарва много...Някой поръчвал ли си е от нея,признайте си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 830
Да,и специално се отбеляза ,че е с бански,да не би да сме пропуснали.
Имам чувството ,че Мерал й се подиграваше.Според мен,той си прави шоуто и след формата,ще я разкара тази госпожица.

# 831
Никой не гожори да изкарва много ,но 1000 лева не виждам защо да не изкарва. Повечето от тези магазини доскоро не плащаха и данък , така че цялата печалба си остава за нея.

# 832
Тя Васи ѝ е кака на Кукунашева. А и Мегз навремето с риалити проби. Иначе много някой щеше да ѝ знае бизнеса..

# 833
От такива парцалки не се изкарва много...Някой поръчвал ли си е от нея,признайте си Stuck Out Tongue Winking Eye

Aз ѝ разгледах парцалките - без пари да ми ги дават, не бих ги облякла, много далеч са от моя стил.

# 834
  • Terra incognita
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга
Пъруваха с уиз еър. Явно са имали ограничения с багажа, което не оправдава нелепото съчетание анцуг+ бански, но обяснява защо беше с едни и същи дрехи няколко дни.

# 835
Нищо чудно да изкарва повече
Васи e още далече от кака Megz
А,близко е,близко...на акъл Joy

# 836

И аз това се чудя: един анцуг, едни странни дънки, които не й стояха добре, жълтата блуза, потник тип долно бельо и въпросния бански... Чудно, участваш в риалити шоу, отиваш на "меден месец", а си взимаш 2,5 парцала...

# 837
Ей я Васка е тръгнала по  нейните стъпки.. участва в риалити, после ще спечели златна игла сигурно

# 838
Ей я Васка е тръгнала по  нейните стъпки.. участва в риалити, после ще спечели златна игла сигурно
После в Брадъра ще се учи да диша през носа 🤣🤣🤣

# 839

Пъруваха с уиз еър. Явно са имали ограничения с багажа, което не оправдава нелепото съчетание анцуг+ бански, но обяснява защо беше с едни и същи дрехи няколко дни.

Честно казано не ми се струва реално да не си добавят опция допълнителен куфар, или, най-малкото, да си предвиди по-добре дрехите за път. И аз съм пътувала в зимно време (предполагащо дебели дрехи) с нискотарифна авиокомпания и само с ръчен багаж, ама пак има по 2 чифта различни дрехи всеки от 5-те дни.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт