Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 814
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 960
Леле майката е трагична история. Тя и мама е възрастна и почти не ползва нет, ама като пише нещо може 5 часа да го пише, но после си е съвсем ОК смислово и без грешки. А тази освен неграмотна има и ужасен речник. Направо имам чувството, че гледам Съдебен спор. Мога да допусна, че майката казва истината все пак, но за мен остава необяснимо в този случай защо ще искат от предаването толкова да защитят Никифор, да не го очернят. Я бързо разузнайте дали в екипа няма някаква негова братовчедка или вуйна Grinning И другото, което не мога да разбера е защо Василена щом си е толкова добре финансово и кара Мерцедеси видиш ли не е платила вече тази пуста неустойка, а продължава да търпи.

# 961
Пишем повечето за Василена и Дори, но какво мислите за Светозар и Таня?
Как ги виждате тях?
Аз лично мисля, че този Светозар много преиграва , а Таня добра душичка ...
Мерал и Ивана... Не ги виждам като двойка за напред тях...

По-назад в темата има писано много и за трите двойки. Но основно се пише за ВиН, тъй като са най-интересни като персонажи. Simple Smile
Светозар преиграва, прекалява с тинейджърското поведение с тези неспирни целувки и милувки. И като цяло не му е чиста работата с тези имотни истории.

И другото, което не мога да разбера е защо Василена щом си е толкова добре финансово и кара Мерцедеси видиш ли не е платила вече тази пуста неустойка, а продължава да търпи.

Защото парите идват от тате. Вероятно не плаща неустойките за забърканите каши от дъщеря му, тъй като тя сама се е забъркала в тях. Smiley

# 962
  • Terra incognita
Ицо Хеликоптера? Really?🤯😅
Аз съм неутрална по въпроса с нещата, които Никифор уж е казал. За момента са недоказуеми, той също не е излязъл с позиция.
Майката на Васа, Боже опази. Изключително ниско, махленско ниво. Излагат се още повече.

# 963
Съгласна с Monza :Колкото и да плюе по Никофор, тя по-симпатична няма да ми стане. За него мога да си влоша мнението,нo не и да го подобрят за нея.Вече си влоших мнението за Никифор,но ще се повторя,той е по-малкото зло,Василена ми е абсолютно неприемлива.Казвате неговите простотии не са излъчени,че не са казани пред камерата,е все пак е имал благоразумието да се въздържа пред екипа,пак плюс за него Grinning
Въобще не ги мисля толкова,забавляват ме,всичко е шоО.

# 964
  • София
Майката на Василена е... тотално неграмотна, то мисъл няма, то ред няма, то граматаика, то правопис... много зле. И Киро какъв беше (брата) поне имаше акъл да не намесва детето. Тези са тотално куку, тотално. Как пък никой не е достатъчно добър за таз Васка, как всички са зле, само те са добре милите. О

# 965
Да питаш брата на бившия си зет, интересува ли се от какво има нужда племенничката му е нелепо. И това от хора претендиращи, че имат. Това момче за нищо не им е длъжен. Брат му да, но не и той. Тия жени явно са свикнали само да искат и да получават.

Те децата само от пари ли имат нужда? Не е ли по-важно детето да общува и се сближава със семейството на баща си?

Имам личен пример - моя мъж има племенник, брат му се е развел и в момента живее в чужбина, което означава, че вижда детето си по скайп и 1 месец през годината - лятото, когато е тук в БГ. Бяхме още гаджета, когато мъжа ми се обади на бившата си снаха и попита от какво има нужда детето за да му купи подарък за Коледа - знаете ли какво отговори жената: каза да избере каквото прецени, но че детето има нужда от по-задълбочен контакт със семейството на баща му, защото в училище почнали да му се подиграват, че си измисля, че има баща в чужбина и той се чувствал много подтиснат - помоли го да започне поне веднъж седмично да го взима от училище - за да може да видят децата, че той има чичо и не си измисля като казва, че има баща изобщо и да започна да излиза с него от време на време по мъжки. Мъжа ми се почувства толкова неудобно тогава - разбра, че той си е живял живота и е приемал функцията си на чичо само до толкова- колкото да купи някакъв подарък по повод. Започна да ходи да го взима и започна да контактува с детето, при което наистина го опозна и си създаде някакви истинска роднинска връзка с него, каквато преди нямаше. На детето също му се отрази много добре - бяха си говорили какво да отговаря на подигравките, как да се защити и момчето наистина беше събрало смелост и успя да ги парира. Майката беше много доволна и му е благодарила много пъти. Само да кажа, че нито девер ми има добро мнение за майката, нито мъжа ми - и двамата са много анти настроени спрямо нея(не че го одобрявам, особено за мъжа ми, но той явно проявява някаква мъжка солидарност), обаче въпреки всичко прие нейната молба и смята, че е постъпил правилно като започна да се интересува повече от детето.

Може майката на Василена да е неграмотна и да се изразява просташки, но е права в искането си семейството на бащата на детето да уважава майка му. Ако не желаят да присъстват в живота на детето - поне да не нападат майката в публичното пространство(каквато и да е тя) - не е ок за самото дете!

# 966
Похвалете малко майката на Василена. Дано се вдъхнови и да пусне още някой постинг, че голямо шоО става.

# 967
Ти нали агитираше за всеобщ мир, или само когато става въпрос за Никифор?

# 968
  • 221B Baker Street

Обаче Хеликоптера пита защо не му дават да се вижда с детето, но не получи отговор от майката. И отделно неговият коментар към Василена беше - търси си мъж са себе си, а не баща за детето, защото то си има. А и майката на Василена призна, че сега брат му е щастлив, явно с новата си любов.

# 969
  • София
Не е ОК за смото дете майката да се занимава с такива тъпотии в национален ефир, да се излага като кифладжия и баба и да сее мъдрости в интернет. Вие давате ли си сметка, че каквито и лични драми да имат с бащата беше добре да си траят заради детето. НИКОЙ от тях не мисли за детето, нито Васка, нито бабата. Само сега го използват за параван да оправдаят тъпотиите, които щерката надроби. Пълна БОЗА стана цялата работа. АКО Никифор беше казал и 1% от тези неща, които бабата твърди, то в анонса следвщия епизод Васка нямаше да каже, че НАЙ-ОБИДНО и станало, че той я нарекъл меркантилна. Щеше да каже каквото има да казва и нямаше да се свени, то се видя. А тя в движение мисли всякакви тъпотии, само и само да се измъкне от тази каша (тате не дава да вкарвам мъже, пардон НИКИФОР, вкъщи, иначе ще ме изгони, надявам се никой не повярва на това твърдение, но само се изложи порядъчно и доказа колко е самостоятелна всъщност). Пълна бозица.

# 970
Странно ми е как се коментира като факт какво бил казал Никифор зад камера и в личен разговор с Васитуу. Някой да е присъствал? Лично чул и видял?
Василена се доказа като разглезена принцеса и фантазьорка, и имам сериозни съмнения към твърденията им с маман.
Изляха толкова помия по адрес на Никифор, който нищо не им е направил, между другото. Най-голямото му престъпление е че не е милионер - бодибилдър, който цял живот е плакал и чакал Васка са му се яви в бяла рокля.

# 971
Ти нали агитираше за всеобщ мир, или само когато става въпрос за Никифор?
За мир съм, но то на тези стил и правопис може ли човек да издържи. При това се вижда черно на бяло, какво е написала, а не говорим за субективни мнения и интерпретации.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 10:05 от Monza

# 972
  • Terra incognita
Мдаа. Държа да подчертая, че не харесвам Никифор и не му адвокатствам в никакъв случай. Василена е жена, която не е свикнала да поема отговорности, както и последствията от грешно взетите си решения. Винаги трябва да има някой виновен, извън свещеното й АЗ. За сметка на това, пък, окрилявана от маминка, се има за истински еманципирана жена, издържана от баща си.
Виждайки тоталния си провал в това предаване, на мамината Васка й трябваше изкупителна жертва. Някой друг трябваше да бъде виновен, вместо нея. Можеше, като една зряла 33- годишна жена, да застане пред камерите и да каже- сбърках. Не Никифор й е виновен. Нито предаването. Всичко минава и заминава. Би трябвало да бъде подготвена за всякакви сценарии, забърквайки се в това.

# 973
Склонна съм да вярвам за думите на Никифор. Как така ще й иска пари за Кипър, тоя е пълен льохман Dizzy Face Василена беше категорична, че този човек не го иска в дома си, повтори го няколко пъти. Ако той не й е говорил простотии, можеше и да го изтърпи за няколко дни, въпреки че не е нейн тип, но категоричността й и начина, по който го каза, на мен ми говори, че той е пресолил доста манджата. Вярвам го това за секса, за парите, тоя е пълен тапир, хора..

# 974
Аз въобще съм изненадана, че те комуникираха през почивката. Ако на мен непознат човек ми поиска пари в първия ден от познанството ни и налита да ме целува и прегръща, разговорите ни ще протичат така: Той казва нещо (каквото и да е). Аз:"Млъкни и се отдръпни" - и така до дупка. Нито ще се ядосвам, нито ще проявявам емоции - мога да карам по този начин, докато на отсрещната страна не й се прииска да изчезне. ))) Обаче никога не бих отишла в такова предаване.

Общи условия

Активация на акаунт