Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 603
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна
Мерал си е готин и по телевизията.  Сигурно Ивана пък на живо е много отблъскваща личност. Гледах я в Hell's kitchen - тя се държи по-високомерно от истински звезди като Цвети Пиронкова напр. И пак "мааше" като невидяла Laughing

# 1 141
Аа, не съм съгласна с последното, друго щеше да си е, ако жена дава информацията Sunglasses
Със сигурност Joy Щеше да има- едното му ухо е 2 милиметра по-голямо от другото, не е достатъчно висок, има 4 грама излишно тегло....... Laughing

# 1 142
Абе друго си е жена да ти кажа че някой мъж е готин. На мъжка информация много не вярвам аз Bowtie
На мен лично Мерал не ми допада като външност.

# 1 143
  • Terra incognita
Никифор  и  Васлена във всеки кадър са на маса. Голямо ядене падна!
Аз не съм виждала човек да яде храната си с такова настървление  като Василена. Гребе яко с вилицата, бута в устата и говори. Позата й е с глава наведена към чиниите. Концентрацията й е изцяло там. А ръката с вилицата не спира да работи. Силно впечатлена съм от начина й на хранене. Не знам как да го нарека даже - наяждане, набутване на храна в устата. И пак, и пак, и пак.... Ужасна работа за гледане!
Не бих искала вечерята ми да минава в компанията на толкова заинтересовани от нахранването си хора. Когато тя се храни, друг свят за нея не съществува.
Представям си, ако му сервираш гурме на това... Дай й там пържени картофки да тъпче в устата, да ги топи в майонезата и в крайна сметка да стане от масата нахранена.

Сега вече знам какво се има предвид, когато някой каже, че пълнее от нерви 😀
След толкова погълната храна, сигурно се е прибрала с кило- две след Кипър.

# 1 144
Аз ядях импулсивно покрай изпити, навремето. Така че - да пълнее се от "нерви". Ама, ако имаше камера, щях да се правя и после да се натъпча, докато никой не гледа.

# 1 145
Това тъпчене с храна, размахване на вилица и псуване говорене с пълна уста едва ли е от нерви.
Май е от възпитанието.

# 1 146
Това тъпчене с храна, размахване на вилица и псуване говорене с пълна уста едва ли е от нерви.
Май е от възпитанието.
👍
И за мен издиша с претенциите за колко е high class, като я видях как
 нареджа като тираджия, с храна в устата и топеейки си залъка хляб в яденето.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 16:39 от Emiliana V55

# 1 147
  • Sofia
Вафличка, поне на снимка казват (аз не съм видяла) стои по-добре от останалите. Пък и е възпитан и премерен, дори спрямо нас в мненията си. Със сигурност е имало доста по-подходящи кандидати. Пак щеше да има "сеир", но някак по-добре поднесен. Пък и това, че се държат възпитано не значи, че няма да имат проблеми, различия, емоции. Не е нужно да обсъждат световния мир, но може би щяхме да гледаме нещо хем по-весело, по-стойностно, по-драматично дори. Ако харесваш някой човек и искаш да е с теб, ако се влюбиш и искаш да го впечатлиш то... става всичко по-друго според мен. Би ми било интересно на живо да видя един симпатичен мъж, как ухажва една жена и обратното, за да останат заедно. Не че по филмите го няма, но тук са реални. Може и да са по-палави, по-дейни, повече движение, емоции, срещи с други хора на сватбата (магазини, заведения), повече майтапи, шеги... така си го представям поне аз. Всичко е или дървено и статично, или някакви превземки и простотии, или гледаш как една само набива и вечно е размъкната. ( извинявам се, ако имам грешни съседни букви)

Аз не мога да се съглася след като не познавам човека - може тук да се представя и да си мисли, че е умен, красив, кадърен и перфектен, но дали е истина или е така само в неговата глава. Ако е истина защо не е избран, защо не е обвързан след като е мъж мечта - доколкото съм чела тук не живее в малък град и как сме сигурни отново, че не е поредния човек, който очаква нереалното да му се случи ... Не бих повярвала на думи на инкогнито мъж в женски форум .

# 1 148
Цитат
Не бих повярвала на думи на инкогнито мъж в женски форум .
Hands Thumbsup

# 1 149
Аз не мога да се съглася след като не познавам човека - може тук да се представя и да си мисли, че е умен, красив, кадърен и перфектен, но дали е истина или е така само в неговата глава. Ако е истина защо не е избран, защо не е обвързан след като е мъж мечта - доколкото съм чела тук не живее в малък град и как сме сигурни отново, че не е поредния човек, който очаква нереалното да му се случи ... Не бих повярвала на думи на инкогнито мъж в женски форум .

Аз имам само един въпрос. Как някой, който не е умен, успява да се представи за умен?
С другото не мога да споря. Солидна логика.
Избраните кандидати са the cream of the crop. Wink

А на това защо пиша в "женски" форум, веднага ще ти отговоря. Защото само тук има тема за обсъждане на предаването.

# 1 150
  • София
След почти 10 години регистрация в този форум и преди това две, три като като "гост", съм срещала доста мъже тук, някои от тях емблематични.
 Не се учудвам, няма и за какво.
Все пак не сме "кокошарник" Simple Smile))

# 1 151
  • Тра-ла-ла
И някои от емблематичните мъже са се оказвали фейк профили, зад които стоят жени tooth

# 1 152
  • Terra incognita
И някои от емблематичните мъже са се оказвали фейк профили, зад които стоят жени tooth
Кой това?

# 1 153
Попадна ми това от фейсбук  Mr. Green

# 1 154
  • Terra incognita
Ше му пусне, га стане тото милионер.

Общи условия

Активация на акаунт