За „червените лампи“ в моя живот

• 55 492
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 60
Може и просто мъжа да не свършва вътре, а на други места. Опции много.

Това не е секс с предпазни средства. Забременели по този начин има колкото искаш.

# 61
Вие всичко сте казали, особено за насилниците.
Да допълня: хвали се с криминалните си прояви като например: наритах просяк, взех му 10-те лева, изпросени за деня и ги изпих.

# 62
  • MI
Всъщност доста се вслушват младите момичета и това много добре го знаят всички кандидат насилници и прости използвачи, затова първото което правят е да се опитат да отделят момичето/жената от средата й. Има два варианта - или плюене по приятелки и роднини, или обясняване как тя е прекалено добра за тях. Плюс сърдене ако например много време говори с майка си или някоя приятелка. С обяснение евентуално как никой не я разбира добре като него.

И да добавя - поведение на паун, както и очевидно невежество по теми тип контрацепция не са просто червени лампи, а направо фарове.

# 63
Но това не отговаря на въпроса ми би ли посъветвал дъщеря ти в името на удоволствието да поеме рискове, които могат да ѝ струват здравето, дори и живота.

Защо не, ако иска да скача с парашут, бънджи, да ходи на катерене, да кара мотор, да пътува в южна америка, да прави секс с готини пичове - каквото я кефи.

Може би не ме разбра. Ще опитам по-просто. ОК ли си дъщеря ти да поеме рискове, които могат да ѝ струват живота?

# 64
  • София
Вместо примери с дъщеря му, дайте да започнем с нещо по-просто, напр. Основи на биологията, основни различия между Хомо сапиенс и маймуната, въведение в сексуалната култура и пр., изучаващи се в интервала 5-9 клас.

# 65
ОК ли си дъщеря ти да поеме рискове, които могат да ѝ струват живота?

Разбира се, че съм ОК. Всеки човек, който живее в реалния свят поема рискове за живота си. Рано или късно, всеки един от нас ще се разболее и ще умре. Никой не се е спасил от смъртта. За мен по-лошо от смърта е живот в страх от нея.

# 66
  • София
смъртта

# 67
Когато станеш баща, съвсем друга песен ще запееш.  Laughing
Давай по темата, моля, стига вече за теб. Кажи за жените, от които бягаш и защо.

# 68
Брей, смелчага! YOLO!
Викаш, по-добре с херпес, отколкото да миришеш розичка през целофанче.
От личен опит знам, че нищо не отрезвява така както това да разбереш, че си смъртен. Но не философското осъзнаване, а онова написаното на листче, черно на бяло.

# 69
Може и просто мъжа да не свършва вътре, а на други места. Опции много...
Отново грешка. Не е задължително да свърши там, за да има бременност. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, не само при еякулацията. Голяма част от бебетата, които виждаш покрай теб и от абортите са именно така получени.

Което ме подсети за тази червена лампа - липса на здравна и сексуална култура.

# 70
Всеки човек, който живее в реалния свят поема рискове за живота си.
Вероятно правиш разлика между 1% риск и 99%. Би ли окуражил дъщеря си да поеме 99% риск?

# 71
Ще напиша няколко "червени лампи", които не са знак за токсична връзка, но може да са доста дразнещи дългосрочно.
- Много трудно излизане от зоната на комфорт. Не си личи, ако зоната е приемлива и може да се вземе за разумност, уравновесеност. Напр.  - задоволяване със сигурна работа, но без перспективи за развитие, възмущаване на думи, но без реално отстояване в конфликтни ситуации, склонност да останеш в сянка и друг да поеме отговорността (може в началото да изглежда като правене на компромиси, зачитане на чуждо мнение)
-Скатавка от всякакъв вид -  не юрка жената да върши тя  домакинската работа, но всячески я избягва, докато тя я свърши.
-Не проявява инициатива за никакви промени

# 72
Значи, съгласен съм че има риск от забременяване, когато не се ползва презерватив. Риск от забременяване има и когато се ползва пезерватив. Мисля, че беше нещо от сорта на 1-2% от презервативите не предпазват от бременност. Все тая, различен от нула е. Няма 100% сигурност, никой мъж не може да ви я гарантира. Ако искате 100% сигурност, просто вагиналния секс се маха от менюто и готово.

Вероятно правиш разлика между 1% риск и 99%. Би ли окуражил дъщеря си да поеме 99% риск?
Върпоса ти е подвеждащ. Няма жена, която съзнателно да поеме 1% риск за живота си, камо ли 99%. В университета съм учил човешката психология на риска ( Част от модул за безопастност при проектиране на ядрени реактори) Риск 1/100 за живота са склонни да приемат само мъже ( представи си, космонавт, пожарникар). Няма жена, която осъзнато да се подложи на такъв риск. Най-смелитите жени ( под 1% от всички жени) са толерантни до 1/1000.

# 73
  • София
Апелирам да продължаваме да обсъждаме самата тема, не да се върти около тоя.

# 74
  • София
Скрит текст:
Значи, съгласен съм че има риск от забременяване, когато не се ползва презерватив. Риск от забременяване има и когато се ползва пезерватив. Мисля, че беше нещо от сорта на 1-2% от презервативите не предпазват от бременност. Все тая, различен от нула е. Няма 100% сигурност, никой мъж не може да ви я гарантира. Ако искате 100% сигурност, просто вагиналния секс се маха от менюто и готово.

Върпоса ти е подвеждащ. Няма жена, която съзнателно да поеме 1% риск за живота си, камо ли 99%. В университета съм учил човешката психология на риска ( Част от модул за безопастност при проектиране на ядрени реактори) Риск 1/100 за живота са склонни да приемат само мъже ( представи си, космонавт, пожарникар). Няма жена, която осъзнато да се подложи на такъв риск. Най-смелитите жени ( под 1% от всички жени) са толерантни до 1/1000.

Щото все някой трябва да има пипе, за да ви дондурка бебетата, мухльо. Стига спами хубавата тема, разбрахме, че си от тия, които като чуят ''презерватив'' и оная им работа клюмва като наклонената кула в Пиза. Аман от пишман любовчии.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 19:12 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт