За „червените лампи“ в моя живот

• 55 576
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 1 230
Дренка, засега е на моменти, понякога повече, понякога по-малко. Има и периоди на затишие. Лампата мига, мига😂😂😂

# 1 231
  • София
Сетих се нещо. Май го казаха назад, но аз го срещнах тия дни по работа. Малки и уж дребни лъжи, интрижки и манипулации.
Казва на Х, нещо за Х, което си му споделила насаме.
Казва ти, че си обещала нещо. Ти не си и отричаш. Той казва, че ти не си спомняш.
Вадиш телефона със скрийншота или мейла и го трескаш по главата!😁

# 1 232
Мен вече ме гони параноята яко и мисля - си измислям червени лампи, където може и да няма. Ама може и да има? 😅

Пример - аз адски държа на точността - на думата, като кажеш нещо - да го направиш, като кажеш - ще се обадя в 10 - да се обадиш, и тн..
И напослъдък срещам вече няколко такива супер точни.. обаче - заниманията им са все “плаващи”, никога нищо не се знае конкретно през деня какво ще е и тн. Но иначе - уговорките се спазват винаги. Или се отменят, но със своевременно уводомление и пак уточнение кога ще се чуем и видим..)

# 1 233
За момента търпя, защото съвършенство в отношенията няма.А, и, човекът е читав и се надявам да се нагодим един към друг.

Минах през подобни несъответствия. Аз също мислех, че не са проблем, ама в последствие се оказа, че са голям недостатък и няма преоодляване. И аз така- той е добър и това ме устройва. Да, ама след време стана непоносимо, не само заради това, де.
Моите червени лампи:
-липса на всякаква заинтересованост относно мои проблеми, начинания.
-натякване, за това, че не мога и не бива да го ангажирам със себе си. Той бил много натоварен със собствените си проблеми.
-нежелание да споделя с партньора и да решават заедно проблемите.
-липса на всякаква емпатия. Остава партньора в трудни моменти и не съпреживява трудностите с него.
-нежелание да празнува семейни празници с мен.
-дистанциране, натякване, че той е по-важният фактор и моите житейски казуси са незначителни.
-не се обажда, изчезва и после дори не се извинява.

Мисля, че почти всички тези са написани преди мен. Това е прясно, та за това ги споделям.

# 1 234
Оф, то и това с отмяната на уговорките си е малко гадно. Тъкмо си се навила, че довечера ще има среща и той се обажда за отмяна. После ново чакане до следващата среща. По-важното е, че се обаждат, защото има такива, които не го правят.
Има и една друга категория, които не обичат да правят планове и с тях никога не можеш да бъдеш сигурна. Оставаш си с едно очакване, ако на него му скимне да ти се обади, защото му се е отворил прозорец и има 5 минути за теб.

# 1 235
  • София
Мъжът ми беше такъв- все нещо се замотал, все нещо му изникнало и все закъснял.
Ами, не можах да свикна през годините и стигнахме дотам, да не си правим срещи навън, а като тръгваме нанякъде, да става с рутинен скандал. Mr. Green
Кофти и силно натоварващо е за човек, за когото "точността е учтивостта на кралете". Simple Smile
За мен, да съм точна е въпрос на самоуважение и уважение към отсрещния.
Разбира се, дежурните 15 минути изчакване не са проблем, нищо че обикновено съм около 15 по- рано на мястото на срещата.

# 1 236
Мъжът ми беше такъв- все нещо се замотал, все нещо му изникнало и все закъснял.
Ами, не можах да свикна през годините и стигнахме дотам, да не си правим срещи навън, а като тръгваме нанякъде, да става с рутинен скандал. Mr. Green
Кофти и силно натоварващо е за човек, за когото "точността е учтивостта на кралете". Simple Smile
За мен, да съм точна е въпрос на самоуважение и уважение на отсрещния.
Разбира се, дежурните 15 минути изчакване не са проблем, нищо че обикновено съм около 15 по- рано на мястото на срещата.

Ох,аз съм същата и категорично отказвам да приемам някой да ми губи времето. Много съм крайна и случи ли се повлеканско поведение и закъснения и то системно, дори от приятели, ставам крайно нетолерантна.

# 1 237
И аз мразя закъсненията, но повече от това мразя да чакам.

# 1 238
  • София
Пак е минала метлата.

Нямам проблем да чакам, понеже и мен ме чакат много - търпелива и разбираща съм Trollface

# 1 239
  • Най-красивата страна
Дренка, засега е на моменти, понякога повече, понякога по-малко. Има и периоди на затишие. Лампата мига, мига😂😂😂

Ани,ако човека е свестен и проблема е само в пътуването,можеш да си намериш друга компания за екскурзии.
Например някоя колежка,приятелка или роднина.

Аз обичам да пътувам.Като дете съм пътувала много с родителите ми.След това си избрах и професия свързана с пътуване.Мъжът ми също обича да пътува.
Имам една приятелка,чийто мъж не обича да пътува и се е случвало и само двете да отидем някъде за 3-5 дни,ако мъжа ми е на работа.Но той няма нищо против.

# 1 240
  • София
Закъсненията са окей, ако човекът поема отговорност адекватно. Аз като видя отсреща, че при закъснение вселената е виновна, започвам с конкретния човек и аз нея да виня.

# 1 241
То от пътуването се започна... Естествено, че ходя с приятелка или братовчедка ми. Нали, той е зает да "бута", както се изразява по къщата на село. Оттам и другите неща-изморен, с ограничени контакти,  не се интересува от новини. Снощи ми заяви, че нямал приятели и бил ок с това. Имал нужда от мен и съм му била достатъчна. Отвърнах, че не е нормално, той пък настоява, че бил зает, имал ангажимент към майка си, леля си, вуйчо си и т.н. На него чакали... И не му оставало време да поддържа приятелства. От друга страна, дразни ме, че е читав като човек, но сам си е изградил зидове и живее изолирано, в затвор...
Но, да не се оплаквам. Като обобщение, червена лампа е затворения и скотски начин на живот, в съчетание с яка пестеливост. Ама яка, без логично обяснение изкараните пари за какво ще бъдат изхарчени. Ясно е, че се влагат в къщата на село, ама при липса на деца, кой ще живее в нея. И т.н и т.н.

# 1 242
Ами имам една приятелка ми закъснява с 40 минути. Чаках я с бебе в една градинка и си тръгнах. Съжалявам не мога час да стоя с детето там докато тя бавно се приготвя и се гримира у тях си. За справка - живее на 10 минути пеша, аз на 30 с автобус. Ето, пак зависи от ситуацията.

# 1 243
Е, що ми изтрихте поста за закъсненията? Simple Smile Да си кажа пак – 15-20 минути за мен не са проблем. В твърде точните хора и изискващите същото, намирам една припряност, нервозност и ме напрягат.

Ани888, ти искаш да моделираш човек, който му няма нищо, той си е такъв, не виждам нищо лошо в неговото поведение, освен че не е такъв, какъвто на теб точно ти се иска. Simple Smile

# 1 244
Аз пък в разпасано закъсняващите хора намирам един непукизъм,хаотичност и неуважение към отсрещния и времето му.

Общи условия

Активация на акаунт