За „червените лампи“ в моя живот

• 55 664
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 1 245
На несериозни в уговорките, вятърничави и неточни хора, не давам шанс, след сериозни издънки. Нямам време и енергия, за хора, които не уважават личността на другия. Никой не е длъжен да чака по 20-30 Мин отсрещния да се довлачи, без уважителни причини. Крайна съм в този аспект и точка!!!

# 1 246
Като обобщение, червена лампа е затворения и скотски начин на живот, в съчетание с яка пестеливост. Ама яка, без логично обяснение изкараните пари за какво ще бъдат изхарчени.

Ау, това е отвратително. Познавам такива хора - единият е дърт ерген, няма нито гадже, нито деца, не харчи за нищо излишно, пести вода...абе, ужас. Другият е разведен, жена му му би дузпата, защото освен горепосоченото, е тип всезнайко и досадник. А третият пести заплатата си от нам-си-колко години насам и живее на гърба на жена си. И тримата нямат социален живот, не купуват нищо излишно, не ходят никъде.

# 1 247
То от пътуването се започна... Естествено, че ходя с приятелка или братовчедка ми. Нали, той е зает да "бута", както се изразява по къщата на село. Оттам и другите неща-изморен, с ограничени контакти,  не се интересува от новини. Снощи ми заяви, че нямал приятели и бил ок с това. Имал нужда от мен и съм му била достатъчна. Отвърнах, че не е нормално, той пък настоява, че бил зает, имал ангажимент към майка си, леля си, вуйчо си и т.н. На него чакали... И не му оставало време да поддържа приятелства. От друга страна, дразни ме, че е читав като човек, но сам си е изградил зидове и живее изолирано, в затвор...
Но, да не се оплаквам. Като обобщение, червена лампа е затворения и скотски начин на живот, в съчетание с яка пестеливост. Ама яка, без логично обяснение изкараните пари за какво ще бъдат изхарчени. Ясно е, че се влагат в къщата на село, ама при липса на деца, кой ще живее в нея. И т.н и т.н.
Твоята история много прилича на моята, която не завърши с хепи енд. Не знам от кога сте заедно, но това, което описваш не е много ОК. Моят бивш по същия начин блъска в работата, има бизнес и от сутрин до вечер все за това говори и мисли. От което мен ми ставаше лошо, защото не може да нямаш никакви други занимания, хобита и нужди. Някакъв вид кариеризъм, неподплатен с особени намерения да влага пари в семейство, примерно. А, да и се грижи много за роднини. Аз не му бях особен приоритет.

# 1 248
Не, не искам никой да променям! Уважавам хората, с техните виждания, принципи и характер. Но, когато искаш да си в двойка, да създадеш семейство, не можеш да видиш живот на изолиран вълк, единак!!!

# 1 249
За трети или четвърти път чета, че човекът бил свестен и затова си с него.
Има толкова други свестни, които са с по-малко негативи, за да си с този, явно не е това водещото.

# 1 250
Няма да се научат жените, че да е свестен е базово изискване. То пък голяма хвалба, че не пие, не бие и не ходи по жени. За да става за брак, трябва да е наистина приятен, да има някакво извънредно качество. Само свестен - скууукаааа...

# 1 251
  • София
Я какъв добър човек, а пък ходи на лов
Странна работа

# 1 252
От друга страна, дразни ме, че е читав като човек, но сам си е изградил зидове и живее изолирано, в затвор...
А на него може да му харесва този затвор. Всъщност, ти го наричаш "затвор". Той едва ли го усеща така.
Аз пък в разпасано закъсняващите хора намирам един непукизъм,хаотичност и неуважение към отсрещния и времето му.
Я, намерих си близначка (поне по отношение на закъсненията).

Сирен, Венетка! Сигурно е изяла ризата на човечеца. Joy

# 1 253
Не видях в темата да се споменава чистоплътността. За мен липсата на елементарна лична хигиена е една от големите червени точки. Лош дъх, намирисващ на пот и на немито тяло..бляк. Отврат.

# 1 254
Чистоплътността е важна! Първите седем, не се възстановяват.
Червена лампа е и немърливостта към здраве и зъби.
Witchcraft, и миризма от неизпрани дрехи!!!🤨

# 1 255
То пък остава и мърляч да си вземе уж умна жена Simple Smile Ама знае ли се, ако и двамата миришат може да не им пречи. И такива има.

# 1 256
Че има, та. Гнусна работа х 2.

# 1 257
В отговор на твърдението на Сирената за "гадноватото" airbnb....

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:06 от fmino

# 1 258
E да де, това си е точно средно гадно апартаментче, икейска масичка, дървенийки стари, кухненце...

# 1 259
Изобщо не ставаше въпрос за това кой как обича да пътува и как си представя почивката, а за това дали обича изобщо да пътува. И какво значение има дали букваш в airbnb, в скъп луксозен хотел, на ол ин или пък не, или на палатка на края на света ?

Общи условия

Активация на акаунт