За „червените лампи“ в моя живот

• 55 535
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 1 260
Със сигурност този апартамент е по-добър от твоя, темата не е за снимки на апартаменти - няма смисъл да пускам и други.  Мебелите бяха старинни и ядяхме от чинии, подобни на тези  в някои музеи.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:05 от fmino

# 1 261
  • София
Ама какви закъснения? Нали има мобилни телефони? Единственият човек, който ми закъснява е майка ми, ама тя си е тя.

# 1 262
  • София
Тая горе сигурно тролва. Няма начин да дава за пример това апартаментче.

# 1 263
О, извинете, забравих, че ССФ живее в невиждан лукс, ама някак си я е срам да го покаже. Никога не могат да се удовлетворят високите изисквания на Сирената...Това е апартамент за няколко нощувки, с подземен паркинг и всички удобства. Е, не е затворен комплекс и миниатюрен апартамент, в който се гърчат 5 човека.

"Тая" във вашето село ли употребявате?

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:07 от fmino

# 1 264
Повече от безсмислено е да се пускат снимки тук. Никаква теза не могат да докажат. Това, което за нечий вкус е лукс, за други е кич и обратното. В крайна сметка, всеки има право на свой лош вкус, достатъчно е да си намери половинка, която да го споделя.

# 1 265
  • София
този, тази, тези, онзи, онези, онази , тоя, тия, тая
Явно при вас не продават речници.

# 1 266
Какво значение има кой как обича да пътува ? Някои предпочитат лукса, други природата, трети вървенето и разглеждането, четвърти купона, пети пясъка,морето и небето... Едни обичат да се возят в първа класа и да ядат на бяла покривка, други в пластмасови чинии на тревата с хубава компания и опушени от огън.
Едно е човекът да не обича да пътува, друго е да отрича конкретно някакъв тип почивка ( защото не я разбира по същия начин ) , а съвсем друго е генерализирането,че ако букваш през airbnb ....не знам си какво си ? И аз не разбрах.

Не,че съм буквала в това airbnb ама такива изхърлянки не ги смилам.

# 1 267
  • София
Пак почнахте си помпате еснафлъка! Mr. Green
Апартаментче като за хора средна ръка, отишли на почивка и готвещи си на място.
Семпло и непретенциозно.
За някои, отвъд океана, може да е лукс, като знаят как масово се яде с пластмасовите прибори и чинии купената готова бърза храна.
Сирената пак се превзема, нищо че не мърда от диванчето у дома, където сервира тристепенното меню в чинии от китайски  порцелан от времето на династията Мин, с герб- предавани в рода ѝ от поколение на поколение. Joy

# 1 268
Никъде не съм писала за лукс, но не е и гадно апартаментче - съвсем удобен и приятен апартамент за седмица почивка. Но къде съм тръгнала аз да се сравнявам със стандартите на ССФ...Трябваше да си донеса пластмасови чинии отвъд океана и замразена храна....

# 1 269
Всяка ССФ, добрала се до Младост, си седи там и не мръдва никъде, защото й е под нивото Joy

# 1 270
Кухньохол с бокс, всичко от ИКЕА...поне в центъра ли е това? интересно в коя държава...като гледам и спалнята е мини размер. Както казах, точно такова AirBNB плюс мониторинг на евтини билети и ставаш е§аси пътешественика.

# 1 271
Кухньохол с бокс, всичко от ИКЕА...поне в центъра ли е това? интересно в коя държава...като гледам и спалнята е мини размер. Както казах, точно такова AirBNB плюс мониторинг на евтини билети и ставаш е§аси пътешественика.

Какво значение има мебелите от къде са и дали е в центъра ? И какво общо има това с това дали си пътешественик или не ? Или за теб пътешественик е само този,който спи в 5+ звезди на брега на морето и пътува с частен самолет ?

# 1 272
Е хората пътуват не само за спа лукс Simple Smile Освен това точно в airbnb може да си намериш някоя квартирка у местен, и да усетиш съвсем типична атмосфера, а може и някое лукс жилище в топ център с гледка към някоя страхотна забележителност.
То като взимаш за двама, с 1/2/3 малки деца е лесно, ама като пораснат децата и хотелите почнат да ги таксуват като възрастни, ще намериш 300+ на наемането на апартаменти Simple Smile

# 1 273
  • София
Добре де, никой не се интересува дали Сирената отсяда в петзвездни хотели, а fmino в airbnb. Темата е за червените светлини - вече в няколко страници се обясни какво се подразбира под ''обича да пътува'', а преди пост-два Norry идеално го обобщи. От тук насетне е просто един безкраен спам и мерене на апартаментчета.

# 1 274

Има ли тема, в която да не си о*така всичко?

Общи условия

Активация на акаунт