Открийте клинично доказания ритуал за спокоен сън от La Roche-Posay

• 8 355
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Засега съм използвала само хидратираща козметика, но честно казано не бях се сещала за някои от причините за неспокоен сън, които дамите преди мен споменаха. Определено ще пробвам някои идеи.

# 136
Все още нямам деца, но племенниците се мажат и двамата с подходяща за тяхната кожа козметика.

# 137
  • някъде
Синът ми не страда от неспокоен сън и проблемна кожа, но с удоволствие бихме ползвали вашите продукти.

# 138
Дъщеря ни е с много суха кожа на ръцете. В градината, казва, се мият със студена вода. Изпратили сме крем, вечер също се маже ръцете ѝ имат нужда от ежедневна грижа. Краката също са с много суха кожа, сърби я и определено чувства дискомфорт. Всяка вечер мажем с лосион за тяло, но сякаш не е достатъчно. Спи сравнително спокойно.
Синко е със много суха кожа на бузите. Мрази даа го мажем и го дебнем да заспи. Спи супер неспокойно. Редовно сме наритани в съня си. Мечтая си са се наспя и поне една нощ да не се будя от ритник.😎🙄

# 139
Трябва да се ползва козметика за много суха и атопична кожа.

# 140
За съжаление малкото ми дете се роди с атопична кожа. Всяка вечер след измиване нанасям лосион за атопична кожа и го обличам само в био памук.

# 141
Дъщеря ми е с диагноза атопичен дерматит. От суха кожа, сърбежи и неспокоен сън ни спасява само Lipikar Syndet & Baume по време и след баня. Памучни тъкани, море и чист въздух са другите фактори които благоприятстват състоянието на кожата й.

# 142
Дъщеря ми е с атопична кожа и пробваме с  различна козметика , специално за суха и атопична кожа - измивно олио, мицеларна вода, тоалетно мляко и крем. При силно разчесване и сърбеж съм слагала и памучни ръкавички. Използвам памучно бельо и специален перилен препарат, за да огранича външните дразнители.

# 143
  • София
Дъщеря ми (5-годишна)  има атопична кожа от самото си раждане. Задължително преди сън минаваме през банята, а след това я мажа с подходящи продукти за нейната кожа. Въпреки това понякога се появяват лишеи, които й създават силен дискомфорт през деня и нощта. Ще се радвам да опитам да преодолея периодичната им поява с продуктите на  La Roche-Posay.
Сънят й не е особено спокоен по принцип. В последно време започна да спи по-спокойно и се надявам с годините напред сънят й да става все по-спокоен.

# 144
Моите ритуали и със двамата  ми сина са проветряване редовно на помещенията, вечер да е температурата 18-19 градуса. Преди сън можем телцето и ръцете с крем овлажняващ или за атопична кожа , задължително памучни дрехи и бельо и значително съня е по спокоен.

# 145
Кожата трябва да е чиста и хидратирана. Принципно спи спокойно. Ако е по-горещо, тогава не е много комфортно.

# 146
Откакто не е бебе дъщеря ми не й мажа кожата след баня, но забелязвам, че става бяла и суха като моята, може би защото в нашия район водата е много варовита. Може би трябва да се замисля да я хидратирам отново. Иначе спи спокойно, освен когато й е горещо и се изпотява

# 147
# 148
Детето няма проблеми ,но за всеки случай мажем с хидратиращи кремчета.

# 149
В моменти на обостряне на атопичния дерматит хидратирам кожата и мажа (понякога и няколко пъти на ден дори) с подходяща козметика

Общи условия

Активация на акаунт