Открийте клинично доказания ритуал за спокоен сън от La Roche-Posay

• 8 355
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Кожата на дъщеря ми е много чувствителна и склонна към зачервяване и раздразнение.По принцип спи спокойно.Редовното използване на качествена козметика ни предпазва от много проблеми.

# 121
  • София
Каква е идеята на това? С какво помага?
Предполагам, че идеята е да се избегнат вътрешните ръбове, където е шита пижамата. Колкото и малки да са, могат да дразнят. Предполагам само Simple Smile

# 122
Детето ми страда от неспокоен сън. Мажем я с продукти за атопична кожа. Забелязала съм, че щом се отвие през нощта и спи по спокойно.

# 123
Спим на по-хладно, не се обличаме дебело и използвамв крем за атопична кожа.

# 124
  • София
Не обича топло да му е в стаята. Трябва да е хладно и да легна до него докато заспи.

# 125
Здравейте. Имам две прекрасни девойки на 2,6м и на 9 м. И двете от бебета са с атопичен дерматит. Много суха кожа. Болезнено сърбяща. Опитали сме най различни кремове, лосиони без никакъв ефект. Малкият бебок по цяла нощ се върти и не спи спокойно. Така отидох в аптеката и вече пробвала какво ли не обясних нашият проблем на дамата на детската козметика. Тя ме Посъветва да взема лосион на Ларош цена около 35 лв. Не ми се даваха 35 лв, но си казах Трябва да пробвам. Останах супер доволна и не съжалявам за избора. Коремът се нанася само 1 път вечер... И 24ч след това кожата е още мазнаи хидратирана. Слага се съвсем малко. Бебчо започна да спи по спокойно, даже тайничко и аз го използвам!! Това е нашият крем, ще се радвам да успея и другите продукти да пробваме.

# 126
Задължително баня,хидратация,удобни дрешки и мляко преди нощния сън.Ако всичко е наред спим до около 4 часа сутринта.Най-силен сърбеж има зад ушенцата-там кожата и е най-суха и най-трудно се хидратира.

# 127
  • Samokov
Дъщеря ми е с проблемна кожа, но откакто се разболя от левкемия проблема стана още по -голям. Всяка вечер мажа с хидратиращи продукти,  но въпреки това дрехите побеляват от олющена кожа.

# 128
  • София
Ако кожата е достатъчно хидратирана е спокойна, но ако е суха я дразни и сърби.

# 129

Здравейте,

Съветваме да слагате пижамата или нощницата на детенцето наопаки, за да не се дразни кожата от по-груби ръбове или етикети.

Поздрави,
La Roche-Posay

# 130
Детето си спи спокойно,но в съня си чеше ръцете,ако кожата е суха.И аз съм така.Сменяхме какво ли не,все хидратиращи кремове....нищо.От две седмици използваме чист вазелин.На детето кожата е гладка,не го сърби.И аз се мажа,засега всичко е ок.Има един недостатък-ръцете са много мазни,не смея да докосна завивката....та се ослушвам за нещо друго.

# 131
# 132
Детето страда от атопична кожа и когато започне да се чеше, се разранява. Видя ли че го сърби, го мажа с хидратиращ крем и се успокоява.

# 133
  • Стара Загора
Успокоявам кожата и самото дете с масаж с тоалетно мляко или олио...след това приказка, гушкане..и е заспал Simple Smile

# 134
Нашият юнак е на път да се появи. Надявам се да нямаме проблем  с кожата. Но задължително ще ползвам хидра бебе кремчета и лосиони. А вашите наистина изглеждат много качествени и полезни. Ще се доверим на тях, ако имаме проблем, а и превантивно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт