Открийте клинично доказания ритуал за спокоен сън от La Roche-Posay

• 8 355
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
Единствено при захлаждане изпръхва кожата на детото, поради което преди излизане задължително го мажа с крем за студено време.
С течение на времето и съня му се успокоява, но по принцип не е от поспаливите.

# 106
  • Горна Оряховица
за момента не.

# 107
  • Елхово
Ползваме вечер преди лягане козметика за атопична кожа!

# 108
Освен емулсия за атопична кожа, ползваме и олио за баня. Ръцете на сина задължително минават през емулсия преди лягане зимата.

# 109
Задължително вечер след баня мажем с лосион за атопична кожа. За спокоен сън температурата на стаята да е около 21 градуса. 

# 110
Баня с хладка вода и после намазване на ръчичките най-вече с крем, защото там има проблемна кожа. Стаята гледам да е добре проветрена и нощната лампа включена, за да я пази Simple Smile

# 111
  • София
Сухата кожа изисква специални грижи. Кожата на детето трябва да бъде добре хидратирана особено преди сън.
Нашият ритуал е измиване на телцето, подсушаване и намазване на всички проблемни места с крем или лосион.

# 112
Използване на специализираната козметика за атопична кожа е решението на проблема.

# 113
  • София
Голямата ми дъщеря не е имала проблеми с кожата, но сега братчето ѝ си има. Постоянно му почиствам зоната под пелените, но е със склонност към атопии. Лошото е, че понякога се  раздразва кожата, и само специализираната козметика успокоява кожата му.

# 114
# 115
 В специализираната козметика е спасението. Няма по-добър избор от каществото.

# 116
В последно време кожата на ръчичките е много суха и белеща се, оплаква се и от сърбеж Sad Използваме козметични продукти за атопична кожа, но на друга марка.

# 117
# 118
Децата ми спят като цяло спокойно. Вечер задължително ги къпя, а след това хидратирам хубаво кожата. От топлото време дъщеря ми получава ситни пъпчици по свивките на ръцете и краката и дори и да не я сърбят, нея я дразни присъствието им.

# 119
Специализирана качествена козметика.

Общи условия

Активация на акаунт