Дровелис

• 93
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Пия противозачатъчни Дровелис от 14 дни , просто създавам тази тема за да може яко някой има намерение да ги пие ДА НЕ ЗАПОЧВА. И преди съм пила противозачатъчни ,  но Регулон и всичко си беше страхотно , без странични реакции , без проблеми и други. Родих преди 6 месеца и миналия месец когато ходих при генеколога помолих за хапчета . Каза ми да пробвам Дровелис тъй като били нова технология, изчистени и не знам какво  още .Послушах я и е моя грешка , че не потърсих повече информация в интернет , но от както ги приемам вече 2 седмици цикълът ми не е спрял и за минута , а никога преди не се е случвало, дори след като родих лохиите ми бяха 5 дни. Освен това през цялото време съм изключително нервна и сутрин не мога да стана от леглото. Гинекологът ми каза да не ги спирам докато не минат 21 дни от началото на приема им , та сега ме чака 21 дни цикъл … и само се надявам като почна пак с регулон да не са ми вече тотално объркани хормоните и отново да съм в безкрайна менструация . На някой случвало ли му се е и изобщо приемали ли сте ги тези дяволски хапчета? Ако не сте - НЕДЕЙТЕ

# 1
  • София
Аз пък не съм доволна от Регулон Simple Smile Всеки е много различен и няма как ние да препоръчаме или да не нещо след като лекар взима решения за това какви противозачатъчни се пият. Вашият гинеколог може да Ви ги смени по принцип.

# 2
  • Телиш/Плевен
Аз пък не съм доволна от Регулон Simple Smile Всеки е много различен и няма как ние да препоръчаме или да не нещо след като лекар взима решения за това какви противозачатъчни се пият. Вашият гинеколог може да Ви ги смени по принцип.
+1
То ако всяко хапче действаше еднакво на всички, щеше да има само един медикамент за главобилие, един за кашлица и т.н.

Иначе има тема за тези хапчета - Дровелис противозачатъчни - мнения.

Общи условия

Активация на акаунт