Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 107
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Габрово
Има ли сред вас фенове на Олимпеа?

P.s.Днес тествах Quatre ,напомня ми за  някакъв парфюм ,който съм ползвала преди...

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 20:36 от sesksta

# 571
Здравейте 😊,
У наше село, затънтено в дълбоката провинция,  се оказа, че има чуден фирмен магазин на Рефан, та днес се сдобих с едно малко  шишенце Aquawoman😍. Определено съм впечатлена, определено е мой тип парфюм 😍. Напръсках си на ръкава на якето и го следя как се развива, страхотен аромат😊. Мислех да го поръчвам, ама направо от тук ще го купя. Я, кажете моля, капките за какво бяха, за трайност, ири за интензивност на аромата, или за друго нещо? Да знам колко капки да си искам🙄😶😊.
Благодаря 🌻😊!

# 572
Има ли сред вас фенове на Олимпеа?

Аз съм най-големият 😇

# 573
И аз също Simple Smile

# 574
И аз,аз.😀😀😀

# 575
  • Габрово
и-хааа  Blush -колко много фенове има...
.а кога през кой сезон ви харесва повече Олимпеа---през  лятото или зимата  ,или сега ?

# 576
Непрекъснато ми харесва,няма значение сезона.

# 577
Аз също съм фен на Олимпеа, но според мен е за по-студените дни. Имам версията на Рефан. Според вас коя е най-сполучливата имитация? 😊

# 578
Олимпеята на Заг имам 15 мл и си чудя какво да ги правя. Ще видя да дац шанс още веднъж. Ама принципно не е мой тип и не ми допада като цяло. Не мога и точно да си определя на какво ми мирише. Сякаш на кока кола,машмоу и някакви такива бонбони. Но при мен го има момента-първа нещо ми хареса,после не мога да го нося и обратното,та по-добре да дам още един шанс на Олимпеята.

# 579
  • София
Здравейте! Как ви се струва Light Blue Italian Zest на Dolce&Gabbana? Имат го Рефанци, но някой да ми даде и отзиви?

# 580
Аз го нося целогодишно.
Почевето парфюми ги изпръсквам и повече не се сещам за тях.
Но този го имам винаги. Много мой го чувствам.

# 581
  • София
Момичета,искам да пробвам Omnia Amethist и Omnia Green Jade.Вторият го търсих в Рефан,но го нямаха в наличност.Къде да търся добри техни имитации?
Ох, Омния Грийн Джейд ми е много на сърце и всеки път ме хваща яд, че Булгари го спряха. А най-лошото е, че и имитационните фирми започват да го спират. Първо ползвах на UB, но те отдавна го спряха. Парфен също го спряха, но си имам една бутилчица от него и си я кътам. На Рефан не съм доволна от изпълнението. Нетраен и се разминава в аромата. Преди съм си взимала от Родригез, ако въобще още ги има, но те бяха по-зле и от Рефан. Не знам и аз... Много искам да си намеря добър заместител, но мисля, че ще става все по-трудно.
Омния Аметист съм ползвала на UB, но мисля, че парфенския беше същия, ако още го предлагат.
За мен Карат е синоним на зюмбюли, не усещам люляк.

# 582
Аз също съм фен на Олимпеа, но според мен е за по-студените дни. Имам версията на Рефан. Според вас коя е най-сполучливата имитация? 😊
Имам версията на Сангадо, много е хубав и шлейфов, особено в топлото време. Не знам колко е близък до оригинала, защото не го познавам. Аз го харесах от мостричка, колкото пъти пръсках от нея, ММ от другия край на стаята казваше "този е хубав" Grinning

# 583
Имам версията на Сангадо, много е хубав и шлейфов, особено в топлото време. Не знам колко е близък до оригинала, защото не го познавам. Аз го харесах от мостричка, колкото пъти пръсках от нея, ММ от другия край на стаята казваше "този е хубав" Grinning
Как се казва на Сангадо

# 584
  • На изток от Рая
Аз съм с Рефанската версия на Олимпея, но го използвам само зимата, защото е много силен и траен при мен.

Общи условия

Активация на акаунт