Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 17

• 31 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,дружки! Hug Hug Hug

Фили Hug,

Надявам се да се смилят над нас и да ни покажат някоя оптимистична снимка! Praynig

Днес имам повод да ви почерпя за здравето на внучката ми,която става на 5 годинки! Heart Eyes Peace
Скрит текст:

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 676
Злати Hug да е жива и здрава малката принцеса , много да ви радва Flowers Hibiscus

А това е за гордата баба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677
ЗейАл  явно са ми в главата,та  късно  по нощите  нахлух като слон в стъкларски магазин  и пуснах пост
без да съм  го довършила. Няма и да се опитвам  да търся  причини за завоя ,който направиха СЦ  след
1-ви сезон  постепенно,няма да ми се получи.Те си знаят.Но е факт ,че  офер тата им с 1-ви сезон  беше
подвеждаща, ,за таргет  групата  към която  се бяха нацелили.Успехът на  ЗейАл   тандема  като че
ли беше неочакван и за тях самите,защото от след 4-5 серия   те станаха ГГ.Онур и Севда /с  режисьорката /
поднесоха успеха  на тепсия,и СЦ   се заеха да го експлоатират  докрай,но го правят по дърварски  начин.
Добре поне ,че Алихан  и Зейнеп  си извоюваха хубави  фотосесии  и ни радват очите.

Злати  ,да ти е  живо и здраво  слънчицето  и  да ви носи  много радост!!!

# 678
Здравейте, ябълки.

Злати, ЧРД на малката госпожица. Да расте жива и здрава и безкрайно весела и усмихната! LollipopBalloonCandyCakeLollipopBalloonCandyCake

Нямам време вече изобщо да се включвам Sad затова  прехвърлих отгоре , отгоре коментарите ви, но след като разбрах каква я е сътворил Дюндар, който между другото мислех за добро момче и не съм го очаквала от него, нямам нерви да се задълбочавам в епизода Wink Ще Чакам хубавите моменти Heart Eyes

Само няколко реда за мястото на Ендер - още от началото на сериала съм с усещане, че идеята е била тя да е центъра на този така различен сериал и за да не е прекалено не по вкуса на турския зрител, или на зрителите въобще, са добавили любовната история на Алихан и Зейно. С такова впечатление съм от началото и то продължава да остава в мен. Почти всичко се върти около нея, а любовта на нашите любимци е като второстепенна линия.  И сега не съм учудена , че вкараха Кая и интригата със синчето, за да бъде отново Ендер в центъра, както и е в основния постер на сериала Wink нито че очакваме ретроспекция към младите години на Ендер...

Няма как да не отбележа колко много ми  хареса последната фото сесия на Севда- свежа, млада и изпълнена с положителни емоции. Предишните, които прави изобщо  не ми харесваха, да не споменавам снимката до мивката... На Онур също не са ми от любимите.

Хубав ден ви пожелавам !

# 679
Здравейте на всички!
Направо съм като попарено мушкато,то дет' нямам време, но и не ми се пише,че и във фрагмана няма подсказка за Зейно и оня клифундак, нейсе.............

Злати,да ти е жива и здрава внучката, и всички около нея!
Скрит текст:

# 680
         bouquet   Злати, Фили , Лорра, Марсия, Радостче  Момичета днес имам бабешки задължения и гледам внука, нямам никакво време, той е толкова хиперактивен, че всяка минута прави беля. Удържане няма.

Днес имаме една малка принцеса, която има рожден ден . Да ви е жива и здрава, да има много късмет и нека бъде благословена. newsm59 party023
             За нашия случай какво да пиша, нали виждате седим като попикани мушката, не ни оставиха и една серия да се порадваме, това е гадно. Какво пак ми навират Ендера, но знаете ли май сте прави, че в началото на сериала наистина идеята е била друга, оная змия да бъде най-важната, но с участието на Онур и Севда и с актьорското им майсторство нещата започват да се променят и изведнаж се оказва, че рейтинга го правят други. Много гадно е. Мисля, че вече тая е станала противна и на комшуто, не може един толкова негативен образ да задържи вниманието на аудиторията 39 серии. Какъвто и да им е манталитета, те все пак са хора те имат чувства, не може да разчиташ на толкова лошотия. Ще държи вниманието на публиката 4,5 хайде 10 серии, но после на хората им идва малко в повече и започват да търсят нещо по позитивно, добро и слънчево.Тази чернилка на Ендера е отвратителна, не се издържа
               Тия Мушмороци така ни попариха с последната серия, че ни поболяха, вижте нашта тема, тя беше цветна, оптимистична, позитивна, имаше комични моменти, които ни караха да се смеем много, а сега? Вижте ни само, без настроение, отчаяни дори възмутени, без желание да пишем. Това е то мръсотията на живота. Единствения светъл и слънчев лъч в сериала беше любовта на Алихан и Зейнеп, една голяма и прекрасна любов, а сега какво СЦ я потопиха в помия, окаляха я с недоклатените си приумици. Първия сезон беше толкова уникален, толкова различен, а сега вижте ни докъде ни докараха.
                Twisted Evil  Писаното от мен звучи доста черно, но е така. Аз съм далеч от мисълта, че лошите ще победят не няма ,Зейал пак ще бъдат заедно, нещата ще се наредят, но защо всичко заливат с помия, а след това го изчистват. Защо? За рейтинг ли? Ех ,няма що  няма ли друг начин . И да изчистят тази чернилка и мръсотия в мен ще остане един горчив привкус, който нямат никакво право да ми го причиняват. Убедена съм, че и други мислят като мен, не може непрекъснато да прекрачваш една морална граница и да си мислиш, че ти е позволено, в този живот ,който е материален има и други стойности и колкото и малко  да го правим  ще трябва да се съобразяваме с тях. newsm78  Колкото и да чистят миризмата и следите остават.
                  Довечера ще пиша пак. Млажежа се събуди.
                .

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 15:03 от Tanita53

# 681
Фили HugРадост HugМарсиа HugЛорра HugТанита Hug,благодаря много за пожеланията!

Нищо ново не са пуснали-първа част от новите снимки или нещо зад кадър! Peace

# 682
Здравейте момичета ! горе главите, аз го измислих Simple Smile .
Значи : по времето гогато трае церемонията , Асуман по някакъв начин успява да елиминира оня с патлака ( тя с Мустафа се справи , че тоя ли ) . Веднага звъни на Йълдъз , тяна Халит и Алихан , Съткъ сбира гавазите , звънят и на полицията обезателно и на родителите на Дюндю , родителите му му звънят на него и възпират от по- следващ резил , щото вече и полицията е в час , отиват в къщата тъкмо когато е най - напечено и Алихан задължително му тегли един тупаник , начи няма ли бой ,ще се разсърдя Simple Smile. Халит оправя нещата с полицията и Дю ще не ще ще те съгласи на развод , щото баща му и той ще го бие Simple Smile .....свършва ми батерията , но от мен толкова , Фили дай едно рамо Simple Smile

Злати ,да ти е здраво внучето , весело и щастливо да расте ! И да се радваш и на неговите деца !

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:59 от Елеонора Атанасова 606256

# 683
  • Варна
Провет Ябълки wavey

Злати - Честит ви празник на семейстовто! Да бъде много щатливо дете, внучето и да ви радва! Balloon

Прави сте за главните. И аз мсиля ,че ЗейАл бяха като втора главна линия , но понеже направиха невероятен тандем и решиха да ги ползват да ни зарибяват. Основната си е Шевал , но аз нея няма какво да я гледам и за това се дразня Фили. И сега пък с Кая да ги извеждат на преден план - ще бъде голяма грешка. В нейната история няма нищо вълнуващо и интересно. Просто е един дразнител и искат да ти го пробутват за голяма работа.  
Халит и Йълдъз също са по-интересни, даже Асуман ми е по-забавна и интересна от Ендер.
При Ендер единственото по-интересно е някои и друг по-хубав парцал на нея JoyJoyJoy Изобщо не мога да разбера какво искат да ни кажат с нея СЦ. Ако пуснат епизод без нея - никой и няма да разбере и да усети ,че я няма. Докато ако пуснат епизод без Халит, Йълдъз, Зейнеп и Алихан - веднага ще се усети. Даже и на общите сцени се вижда - колко са си добре без нея : ) Могат спокойно да й разкарат героинята на Шевал и сериалът ще си продължи, даже ще е по-добре.  Да си развиват там линията Кая - Ендер, но не да я правят основна - то няма й много какво да й дават - Ендер преспала там с него и после се напъхала при Халит - голяма история, няма що : ))))) . Пък сега да видим до края на сезона ли ще влачат шехзадето на кого е?

# 684
Погледнах при рускините-там вече  са в очакване  на новата  двойка  Ендер/Кая.

Някои от тях вече   видяха химията м/у  Ендер и Кая и са в очакване  на  трансформацията й в нежна  ,
любяща   мама и жена.ЗейАл  изчезнаха. С любопитство   ще им следя рейтинга-.

# 685
Eли Joy добре си го измислила .Аз допусках Дюдю да се осъзнае сам , ама много тъпо ще стане никой да не се обади на Зейнеп и да не се обезпокои ,че не вдига ....а и тя се качи в колата пред фирмата , там камери , охранители и т.н . Алихан и Йълдъз се обезпокояват за Зейнеп , може и Алихан да реши пак да и се обади и при изключения телефон звъни на Йълдъз да пита за мамето ...И тогава се започва издирването на Зейнеп , по последния им разговор локализират мястото и тогава Алихан с вампирския поглед минава през ония селски момци и Курбан и с един удар поваля Дюдю Мухата Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се хората на Хали също са там , даже и бащата на Дюдю е дошъл да бере срам ...
Другият вариант е Алихан да ''улети'' вътре и да завари как Зейнеп и Дюдю излизат спокойно от къщата и Зейно му казва ,че няма проблем- после дават как Дюндар е спрял с глупостите и е обяснил причините за държанието си на Зейнеп
Вариант 3 - Дюдар спира с глупостите и откарва Зейнеп в нейния дом , но би било безинтересно , нали ?
Вариант 4 - задълбаваме в дебрите на турските трагични дизита и моя милост спира да гледа Rage
Боби Heart и аз не я трая Ендерица , ама тя си има място в сериала да си разхожда парцалите , трябва да се примирим , няма що . Аз без нея съм си ОК , но ми се струва ,че СЦ и Аксой малко предизвикват обществото с аморалната героиня . Ще ме е яд Кая да стане лош обаче ...
Радост Heart, Шевал си има фенки сред подругите , НО мисля ,че едва ли ще я избелят , самата Шевал иска тя да е кучка . Просто екипът щом са решили да има сезон 3 трябва да го напълнят с нещо , нали ?
Да си има ЗейАл , пък другото ще го търпим ....

Ето едни щастливи ЗейАл , но гнусното видео с Дюндар е с 1млн. и 200 гледания , наистина разбуниха духовете мушмороците Flushed

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 16:07 от Phillipine

# 686
  • Варна
Фили Hug така си е . Хубави сценарии сте спретнали с Ели Hands Clap
Мисля ,че ще ни дадат нещо неочаквано. Техния стил е да дават много сцени , кратки. Така има много динамика в сериала, отделно дават едновременно поне по 2 ситуации и сменят меджу тях, което също допринася да имаш усещането за динамика в сериала.  Напоследък дават по-дълги и то в края - последния епизод и тази сцена е цели 20 минути. През това време с никой от другите не знаем какво става и какво правят. А минаха много часове.
Йълдъз постоянно звъни ту на сестра си, ту на майка си. И за това време да не е разбрала ,че нещо става е съмнително. Алихан и той не може да не е звънял.

Рускините наистина голяма защита дръпнали на Ендер и Кая JoyJoyJoy На мен не са ми интересни. Сцените им са бездушни. И с викане и дърпане на чаршафи не става JoyJoyJoy Друго си е Алихан като си килне на една страна главата, или като диша като парен локомотив JoyJoyJoyJoyJoyJoy Им си хора , които и нищо да не правят запълват пространството - като Онур и Севда и такива , които са невидими. Те за това и Онур  иСевда така се допълват. Даже телефоните държаха по един и същи начин - това съм сигурна ,че не е режисирано. Просто си пасват двамата. Има си сродни душИ и те са такива. За това не е нужно много усилие, че да им се получават нещата.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 16:24 от BVAR

# 687
Ох, Боби както искат да ни го поднасят , ама да спре този ад !
Но това ,че не дадоха нито Алихан , нито Йълдъз , нито какво става а Асуман е показателно ! Остава Мустафа да влети там... и след това да се превърне в героя на деня ! А Алихан да го вземе на работа при онези двамата безделници за благодарност.

# 688
  • Варна
Ох, Боби както искат да ни го поднасят , ама да спре този ад !
Но това ,че не дадоха нито Алихан , нито Йълдъз , нито какво става а Асуман е показателно ! Остава Мустафа да влети там... и след това да се превърне в героя на деня ! А Алихан да го вземе на работа при онези двамата безделници за благодарност.

hahaha hahaha hahaha  Фили - това ще бъде голяма изненада!

# 689
Ели Ат HugБоби Hug,благодаря за пожеланията! Hug Hug

Фили Hug,първият ти вариант от сценариите и аз го предположих още във вторник! Wink

Боби Hug,и аз искам СЦ да ни изненадат с нещо интересно! Wink Да не стане по-лошо както завърши последния епизод!Само за това се моля! Praynig Praynig

Цитат
Фили,че кога да ни го дадат!Всичко се разви набързо в края на епизода!Предполагам може да го дадат в новия епизод как се развива действието с няколко часа назад! PeaceА Мустафа да работи,не ми се вярва! Joy

Общи условия

Активация на акаунт