Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 17

• 31 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЙОАНА
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

Злати, пожелавам малката сладурана много да те радва.
Внуците са хапчета за щастие на бабите и дядовците.

Тъй като повода да пиша в темата е малката рожденничка, няма да подмина и нашата си тема, още повече, че сте споделили и варианти за излизане от калта в която ни навряха СЦ.

Хареса ми варианта, който предлага Ели /дано го прочетат СЦ/, но ….едва ли. Може би са заснели вече следващия епизод с гадости. Уви и това не им донесе висок рейтинг.
Мой съвет към тях е да не се напъват за трети сезон, защото не им се получава.
Никой не иска новата им двойка Кая/Ендер, не са интересни.

Права е Боби, че ако пуснат епизод /а може и повече/ без кучката крилата, никой няма да забележи  отсъствието и. Вече в 39 епизода не видяхме нещо по различно да покаже Шевал. От чупки, кълчене, истеричен смях, интриги, сплетни,  друго не показа. Напомня ми на пеперуда, която прелита от растение на растение, но оставя след себе си гъсеници за да го довършат.
Много внимание и отделяме на тази особа, но явно ни дразни.

Допълвам се, защото видях при рускините тези снимки, Алихан без брада

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 17:08 от Екатерина Павлова

# 691
Заставам като скала зад  мнението си   ,че Онур без брада  /и то тази от  сериала/  губи от чара си.
Изглежда    обикновено симпатичен.От първите серии  много си ги харесах  ЗейАл,затова се потрудих
да потърся нещо за тях.Поизгледах  даже  части от по-стари сериали-Онур с по-голяма брада ,без брада,
в типичните  турски , с анадолски привкус  сериали.  Един  от многото   красавци ,едва ли запомнящ се.
Тук  ролите  като че ли са писани за двамата ,/повтарям се/,но  излеждат толкова истински,без  фалш,
а това не  може да се  постигне ако не усещаш  близост с героя.Различни от досегашните  си роли
направиха,запомнящи се .Не е случайно,че спечелиха  такава популярност   без   много драми,кръв
и сълзи.Жалко ,че  романтични  драми  в нормалния смисъл ,в  съседката не искат да правят.А
Онур Туна щеше да е без конкуренция в ролята  на влюбения   от всички възрасти.

# 692
  • Варна
Определно визията на Онур от всичко до момента сега му е най-добрата и за мен. Но да не забравяме ,че и той все още е много млад и се оформя и като характер и като образ. Човек се променя с времето и при него е само в положителна посока.
Особено ми допада на мен самочувствието, което демонстрира в сериала Grinning Понякога само застава по-изгърбен, а не трябва, така му пада авторитета.

Много ми хареса в сцената с Кая, но там демонстрира свръх самочувствие и превъзходство Joy

Да кажа нещо и  за тоалетите - в тази серия ми хареса Севда/Зейнеп как я обличаха. Особено този синия костюм на края - бих си взела такъв и обувките й бяха разкошни.

А на Йълдъз също бледосиния костюм й седеше супер.

На Ендер ми хареса черния тоалет с бялата блуза, такава ефирна. Не знам цяла рокля ли беле или пола и бюстие, но ми хареса много.

# 693
BVAR Онур Туна е на 33 години - много млад не е ли пресилено? Млад е разбира се , но много млад ми е някак възраст до 25. Или може и да греша, защотот аз не се считам за много млада макар да съм още далеч от 33 ? Някои да просвтли до коя възраст някой е много млад и до коя просот млад Simple Smile

# 694
На 33 би следвало да не е много млад Joy Аз съм на прага на 32 и се чувствам зряла и осъзната личност. Да, млада съм, но не много млада. Тъй де - има много по-млади от мен Trollface
За Онур първата асоциация ми е инфантилен. Алихан е друга работа Wink

# 695
За младостта- не е възраст...
Скрит текст:
ООН, за статистическа съгласуваност между регионите, определя „младежта“, като тези лица на възраст между 15 и 24 години, без да се засягат други определения по държави-членки.
Определението, дадено в Африканската харта за младежта, където „младежта“ означава „всяко лице на възраст между 15 и 35 години.
Младостта е времето на живота, когато човек е млад и често означава времето между детството и зрелостта (зрялост). [1] [2] Определя се и като "външен вид, свежест, жизненост, дух и т.н., характерни за този, който е млад" [3]. Неговите определения за конкретен възрастов диапазон варират, тъй като младежта не е дефинирана хронологично като етап, който може да бъде свързан с конкретни възрастови групи; Крайната му точка не може да бъде свързана със специфични дейности, като например приемане на неплатен труд или сексуални отношения без съгласие. [4]
Младостта е опит, който може да оформи нивото на зависимост на индивида, което може да бъде маркирано по различни начини според различните културни перспективи. Личният опит е белязан от културните норми или традиции на индивида, докато нивото на зависимост на младежта означава степента, до която той все още разчита на семейството си емоционално и икономически. [4]

О, и аз харесах много светлосиния костюм на Йълдъз- накрая нещо с вкус и за нея. За Зейно са ми поносими костюми с панталон. Не харесвам като и сложат обувки с каишка на глезена- отрязват я допълнително. За полите до дупето не искам и да говоря. Не харесвам и поведението и с ритането на вратата или как подлага крак под себе си като сяда. Едни такива недамски работи за миньонче. Много е далече от "Закуска в Тифани"...

# 696
Интересното е, че само тя така отваря вратата. В началото мислех, че такъв ѝ е чалъма на тая стара врата, та се за гледах. Е, Йелдъз не я отваря по този начин ... Явно си е част от образа на Зейнушка. Trollface

# 697
И на мен визията като Алихан е най-хубавата .Даже , ако намали косата още повече би ми харесал .Толкова ми се искаше Кадир да намали косата и брадата , срга във Вуслат е прекрасен .Представям си Онур с такава визия , ще е ,,трепач'' .
И аз мисля ,че Онур е малко перко и неизживяно детство , но понеже е толкова талантлив му прощаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Боби ,съгласна  без  уговорки.  Дано да има предложения   за подходящи  роли  .Скрит диамант .
А за прегърбеността-много е висок ,навежда се  сигурно  да види останалите,че те  пърхат около
лактите му.
  Сетих се за едн случай от далечната ми  младост.Излизам около обед.По улиците  едни огромни
високи младежи ,ама много ,а аз съм 1,60.Разминаваме се ,аз съм им до кръста.Оказа се ,че имало
международен турнир  по баскетбол.Повярвай ми ,2-3 дена излизах само при необходимост.
      За   стайлинга-в последните 1-2 серии започнаха по-нормално да я обличат,даже  имаше случаи
в които изглеждаше чудесно.

За сметка на Ендер-пак в последната серия ,с толкова къса и грозновата рокля  я бяха опаковали,
не повярвах на очите си.
       Изобщо  за стайлинга  -казват ни нещо с него, но не винаги  съм  съгласна,но не  ме питат.
       Йълдъз- сладурана,каква специална походка   и стойка заема , почни ли щуротиите.

Еда има много снимки  с Шеввал,а Севда с Шеввал  -?

# 699
ъхъ,  хубаво я облякоха Зейнеб в последната серия, щото не се знае в понеделник Дръндю с какакви фистани ще я опакова , а свекито може и да я забули, ще забрави видидупите Simple Smile

# 700
Ели , пепел ти на клавиатурата , по-добре да си я гледаме с ''дуперазвейките '' Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето ви един млад нешифован диамант - Онур , косата му е ужасТ , ама момчето си е хубаво , но му трябваше малко стил .Това видео ми попадна случайно , тъкмо за разговора ни преди малко за визията му

А тук е от времето на Филинта , гледам Нур е до него , вече е станал по-хубав и по -стилен

Тук вече е завършен красавец , на премиерата на филма , като визия засенчва Енгин !

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 21:47 от Phillipine

# 701
Кате Hug,благодаря ти за пожеланието! Heart Eyes

Марсиа Hug,на възрастта на дъщеря ми си! Wink И на мен ми  беше направило впечатление,че само Зейно така отваря вратата! Laughing

За Онур също го харесвам най-много в ЗЯ!Лятото му изгледах някои от сериалите,както и на Севда! Peace

# 702
Фили,Онур/Алихан    явно е от онези  ,,лоши"  момчета  ,които по-дълго  време  си остават  момчета,а накрая-
в  неотразими мъже.Дава заявка.

# 703
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, дружки! Hug

Днес цял ден се опитвам да се класирам за компа и чак сега ми се отдаде възможност. Без малко да пропусна рожден ден.

ЗлатиKissing Heart, Честита да ти е рожденичката, джанъм беним! Да е много здрава, по детски щастлива, да е вашата гордост! Gift Heart Birthday
Скрит текст:

А сега по серийката:
На мен ми мина яда и започнах да разсъждавам трезво.
 Значи, има една приказка: Кой каквото си направи, никой не може да му го направи. Hands Point UpНе можеш да си играеш с чувствата на другите за своя сметка. Та Зейнеп сама си е виновна за това, което и се случва. Много ми е жал за нея, но по някакъв начин трябваше да плати за играта и наивното си доверие. Да, Дюдю се включи знаейки всичко, но той не е Джем, той е друг тип „джентълмен”. И Зейнеп, с нейния разум, трябваше да си даде сметка. Не може да обвинява Алихан, а да прави аналогични на неговите грешки. Мислела, че може да обикне друг човек. Да, може, но не и с манталитета на Дю и не, ако продължава да се среща с този, когото иска да забрави и ако този същият изпитва към нея онази любов, от която всеки има нужда.

Не се изненадах, че това което мислех и писах за Дундю преди, излезе истина. И за да не се повтарям, ще сложа пак частта от поста си, който съм писала на 14 март, демек преди 3 -4 серии, когато Дю все още беше с „добри” намерения:  Дюндар – хич не мога да го харесам туй момче за Зейнеп. Смешен ми е, ама май това е целта и на СЦ – да ни покажат огроооомната разлика между него и Алихан. Не знам и колко от това, което показва, е той самият.  Имам чувството, че скоро ще си покаже рогцата. Той има друго възпитание и други виждания за нещата - патриархата и изконните турски традиции и обичаи.  И ако досега не си е показал същността, то е защото искаше да се хареса на момичето от „другото” общество, с другите разбирания…, която единствена му обърна внимание, макар и за отмъщение на друг.” Ами това е….  Като прибавя и факта, че много често употребяваха за него думата мафиот – и Йълдъз, и Емир, и Алихан, картинката си ми беше ясна още отначало. А вие да сте виждали добър мафиот, с патлак на кръста? Smiling ImpТой дори много хитро скрои плана за отмъщението, точно по мафиотски. На летището нищо не направи, защото там свидетели бол. Правеше се на примирен, за да не привлече вниманието на околните и за да не изплаши Зейнеп. За да може тя доброволно да седне в колата му и това да се види евентуално от камерите наоколо. После я принуди на брак, като заплаши, че ще убие близките ѝ, но пак без свидетели. Така че, ако я изнасили, ще е в рамките на закона, като законна негова жена. Hands Point UpНито пък Асуман може да докаже, че някой я е заплашвал с пистолет.
 Аз не очаквам Дю да пусне доброволно Зейнеп, по-скоро тя по някакъв начин да се защити, или да се измъкне. Разбира се бих се зарадвала най-вече, ако Ал стане кахраман и си спаси Принцесата, ама как и кога ще открие каменната къща, ми е чооок ентересант… Thinking От Дю не очаквам добрина и заради родителите му. За да видят истинското лице на синчето си, което така "добре" са възпитали.

Зерин ми е много интересна. Преди запозна Ал с Хира и видяхме какво излезе оттам. После запозна случайно Зейнеп с Дю и виждаме Дю що за човек е. Сега пък щяла да запознава Лила със сина пак на някаква нейна приятелка. Не ми се мисли докъде ще стигне и тази работа. Голям кърък ли е, наивна ли е, или просто глупава..? Head BandЧак пък да не си познава приятелите… Или е на принципа:  щом е богат, значи е стока. В живота си пропуска важни детайли, свързани с Ендер, като наивно  ги смята за незначителни.  Лесно и пак много наивно се съгласи с Ендер да ѝ продаде акциите си. Има някакви богаташки предразсъдъци за сой, потекло и образование, но пък в същото време се държи добре с всички, дори и с Йълдъз. А в последно време доста я разкрасяват. В предната серия беше много красива, когато беше вечерята в чест на пристигането на Кая. В нея забелязвам голяма прилика със Зейнеп – и двете до наивност добронамерени, ще направят всичко за любимия човек и в същото време изстрадали любовта си.

Асуман приятно ме изненада още от предната серия, когато даваше майчинските напътствия на Зейнеп. Показа се като истинска майка с предчувствията, които имаше относно намеренията на Дю. Ами познава си ги тя закостенелите традиции на страната. Станах ѝ фен аз, особено след думите към Емир: „ За вас (със зейнеп) всички са ангели.” Hands ThumbsupОчаквам да не се огъне пред заплахите, а да даде силно рамо на децата си.

Халит продължава да трупа червени точки пред мен. Няма да се учудя, ако се включи в разрешаване на проблема и с Дю. Ще завърша с неговите думи към Зейнеп: „Можеш ли да върнеш времето назад? Не!...” Hands Thumbsup

Айде, изказах се, че да ми олекне. Innocent

Лека вечер, дружки! HugИ не ги мислете много! СЦ ще оправят работата, сьоз!

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 23:57 от mamsity

# 704
  • Варна
: ))) ще оправят работите Мамси - сигурно е : )))
За "много младия" - като минете 40 ще разберете защо го казвам. Особено за мъж - 33 са нищо : ) Това не са още мъже, а са млади мъжки индивиди : ))))
Когато наблюдаваш някой - както с филмите е възможно и при Онур се вижда как полека възмъжава и как се променя.
Но ок - може би "много млад" е повече, както искате така го четете. Може да приемете "много млад" за вас да е млад. За мен няма значение. Основното е, че все още е в процес на възмъжаване и ще става по-хубав с времето : )

Мамси - за Зерин - аз съм на мнение ,че не случайно са с еднакви букви със Зейнеп и Зехра и тя : ))))

Фили,Онур/Алихан    явно е от онези  ,,лоши"  момчета  ,които по-дълго  време  си остават  момчета,а накрая-
в  неотразими мъже.Дава заявка.

Hands Plus1 а много точен извод : )

Общи условия

Активация на акаунт