КРУИЗИ /Тема 13/

• 37 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Друго май не разгледахме,
Пихме кафе и аперол, ядохме аранчини 2 пъти (уникално вкусни), пазарувахме в Дисни, ядохме сладолед.. Въобще и аз съм влюбена в Палермо.

# 376
ПОЗДРАВЛЕНИЯ,
на тези приятели които избраха да бъдем заедно на Великден 2020 с чисто новичкия кораб Смералда по Класическо Средиземноморие с тръгване от Савона на 18 април.
Все още се намират цени с 20 процента отстъпка и разбира се още поне 10% от клубно ниво на сайта на Коста.
за тези които искат да се включат в тази импровизирана бг група можете да ми пишете и на лични за повече подробности, хайде лунна пътечке, ти си фенка на Коста???

# 377
Домино, напиши каква е офертата, маршрута и цената на самолетните билети. Може да е интересно и за други хора Simple Smile

# 378
Аз се интересувам Simple Smile

# 379
Няма оферта, просто има през целия месец юли 20 процента отстъпка от каталожните цени на новия кораб на Коста - Смералда. Видях че включват и дати около Великден догодина и поканих приятели от тук и една фейсбук група. Това е.

# 380
ПОЗДРАВЛЕНИЯ,
на тези приятели които избраха да бъдем заедно на Великден 2020 с чисто новичкия кораб Смералда по Класическо Средиземноморие с тръгване от Савона на 18 април.
Все още се намират цени с 20 процента отстъпка и разбира се още поне 10% от клубно ниво на сайта на Коста.
за тези които искат да се включат в тази импровизирана бг група можете да ми пишете и на лични за повече подробности, хайде лунна пътечке, ти си фенка на Коста???

Благодаря за поканата... Stuck Out Tongue Closed Eyes Наистина сме фенове на Коста, но скоро ще плаваме, живот и здраве, по този маршрут и то с Диадема... Смералда ще е върхът, но ми се иска да я видя по друг, непознат маршрут...

# 381
Аз пак да питам: някой нещо ласт минит да е виждал?

# 382
Аз си редактирам мнението, понеже разбрах вече.
Сега ме интересува януари или февруари много ли е зле за средиземноморски круиз? Искам да кажа, че никога до сега не сме били и мисля да се възползвам от промоцията на Коста Смералда.
Цените са изкушаващи, но ако не си заслужава заради лошо време, не бих резервирала. Ще съм благодарна на съвет от опитните.  bouquet

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 14:27 от water_nymph

# 383
Няма оферта, просто има през целия месец юли 20 процента отстъпка от каталожните цени на новия кораб на Коста - Смералда. Видях че включват и дати около Великден догодина и поканих приятели от тук и една фейсбук група. Това е.
мъжът ми ще работи на този кораб супер е

# 384
Аз си редактирам мнението, понеже разбрах вече.
Сега ме интересува януари или февруари много ли е зле за средиземноморски круиз? Искам да кажа, че никога до сега не сме били и мисля да се възползвам от промоцията на Коста Смералда.
Цените са изкушаващи, но ако не си заслужава заради лошо време, не бих резервирала. Ще съм благодарна на съвет от опитните.  bouquet
Хаха, аз пък чаках някой да отгвори на твоя въпрос, защото и аз не намерих къде е тази 20% отстъпка.
Та може ли за мена да споделите Simple Smile

# 385
Разбира се. В самия сайт на Коста си има цял раздел с отстъпки за този кораб. Само че ги изчислява на финала. И не са 20%, ами около 14... Но пак си е оферта.
В crusit.bg няма отстъпка. Обадих им се да ги питам и ми казаха,че обявените цени били с всички включени намаления. А те са същите като в сайта на Коста, само че преди да изчисли намалението.

# 386
Благодаря, аз гледах днес, но нещо не видях отделна оферта, а просто дати с цени, като за всеки друг кораб. И най-странното не видях дати за Април 2020. Имаше нещо като промо с дати стартиращи от Ноември 2019 до Март 2020. После като цъкнах на покажи още дати, ме прати направо на Ноември 2020 - но ще ровя довечера пак Simple Smile

# 387
Благодаря, аз гледах днес, но нещо не видях отделна оферта, а просто дати с цени, като за всеки друг кораб. И най-странното не видях дати за Април 2020. Имаше нещо като промо с дати стартиращи от Ноември 2019 до Март 2020. После като цъкнах на покажи още дати, ме прати направо на Ноември 2020 - но ще ровя довечера пак Simple Smile

https://www.costacruise.com/B2C/EU/ShoppingV4/Pages/NewCruiseLis … afSDiscs=NMAHP007

Заповядай.

# 388
За април 2020 започва цената от 800 евро за вътрешна кабина... То къде е промоцията в случая? Много е скъпо....Thinking

# 389
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се запази круиз през немски сайт и ако да как?
Интересувам се от круиз този ноември от Европа до Карибите (препозициониране) на MSC, но втората част от Карибите не се предлага на нашия пазар. Казаха ми, че се предлага през немските оператори. Не го намерих и на vivavoyage Sad

Общи условия

Активация на акаунт