Звездни компромати - 404

• 64 465
  • 706
  •   1
Отговори
# 210
Абе тия шаферки от сватбата на Софка наистина ще излязат наети.
Следния статус е публикуван от ПР-а на Софи, придружен със снимка с баба Дони
"Благодаря на Дони Чачова,че си помагаме и се допълваме, и че заедно сме още по-добър екип!. Софи и Гринго го заслужават! Ти направи най приказната Сватба"
То като се замислиш верно Софка каква приказка и дружба може да има с тези дами, отделно и те са на всяка манджа мерудия.
Ама че можеш да си наемеш ХАЙЛАЙФ шаферки - е тва е нещо ново за мен. Ще го имам предвид. Grinning
Сега и статуса на Софи видях
Скрит текст:
Искам да благодаря от цялото си сърце на любимата ни приятелка Дони Чачова! Толкова години тя е неотлъчно до мен. Тя е тази, на която имам пълно доверие и затова когато решихме, че ще се женим оставихме цялата организация именно на нея. Тя организира сключването на гражданския ни брак, моминското парти и сватбеното тържество. Тя знае най-добре какво харесвам и как да ме направи щастлива в тези специални моменти. И трите събития надминаха всичките ми очаквания! Имахме стилен и изискан гражданси брак. Имах най-щурото и красиво моминско парти! Имахме своята мечтана, красива, изискана и щура сватба. Имаме красиви снимки и спомени за цял живот. Накрая и казах: Това, което ти направи за нас, го бяхме гледали само по филмите! Ти ни сбъдна всичките мечти! Благодарим ти любима наша Доничке, за всичко!

А пък ПР-а на Софка е този дето преди години игра кючек в студиото на Съдебен спор , а после имаше репортаж за него и съпруга му и как живеят в Лондон (отново в някакво предаване по Нова).

# 211
Е, чак пък целувки с Гринго...!
Скрит текст:
Скрит текст:
Това по повод дискусията как в Капките възвеличали бащата на Тита.
Гринго и той лежа в затвора. За какво беше там?

# 212
Е няма такива изцепки като в изявлението на Кубрат 😀. Стореното сторено, стига си мазал отгоре, че по-зле стават нещата. Някой беше писал за спортните му постижения??? Какви са те? Щъркел в мача с Кличко ли? Имам също така лично отношение към човек, който унижава възрастен човек и му хвърля колелото на покрив, за да не може да си го вземе, с две думи БАЙ ГАНЬО....и да свидетелка съм
Това с колелото сериозно ли? Защо?

Сериозно е да. Нали знаете, че има хора, които обичат да показват на по-слабите от тях, колко са велики и недостижими. Ситуацията се разиграва на място, на което тренират с брат му, има много свидетели, жалко, че медийният образ на този човек е коренно различен и далечен от истинската му същност.

# 213
  • София
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.
Напротив, точно Халваджиянови са и шефове и продуцент на предаването с една от продуцентските си фирми в съдружие с други съ-продуценти, които имат минимален дял. Даже на една от годишнинте на предаването си честитяха в ефир и  взаимно Маги и Гала се превъзнасяха  , кой от кой по - велик. Маги разказваше как Кремена е измислила концепцията на предаването вдъхновено от италианските телевизии и той веднага започнал да работи по осъществяването на идеята.
Това беше в зората на предаването, сега Х няма нищо  освен , че жена му се прави на стилист там

Фирмата продуцент е ГЛОБАЛ МЕГАЗИН ООД, със съдружници -  МЪГЪРДИЧ БЕДРОС ХАЛВАДЖИЯН, 50%,  ЮЛИЯН БЕДРОС ХАЛВАДЖИЯН,  25% и ГАЛА ГЕОРГИЕВА БУДЕВА, 25%.
Има си Търговски регистър, публичен, не знам защо някои хора тук се изказват като последна инстанция... Та Гала си е продуцент, а Маги не й е шеф в този смисъл...

Защото, може би, работим там?GrinGrinGrin Говорим за предаването "На кафе", което си е изцяло продукция на НТВ, другите бизнеспроекти на Гала и Халвата са си тяхна лична работа. 

Гринго за някакви измами и рекет лежа. Говореше се, че биел Софка и ще се разделят, тя взе, че се ожени за него. Щастие им пожелавам, голяма душа е тази жена.

# 214
Голата най-вероятно е съдружник в издаването на онова малоумно списание. Гледам, че и мъжът й Будев е имал участие в Глобъл Мегъзин ООД. Много важно, кой точно е продуцентът на На кафе. Те така или иначе са си навързани като черва в Нова и никой не може да мръдне нито Голата, нито известния стилист Кремена Х. Те са вечни като... да кажем, като Силва Зурлева!

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 09:54 от Анонимен

# 215
  • Пловдив
Цвети Пиронкова с бебето
Скрит текст:
и сама
Скрит текст:

Лили Иванова с Икар
Скрит текст:

# 216
  • София
Много харесвам Цвети Пиронкова, а откакто роди ми се струва още по-свежа.

# 217
  • софия
              28 март рожденици
Conchata Ferrell, 76
Скрит текст:
Dianne Wiest, 71
Скрит текст:
Reba McEntire, 64
Скрит текст:
Brett Ratner, 50
Скрит текст:
Vince Vaughn, 49
Скрит текст:
Julia Stiles, 38
Скрит текст:
Stanislas Wawrinka, 34
Скрит текст:
Lady Gaga, 33
Скрит текст:

# 218
  • До сърцето...
Извинявам се за грешният пост.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 09:24 от Радика

# 219
  • София
Иван Абаджиев почина преди две години.

Бившата руска балерина Анастасия Волочкова е попаднала в някаква класация на The Sun, за звездите, които имат нужда от по-добри умения с фотошоп в Инстаграм.
Скрит текст:

# 220
  • София
Цвети Пиронкова с бебето
Скрит текст:
и сама
Скрит текст:

Лили Иванова с Икар
Скрит текст:

Страхотна Цвети,дете и магнолията Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 221
  • До сърцето...
Иван Абаджиев почина преди две години.

Много съм зле  ooooh! Излезе ми като новина и се подведох, сори.

# 222
  • софия
Idris Elba и годеница Sabrina Dhowre
Скрит текст:
Olivia Wilde
Скрит текст:
Ben Afflecк
Скрит текст:
Ashley Graham & Christie Brinkley...много ми е неприятна тази Ашли, пошлее много
Скрит текст:
Rita Ora
Скрит текст:
Joshua Jackson с новата си изгора
Скрит текст:
Shakira
Скрит текст:
Lily-Rose Depp
Скрит текст:

# 223
  • До сърцето...
Айде на поправителен Grinning

Кейти Холмс и Джейми Фокс на разходка
Скрит текст:

Ума Търман със специалната награда на "Давид ди Донатело" (италиянският еквивалент на Оскарите)
Скрит текст:

Лиз Хърли за Harper’s BAZAAR (с рокля, подобна на носена от нея през 1994 г.)
Скрит текст:
2019

1994 г

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 15:31 от Радика

# 224
Нямам думи за Кейти Холмс. Искам да кажа нещо за синия й кафтан ли е, балон ли е, но просто ми е беден речникът.

Общи условия

Активация на акаунт