Звездни компромати - 404

• 64 568
  • 706
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Lupita Nyong'o
Скрит текст:
Katie Holmes /с нормално облекло Simple Smile и много сладка, жалко че Сури прилича толкова на татко си/
Скрит текст:
Kate Middleton  /Меган никога няма да я стигне/
Скрит текст:
Jennifer Garner - да бъде пример за всички родни 'звИзди'
Скрит текст:
Colin Farrell няма намерения да остарява
Скрит текст:

# 271
Имаше време, когато всички момчета се изнасяха от заведенията в Слънчака, когато се появят Пулеви, особено Кубрат. Тервел е по-добре, но държанието на Кубрат Пулев и Андрейчето е потресаващо.

Незнам дали е само виц или истина, но спомняте ли си  "ДиДжей намали малко музиката, че ми звъни телефона" - били думи на един от тях.
Тези думи бяха на Митьо Очите

# 272
Хубава е Николета. Като нищо не и е на показ.
И на мен ми попаднаха днес снимки от седмицата на модата и Николета по-скоро ме стресна. Но може да е от осветлението.
Скрит текст:

# 273
  • Rock & Roll feeling ...
Щом тук списващите знаят толкова неща за Кобрата, колко ли повече знаят в медийните среди ... Признавам,че бая му целуват дупето,даже и ближат, щото за толкова години един достоен не се намери да му свали маската на  голям българин,боксьор и човек. Щото описвания тук е един балкански тюфлек с комплекси по-високи и големи и от реалния му ръст. Много е грозно един мъж да е суетен и себичен и прост едновременно. Жалко,наистина го харесвах от това,което гледам по предавания,но от Биг/Вип Брадър знам,че зад кулисите наистина е друго.

# 274
Хайде, ТМЗ съобщават, че ще има битка заради целувката. Даже и пресконференция на адвоката на Суши.
http://m.tmz.com/#!article/2019/03/28/reporter-boxer-kubrat-pulev-gloria-allred-boxer-kissed/

# 275
Ще му подрежат крилцата. Тази репортерка като излъчване и визия е абсолютно в коловоза на долнопробните снимки на Андреа, явно той си ги харесва такива. По-скоро с перверзно излъчване, отколкото красиви.
Това без кореспонденция с казуса на налитането, просто ми прави впечатление вкуса му.Бляк.

# 276
Ау, сега видях и статия в Дир, адвокатката е акула.
https://m.dir.bg/corner/boyni/zhertvata-na-kubrat-nae-skapa-advokatka-i-shte-sadi

# 277
Адвокатката на Сушито изглежда много добре за 77те си години.
Ако Сушито е правила разни неща в тоалетната с Кубрат и  той може да го докаже, дали ще й мине номера...

# 278
Зачетох се в коментарите, защото очаквах голямо плюене по Кубрат. Изненадах се, повечето оплюват Суши-то като golddigger и не се изказват хич ласкаво за адвокатката.

# 279
Какво ще докаже? Че е правила секс и са я снимали? Още по-зле. Това не е селската дискотека. Точно тези му доказателства едва ли ще са му от полза. Сега трябва само да поканят Суши в някое шоу и тя да каже, че се е почувствала заплашена. Кубрат няма да е първият, който ще научи някои уроци по трудния начин.

# 280
 Само че трудно ще докаже колко е била заплашена, след като не само не се сеща да възрази, ами даже и му благодари. Joy

# 281
Кубрат каза,че е я целунал след интервюто,което е лъжа. Тя му благодари за интервюто,а целувката я изненада,но чак да я потресе... Како и да е ,той си позволи повече,а тя е меркантилна, та са се намерили...
Въпросът ми е каква жертва би била точно,ако след нанесеното й посегателство тя отива в компанията на този мъж и дори може би е правила разни неща с него? Жертвите пък били те и меркантилни си дигат чукалата и си обмислят стратегията,а не стоят цяла нощ заедно със съответния мъж,докато пият,шмъркат и клатят с него.

# 282
Много жени се сетиха, че са били жертви 30 години по-късно, даже и без да са давали по телевизията как ги целуват. Много зависи кой как ще си изиграе картите.

# 283
Кубрат я му останат 1000 лева след делото,я не.
Тава беше баце :Д
П.С.-мойта зодия е адвокатката,с тоя е свършено :Д

# 284
Тук може да гледате пресконференцията на Сушито и адвокатката ѝ

https://www.facebook.com/bgvoicenews/videos/254056955377329/

Общи условия

Активация на акаунт