Звездни компромати - 404

• 64 548
  • 706
  •   1
Отговори
# 255
  • Gotham City

Девойката от малцинствата ли е? Точно така изглежда, но не зная и за това питам Thinking

# 256
Добре, ако Кубрат е бил проблемен, защо нищо не пише в медиите? Аз не съм от София и истории с него не съм чувала. За брат му Тервел съм чувала, че не обичал конфликти и бил кротък.

# 257
Да, кротко рови под полите на жени, различни от собствената си.

# 258
Какво искаш да се пише в медиите?
Абсолютно вярно е, че се гавреха с момичета и момчета в Домби Сл. Бряг. И масови мелета правиха.
И да масово хора се изнасяха, когато великия българин и бъдещ политик, се появяваше.

Ето, дори сега поведението му е "тя си го търсеше!", а представете си без камери и без гръб от американски работодател и американски закони.

# 259
  • София
Тервел е простак, виждала съм го лично. За Кубрат не знам.

# 260
  • На морето!
Имаше време, когато всички момчета се изнасяха от заведенията в Слънчака, когато се появят Пулеви, особено Кубрат. Тервел е по-добре, но държанието на Кубрат Пулев и Андрейчето е потресаващо.

Незнам дали е само виц или истина, но спомняте ли си  "ДиДжей намали малко музиката, че ми звъни телефона" - били думи на един от тях.
На Митьо-очите е.

# 261

Подкрепям! Нахранете глада ни за “звезден компромат”. 😄
Аз нямам примери, един път ми се е случвало в заведение в София дамска компания /тогава 20-годишни/ да ни настанят до тяхната компания, бяха доста мъже. Сепаретата бяха разделени с балдахини, които постоянно вдигаха, за да гледат, имаше и някакви коментари, но нищо впечатляващо, щом не помня.
Андреа въртеше около заведението с един черен джип и се водеха някакви нервни разговори.😄
Помня и че Багата беше седнал по-встрани от тях, пушеше си наргиле и не влизаше в общия тон на масата.
Рано отидохме и рано си тръгнахме.

# 262
  • Варна
Пък аз го имах за свестен Кубрат. Е, леко простоват, но не и простак.

# 263
НиЛото дефилира като булка:
Скрит текст:

Роси Иванова:
Скрит текст:

# 264
Кубрат съм го виждала именно в Мултиплейс на Слънчака. Тогава беше още в амарьорския бокс и май само с Андрейчето се гавреше, защото тя не спираше да циври на бара.

# 265
Хубава е Николета. Като нищо не и е на показ.

# 266
Хубава е , да и на живо изглежда много добре.

# 267
Роси Иванова защо е като надуваема секс кукла в гърдите Rolling Eyes

# 268
Какви са тия балони, които си е монтирала Роси Иванова?!?

# 269
От седмицата на модата - Ричард от Биг Брадър. Защо изглежда така и защо стои така - не знам.
https://www.instagram.com/p/BvhgCPlJEbPgojniiD-RkdFjJJjtbHAttoD5 … shid=8de31uocsoyb

Общи условия

Активация на акаунт