Звездни компромати - 404

• 64 532
  • 706
  •   1
Отговори
# 435
Harleen, няма какво да се извиняваш, по темата си. То и на мен са ми досадни петъчните снимки на никому неизвестни, разсъблечени мъже, ама си трая. А те са си баш спам.

Но по отношение на другото, те мутрафоните и биячите са супер хора, ако си им в компанията. Виж, ако само ги погледнеш накриво обаче, може да се озовеш в Пирогов... Така че съм склонна на вярвам на онова-което-съфорумките-не-смеят-да-изрекат-на-глас поради някаква причина.

# 436
  • Gotham City
Аз реално, не мога да кажа, че сме излизали в една компания, 3-4 пъти да се е случило така, нито сме приятели, нито нищо, прсто съвпадение е било, но е факт, че аз лошо от него не съм видяла, казвам си личните впечатления. Нито е имало тормоз над момичета от други маси/компании, нито на момчета, нито на никого. Седят си, пият си, ядат си и си става лафче помежду им. Това е.

# 437
Вие не, но други са видяли. Държи се отвратително, с ясното съзнание, че малко биха му скочили. Докато един път охраната на едно богаташко синче не го беше подържала, та да види и той откъде изгрява слънцето.
Масово си живеят с мисълта, че са безнаказани, затова и сме на това “дередже”.

# 438
Кубрат съм го виждала в лошата светлина, която описаха някои съфорумки, виждала съм го и на благотворително събитие за болни деца, където единствен от всички "випове" даде повече пари от куверта, който беше задължителен, но пък го направи показно...
Сушито от една страна изглежда страшен парцал, от друга всяка жена трябва да е свободна да изглежда така, както иска, без това да води до нежелан физически контакт с всеки самозабравил се примат.
 Българките сме страшно ощетени в това отношение, аз съм възпитана да внимавам как се обличам, за да няма лоши последствия, за съжаление така възпитавам и дъщеря си....
Живеем си в мутренските времена и не виждам как ще се промени това.

# 439
Денди "захапа" Евгени Минчев :
https://zapernik.com/2019/03/29/70465/
Satisfied

# 440
Като изключим Пулев мутра ли е, бияч ли е, Ганьо ли е..

Тая Суши ако наистина е смятала държанието му за "disgusting", защо след целувката се хили и казва "thank you". И отива да празнува с тях в хотел?!
Има жени изнасилени, тормозени - ама наистина сексуално тормозени, които остават на заден план, заради търсещи бързи пари дами като тази.
Аз в никакъв случай не видях тя да е отвратена от целувката или квото и да е било от речта, дето някой и я беше написал и тя прочете. Качила е видеото и някой и е дал акъл, че може да си изкара едни добри пари ако го съди за сексуален тормоз. И да.. Сваля видеото, наема адвокатка.. продължението ще го гледаме.

А едно време САЩ беше държавата за която тия целувки бяха нещо нормално.
По де що концерти и награди имаше се целуваха и пипаха. И ни заливаха с такива шоу глупости от малкия екран.
И да, твърдо против съм сексуалния тормоз над жени - когато наистина има такъв!

# 441
А къде пише, че съм длъжна да споделя това, което знам за Кубрат? М? Знам доста неща за доста известни личности, но не желая да пълня страниците на жълтурите. Виждала съм ги Кубрат и Андреа не веднъж, мои приятели са имали работни отношения с тях не веднъж. Знам достатъчно.

# 442
Ариа, може и на лични 😂

# 443
Като не искаш да пълниш страниците на жълтурите, не си позволяваш и недомлъвки даже. То и аз видях една публична личност, леко дегизирана, как влезе в един АГ кабинет за тонове, но не си позволих да го спомена в съответната тема. Иначе тези недомлъвки са същите като на съфорумката, която имаше инфо, не помня вече точно за какво, за нещо покрай Гала и хем й боли, хем сърби, само намекна нещо, но не се престраши да изкаже докрай. Тогава, помня, имаше много възмутени... Ма сега не може. Пак двоен аршин

# 444
  • София
Целия казус с Кобрата не заслужава обсъждане, и двамата са пълни смешки за мен, но се чудя дали изнасилените жени получават същата яростна подкрепа и техните злощастия подлежат на толкова внимание и обсъждане? Това е жалкото, измества се фокусът, бтв гледайте епизода на Анатомията на Грей. https://www.facebook.com/GreysAnatomy/photos/a.267252520646/1016 … ype=3&sfns=mo

# 445
  • София
Вики от Мастило е бременна с второ дете, момиченце.
https://life.dir.bg/zvezdi/viki-ot-mastilo-ochakva-vtoro-dete

# 446
# 447
Ох, Джуганиния ме остави без дъх с това якенце с конски косъм, с тез байкърски ботички, а най-отгоре грее чанта-диагоналка - задължителен аксесоар за всеки уважаващ себе си мачо.

# 448
  • Sofia
Това ли е новият нос на ДжуГани?!
Удължавала ли го е Joy

# 449
Тази сутрин стана ясно, че лицензът на Кобрата за щата Калифорния временно е отнет и се предполага, че това е само началото. Делото едва е започнало и може би предстои Пулев да понесе още последствия, защото е дарил с целувка жена, която според него е желаела да бъде физически близка с него. Боксьорът издаде пред медиите, че той се запознал с Джени дни по-рано, тя била сигурна в неговата победа и се сближила много с момчетата от екипа му.  Кубрат Пулев временно няма право да се бие на територията на Калифорния и ще трябва да се яви пред комисия не по-рано от 14-и май, за да може да получи отново лиценз.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/nova-losha-novina-za-kubrat-pulev.60725.html

Общи условия

Активация на акаунт