Звездни компромати - 404

• 64 338
  • 706
  •   1
Отговори
# 60
Кубрат какво точно искаше да демонстрира с тази целувка?

От остър недоимък на други качества, които да демонстрира. Нито английският му е представителен, нито пък има да каже нещо по-различно от "продължаваме напред". Така неадекватно реагират хора, когато не знаят как да се държат.

# 61
Андреа е качила изявлението си във Фейсбук, но е прекалено дълго да го снимам, а от телефона не мога да копирам линк, но като цяло съм съгласна с мнението и.

# 62
Изявление?

# 63
Ами така беше написала в стори 😂

# 64
Постът на Андреа:
Скрит текст:

# 65
Радвам се за Андреа! Съвсем честно! Най-накрая е свободна. Как се живее с агресивна мутра борец и бияч? (Фенките не ме нападайте, моля.) Пожелавам ѝ да намери мир със себе си, да се приеме такава, каквато е и да следва целите си.

Много се забавлявах със сватбата на Софка. То гости, то дрехи, то ... циганска работа. Joy

Впечатлиха ме известните в метрото. Хора с милиони в банковата сметка и не им пречи да се повозят сред масите.
А при нас? Ванко от Люлин предпочита да прекара 1/4 от деня си в Голфа и в задръстване, пред това да се отърка в простолюдието...

# 66
От това "изявление" не можах да разбера заедно ли са или не са. Иначе за ориза съм на едно мнение с Андреа.

# 67
Известните отблизо. Даже, прекалено отблизо...
Но, някои фотографии, май са пипани умишлено.

# 68
  • Viena
Обаче коментарите под "Изявлението" на Андреа са ужажни просто.

# 69
Коя е тази първата с алма гамите

# 70
Изявлението ми звучи като да са още заедно.

# 71
# 72
Какви са тея молуски по лицата на Райна и Кристен Стюарт,ахахахах.
Андрейо ма,може жертвата да качи видео за доказателство,ко са учудваш :Д Проста та дрънка! Ше го осъдят тоя "боксьор" Simple Smile

# 73
Това е Мила Кунис Joy

# 74
  • тук-там

Май е Ашвария Рай. Но тя питаше за Джулия Робъртс - последната....

Общи условия

Активация на акаунт