Звездни компромати - 404

• 64 461
  • 706
  •   1
Отговори
# 180
Кимката в Оникално тоалетче 😆
https://www.instagram.com/p/BvbjkYRHuUx/?utm_source=ig_share_she … shid=e0y43ozvs2ad

Дали е удобно за да помоля(за пореден път) да слагате описание на линковете, които пускате.

# 181
Naomi forever, написала Кими под снимката. Същинска Наоми е тя 😂😂
Защо слага роклите на Наоми тази жена...

# 182
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.
Напротив, точно Халваджиянови са и шефове и продуцент на предаването с една от продуцентските си фирми в съдружие с други съ-продуценти, които имат минимален дял. Даже на една от годишнинте на предаването си честитяха в ефир и  взаимно Маги и Гала се превъзнасяха  , кой от кой по - велик. Маги разказваше как Кремена е измислила концепцията на предаването вдъхновено от италианските телевизии и той веднага започнал да работи по осъществяването на идеята.
Това беше в зората на предаването, сега Х няма нищо  освен , че жена му се прави на стилист там

# 183
Пулев за целувката на раздора.
https://m.dir.bg/corner/boyni/kobrata-komentira-tseluvkata-na-rodna-zemya
Обаче трудно ще се обърка някой, че е балканец.

# 184
Дамм,Целунатата била стояла с тях в лобито на хотела до 05ч.,пиела,правела разни неща в тоалетната,той Кубратчо да не би да е бил на опашката?! :Д

# 185
Ох, голямо плямпало това момче било, не знаех. Ще падна от смях с това обяснение Joy
Рулира!!!

# 186
Пулев за целувката на раздора.
https://m.dir.bg/corner/boyni/kobrata-komentira-tseluvkata-na-rodna-zemya
Обаче трудно ще се обърка някой, че е балканец.

От интервюто излиза, че са заедно. И аз всъщност не знам защо, но вярвам в това. Дори ми се струва, че напълняването на Андреа е свързано с инвитро. За това и не им се говори. Не съм Й някакъв върл фен, но някак им симпатизирам като двойка.

# 187
Е, обаче потвърждава, че с Андрея са си заедно.
Защо бяха тези клюки тук?
Писали сме заедно.

# 188
Да не идват от някоя "приятелка" на Андреа? Моника, ти ли си? 😂😂😂

# 189
Той услуга й направил, приятелска, с тази целувка, защото му се сторило, че тя дори нещо повече искала, а те тръгнали да го съдят, с какво право?!? 😂😂😂 Колко нещастни жени е оставил нецелунати, те ще го съдят, тъпанари!
Повече такива интервюта ми трабват!

# 190
Тя Андрея се била изнервила в началото, ама той й обяснил, че нали е див човек, та затова го направил, и тя се успокоила. Само не разбрах какво ще рече, че е "див", ММ вика "сигурно селянин" Joy

# 191
Андрейка и Кобра вече тотално паснаха на шаблона "бой, секс и чалга".

# 192
"Виждате каква добра реклама съм аз..." JoyJoy

# 193
  • Rock & Roll feeling ...
Когато гледам Банда-Банда изпитвам онова чувство,когато гледаш някой приятел да се излага ... Много е дървена и въобще не й се получава. Що се мъчи да е пред камера, зад кулисите може по-добре да й се получи.
И псевдонима "сладка-сладка" мине не мине и го повтаря... Не се ли вижда, да си замълчи по-близко до сладките би могла да бъде.
Лошо впечатление ми направи Гала с двойния си аршин. Преди няколко дни й гостува Тита ( която е много земна и симпатична й и ми беше доста приятна, видео - https://www.vbox7.com/play:44cfd0892e ), не я пита една дума за аферата с баща й. Да, разбирам,че на Тита й е кофти,но в крайна сметка баща й като прави далевери и то на такова ниво - с инвалиди, да е мислил на кого е баща и как ще се отрази на дъщеря му. Не ми направи добро впечатление това подлизурстване на Гала. А едно време Александра Сърчаджиева нямаха притеснение на всяко гостуване да показват кадри с майка й и да я разстройват.

Пускам си сега "он-лайн предаването на Азис" . Grinning Човекът решил да влогва,ама дори не е набавил камера ми през телефона ...

# 194
Бащата на Тита едва ли не го съжалиха, в Капките тя като дръпна една реч за надеждата, па на колко я били научили родителите ѝ. 🙄 Да каже човек семейство за пример, а не в ареста. После ѝ баща и благодари за подкрепата и как вярвал в доброто и щастливата развръзка на събитията. Живи да ги ожали човек.

Що за абсурд е да въртим мили очички на престъпници и мутри, че и да ги хвалим и жалеем за тях по телевизията. А от Гала и не очаквам друго, тая бутафория на предаване е само за бутане на силните на деня и лизане на з*дни*и.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 11:10 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт