Звездни компромати - 404

• 64 479
  • 706
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Коя от всички? Линкът е към цял албум, пълен с жени.

# 197
Извинете, тая дето пее с вафлената коса

# 198
Не вярвам Андреа и Кубрат да са заедно. И двамата са от глупав, по- глупав.

# 199
Извинете, тая дето пее с вафлената коса
Певицата Роксана.
Мисля, че участваше в едно от изданията на Гласът на България - Антоанета Линкова.

# 200
  • До сърцето...
Шакира излиза от сградата на съда (дело за плагиатство, усмивката май показва резултата)
Скрит текст:

Песента La bicicleta от 2006, която е предмет на спора
Скрит текст:
Кубинският певец Livan Rafael Castellano смята, че песента е взаимствана от неговата композиция Yo te quiero tanto от 1997 года.

# 201
Е няма такива изцепки като в изявлението на Кубрат 😀. Стореното сторено, стига си мазал отгоре, че по-зле стават нещата. Някой беше писал за спортните му постижения??? Какви са те? Щъркел в мача с Кличко ли? Имам също така лично отношение към човек, който унижава възрастен човек и му хвърля колелото на покрив, за да не може да си го вземе, с две думи БАЙ ГАНЬО....и да свидетелка съм

# 202
Е няма такива изцепки като в изявлението на Кубрат 😀. Стореното сторено, стига си мазал отгоре, че по-зле стават нещата. Някой беше писал за спортните му постижения??? Какви са те? Щъркел в мача с Кличко ли? Имам също така лично отношение към човек, който унижава възрастен човек и му хвърля колелото на покрив, за да не може да си го вземе, с две думи БАЙ ГАНЬО....и да свидетелка съм
Това с колелото сериозно ли? Защо?

# 203
  • До сърцето...
Ирина Шейк и Брадли Купър семейно в калифорнийският Дисниленд
Скрит текст:

Дениз Ричардс и Арън Файпърс - снимки от сватбата миналата година
Скрит текст:

Тя май е бременна...
Скрит текст:

Хенри Кавил и новото гадже-пожарникарка (23 год)
Скрит текст:

# 204
Можеше по-хубав пожарникар да си намери Кавил.
Дениз Р. позагладила косъма, беше станала кожа и кости преди време.

# 205
  • Rock & Roll feeling ...
После ѝ баща и благодари за подкрепата и как вярвал в доброто и щастливата развръзка на събитията.
Ама в Капките ли е имал включване бащата ?
Не го следя това предаване, уж всички били в истерия по него, на мен и до ден днешен ми е една неособено интересна пародия.

# 206
Не, по новините имаше репортаж за него и Тита беше там да го подкрепи. На излизане от съда му взеха интервю и той ѝ благодари за речта в негова чест в Капките, за надеждата и колко се гордеел с нея и т.н.

Общо взето мошеник го питат за известната му дъщеря и представянето ѝ в предаване, а не за престъпленията, които е извършил. Все едно гледаме Търси се, а не криминални досиета.

# 207
  • Далечният изток
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.
Напротив, точно Халваджиянови са и шефове и продуцент на предаването с една от продуцентските си фирми в съдружие с други съ-продуценти, които имат минимален дял. Даже на една от годишнинте на предаването си честитяха в ефир и  взаимно Маги и Гала се превъзнасяха  , кой от кой по - велик. Маги разказваше как Кремена е измислила концепцията на предаването вдъхновено от италианските телевизии и той веднага започнал да работи по осъществяването на идеята.
Това беше в зората на предаването, сега Х няма нищо  освен , че жена му се прави на стилист там

Фирмата продуцент е ГЛОБАЛ МЕГАЗИН ООД, със съдружници -  МЪГЪРДИЧ БЕДРОС ХАЛВАДЖИЯН, 50%,  ЮЛИЯН БЕДРОС ХАЛВАДЖИЯН,  25% и ГАЛА ГЕОРГИЕВА БУДЕВА, 25%.
Има си Търговски регистър, публичен, не знам защо някои хора тук се изказват като последна инстанция... Та Гала си е продуцент, а Маги не й е шеф в този смисъл...

# 208
  • Rock & Roll feeling ...
Гала многократно е отричала Маги да има каквото и да е общо Grinning... Дали предаването е под тази шапка и от кои продукции Гала печели по 25 % ? Thinking Не знеах,че Джуди се казва Юлиян Grinning

# 209
  • София
Интересно, Гала носи фамилията на бившия си мъж.

Общи условия

Активация на акаунт