Звездни компромати - 404

• 64 582
  • 706
  •   1
Отговори
# 315
Може да си изглежда както си пожелае една жена. Ако ще съдим по това кой как изглежда, тогава дистопията The Handmaid's Tale е много близо. Също така мисля, че една жена има право да е кокетна, флиртуваща, предизвикателна и т.н., без да се бои, че някой мутряга ще се прави на великия четец на знаци. Ама явно това  е твърде висок критерий да искаме да разчитаме на джентълменство отсреща, когато мъжът не идва от цивилизована майка или държава.

# 316
Може да си изглежда както си пожелае една жена. Ако ще съдим по това кой как изглежда, тогава дистопията The Handmaid's Tale е много близо. Също така мисля, че една жена има право да е кокетна, флиртуваща, предизвикателна и т.н., без да се бои, че някой мутряга ще се прави на великия четец на знаци. Ама явно това  е твърде висок критерий да искаме да разчитаме на джентълменство отсреща, когато мъжът не идва от цивилизована майка или държава.
Евала! Последното изречение казва всичко!

# 317
  • Rock & Roll feeling ...
Всеки има лично усещане за това каква жена трябва да бъде. Накратко мнението ми е,че тя може да изглежда както си иска и това не оправдава неговата реакция,но не защитава нейната позиция.

# 318
  • Countryside
Аз казАх ли ви, че Кубрат е сельо. Не знаех за изцепките му на Слънчака, то аз там не съм ходила от дете. Ако е вярно, малко ще му е историйката със Сушито. Нека гризне малко дръвцето, че нещо май много си повярва напоследък.

А нашите моми не си търсят правата, защото никой няма да им върже. Няма такива адвокати дори. То да снимаш с телефона пак не е доказателство в съда. И да е най-много ограничителна заповед, която познайте дали се спазва и на кой да се оплачеш ако не се? Така, че освен жените да се пазят и да гледат с кой и къде ходят няма друг начин. Все пак нека не забравяме, че в България жените ги убиват мъжете им дори след сто подадени жалби и ограничителни заповеди. Какво да говорим повече.

# 319
Аман от феминистки! Абе, какво ви става? Това си е нашият човек, до вчера бяхте много горди с него, днес го плюете за някаква глупост. Сельо бил, Ганьо бил, ненам къв бил... Ако на някоя от вас се удаде възможност да е с него ще е единственото й постижение, но нали гроздето е кисело...
Тая Суши е толкова грозна горката, вместо да е доволна, че няма да си умре нецелуната, щото някой се е объркал от сигналите, които издава, естествено ще използва ситуацията, за да се прочуе, че въобще някой е проявил интерес към нея. А на вас какъв ви е проблема точно, вие си знаете, само че звучите като селски даскалици...

# 320
Само на мен ли, Сушицо ми прилича на тайландски травестит, дошъл в Америка за бързи и лесни пари!?

# 321
Кубрат, не блести с ум и Красота, но не вярвах в бг форум да прочета, че се радвате как една провокаторка от няк' ва кабеларка предполагам използва Пулев за ПР и ще направи и пари от това. Много пари![video][/video]
Гледайте видеото в вмателно. Ако една жена не желае да бъде докоснвата, в случая целуната и най загорелият мъж няма как да го направи.
Не защитавам Кубрат, яд ме е че пак ни изполват.

# 322
Като се започне дело сега, Пулеви ще го отнесат и за изказванията си относно тоалетната, афтър партито и другите целувки на въпросната госпожица. Чакайте само някой да й преведе оправдателните му речи из българските медии, такава присъда за обида ще му тръснат, че целувката ще му се струва подарък.

# 323
Поискаха боксовия лиценз на Кобрата. Джени Суши: Обара ме отзад след целувката (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/7371231?fbclid=IwAR1keG0VQo … 0R6L3pcdiKDDCWVV8
И аз идвах с тази новина.Сериозно го загази нашия човек
https://btvnovinite.bg/sport/dzheni-sushi-i-advokatat-iskat-otne … nza-na-pulev.html

# 324
Горещо се надявам някой от състава ма Пулев да има видео от партито.
В бг форум ли пиша?

# 325
Хитрушана, а ако на теб ти се отдаде възможност да си с умен, забавен възпитан, мъж с принципи и възможности, няма и да си помисляш за Кубрат 😉 Никакво грозде не е кисело и никакъв наш човек не е бил. Слаби спортни постижения и нищо повече. Чакам мача с Антъни Джошуа да му припомни как се прави щъркел.

# 326
  • Countryside
Никога не съм се гордяла с Кубрат и да, определено мисля, че е сельо и Ганьо. И едни велики постижения има, леле мале! Няма да го защитавам само защото е българин. Извинете!

# 327
А не сте ли се замисляли, че възможна договорка между двамата. Тайсън с какво нашумя? А това е начин и за Пулев да разбере цяла Америка.

# 328
С патрЕотични провокатори е много демоде да се занимава човек, изобщо не им обръщайте внимание. Представяйте си ги като "хроничните" в  "Полет над кукувиче гнездо" - част от кофти декора.

# 329
Кубрат ще влезе в класацията за най-скъпата целувка. / За сега Клуни държи първенството - целунат е благотворително /доброволно/ срещу $350,000 - дано нашичкият не го изпревари с хонорара.../

P.S.Както излезе в една медия - лицензът му е "на трупчета" вече.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 08:07 от anitsa

Общи условия

Активация на акаунт