Звездни компромати - 404

• 64 518
  • 706
  •   1
Отговори
# 330
То да беше само начина, по който изглежда. Поведението ѝ не отговаря на последвалата демонстрация най-вече. Когато си завираш циците в лицето на някой (на няколко пъти го докосва с гърдите си, а той все пак е гол до кръста), не е точно признак на байганьовщина, че го тълкува като флирт. Да пледира и той, че му е било неприятно да го докосва с гърдите си, затова я е целунал, за да спечели дистанция. И американците масово това коментират между другото. Та не е само ние да го защитаваме от “патрЕотизъм”. И на тях им е писнало от златотърсачки, които само се чудят как да заведат дело за сексуален тормоз.

# 331
Горещо се надявам някой от състава ма Пулев да има видео от партито.
В бг форум ли пиша?

Какво като има, тя се е почувствала унизена от това , че той я целува без да го е поискала.
А на афтърпартито, тя се е целувала с който си иска.
Кубрат приключи с кариерата си , доста тъпо при това

# 332
Justyna Gradek - още една бивша на Плейн, облечена с бельо на Николетка. Тия яко са се оплели.
https://www.instagram.com/p/BvjccBUA5Ng/

# 333
Как трябва да се обличат репортерките, за да не провокират австралопитеците - с фереджета ли? В България е разбираема такава реакция - все пак цървул убива жена си и народонаселението се втурва да го оправдава как тя си го е заслужавала, но за щастие не навсякъде е така.

# 334
Кубрат може би не живее на тази планета и за това не е чул как се гледа на подобни прояви в Америка. Не е зле да се научи къде какво е позволено, не е на 10 все пак.

Аз не съм видяла тук в темата някой да се прехласва по спортните му постижения. Посредствен боксьор е и това се вижда от всеки, който е изгледал повече от два мача. ПатрЕотите помня, че ни се караха и заради Мачкай Гришо. 😒

# 335
Скрит текст:

Добре де, аз едно се чудя - защо в България момичетата, които стават жертви на поведението на такива мутроподобни питеци мълчат, други пък покорно и със страх се изнасят от заведенията? Защо в тази страна няма  такива  адвокати като тази желязната лейди на Суши? Защо в тази държава се страхуваме или избягваме  шумове, които са по-различни от политика и жълтини? Аз пък мисля, че американският шум за харасмента е едно от най-революционните неща, които се случиха в това хилядолетие, но някои сме толкова назад, че с това мислене "тя си го търси", ще си стоим още дълго в ледената епоха и децата ни ще се боят да не ги изядат питеците...

Жените мълчат защото знаят, че няма кой да им обърне внимание, защото сме мутренска държава. Кубрат е си е точно мутра, но неволюирала, останал си е боксьорче и е пропуснал да завърже някой незаконен бизнес. А някои жени тип Златки и Тодорки си умират да са до такъв и търпят каквото и да е, 'щото това ни е престижа у нас. Тоя манталитет за съжаление го хващат и  по-обикновенните льольовци подражавайки на тия яки "мъже" и мислейки се за велики да покажат на една жена къде ѝ е мястото.
Дано си плати Кубрат скъпо, че да има някакъв публичен линч на тая велика "мъжественост".

П. П. Ако обаче се окаже, че и Сушито лъже и изопачава и тя да плаща. Така ако всяка се оплаква с цел да извлече полза, истинските жертви остават пренебрегнати и не им се вярва и нищо чудно, че не искат да споделят.

# 336
Как трябва да се обличат репортерките, за да не провокират австралопитеците - с фереджета ли?
С деколте до пъпа, търкайки 1000- кубиковите си пъпеши в интервюираният разбира се.  Peace

# 337
Как трябва да се обличат репортерките, за да не провокират австралопитеците - с фереджета ли? В България е разбираема такава реакция - все пак цървул убива жена си и народонаселението се втурва да го оправдава как тя си го е заслужавала, но за щастие не навсякъде е така.

Хайде, стига глупости! Защо на интервюто циците са й отвън, хили се като магистралка, пък на интервюто с адвокатката ги е покрила целите. Имам естествени гърди, като нейните, никога не съм ги обесвала напред като нея. Много добре е знаела, че предизвиква мъжете и не вярвам да е имала нещо против, въсплозва се госпожата. Не оправдавам и Кубрат, но не смятам, че би проявил подобно поведение с жена на място, като поведение имам предвид. Против съм мъжете да си пускат ръцете, но аз ако бях щеше на момента да получи шамар, а не да си пускам клипчето и да се хиля като зелка. Не е правилна постъпката на Кубрат, но и японското ястие не  е невинно.

# 338
  • Пловдив
Аз не вярвам да се случи друго освен да Кубрат да олекне с няколко хиляди $  Sunglasses

Принцеса Алесандра де Осма
Скрит текст:

# 339
И Суши, и Кубрат са маммма мия - простотия!

Кубрат велик спортист?!Хаха. Тя и Андрея е певица. Whistling

Тази принцеса е чудесна. Heart Eyes

# 340
Не може човек, който веднъж не призна вината си, а на всяка крачка повтаря тя каква била, колко го искала и какво правили с нея след мача, да събуди у мен каквато и да е симпатия, еле пък патриотизъм. Дори и такава да е въпросната Суши, тя е жена, поведението му е крайно обидно и унизително.

# 341
Е как, всички го искат, ноооо гроздето е кисело!
Добре, че ми е останало още от сладкото. Twisted Evil

# 342
  • Пловдив
Страхотна е принцесата, да...ето я тук в ежедневието предполагам...по-неглиже.
Скрит текст:

И снимки от фотосесия...
Скрит текст:

още...
Скрит текст:

# 343
На тайната сватба на Антония Петрова имало 300 гости. Joy Представям си колко човека ще покани на следващата нетайна сватба.

# 344
  • DE
От къде е принцесата? Голяма красавица.

Общи условия

Активация на акаунт