Звездни компромати - 404

• 64 568
  • 706
  •   1
Отговори
# 405
  • на пистата
https://m.dnevnik.bg/sport/2019/03/26/3409960_kubrat_pulev_i_cel … _mu_struva_skupo/

Въобще не виждам жената да се се е "отъркала" в него, нито пък да се държи фриволно  и да си го "проси"
Може пък с други очи да гледам..знам ли

# 406
А снимката по-горе? Или е виновен членът на Кубрат, че е застанал зад ръката й?

# 407
Ама тя направо го е хванала за ...

# 408
  • софия
Снимката е фотошоп.
Вие наистина ли не четете?

# 409
В началото на клипа с целувката. Около 5-6-та до към 15-та секунда на 2-3 пъти го “чуква”, уж небрежно. Даже и той се дърпа по едно време.

# 410
Тук пак идва въпроса - поства снимка и линк с интервюто и тук още не е осъзнала колко е "засегната и унизена" ..изведнъж и светва лампичката и маха всичко и става жертва.

# 411
Снимката е фотошоп.
Вие наистина ли не четете?
Лицето на една сексуално насилена жена  Whistling

# 412
Не харесвам Кубрат и не припадам пред " успехите" му , постъпката му е точно мутренска. Но не мога да не отбележа, че девойката не беше хич обидена след целувката, а и факта, че е била на партито с тях.... Просто някой после и е подшушнал, че може да изкара едни добри пари и да направи хубава реклама на медията.

# 413
Дали Андреа е обработила снимката, за да постави ръката върху оная му работа? Joy

# 414
Ужас!! Аз как да ги знам тия работи, мерси, че казахте, то бива бива fake news...

Ще взема аз да ги съдя тия двамата с все медиите дето го отразяват, че имам нужда и аз от обезщетение, шизофрения развих. 🤪

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 11:28 от Emiliana V55

# 415
Дали Андреа е обработила снимката, за да постави ръката върху оная му работа? Joy
Joy Joy Joy Гуруто на фотошопа.

# 416
Четем, Звънче, но не би трябвало да задваш такъв въпрос взимайки под внимание през какво кратко време са написани постовете. А и първоначално в поста на Обичах го нямаше коментара за фотошопа. А аз се зачудих зачудих защо съфорумката изтри снимката

# 417
  • софия
Четем, Звънче, но не би трябвало да задваш такъв въпрос взимайки под внимание през какво кратко време са написани постовете. А и първоначално в поста на Обичах го нямаше коментара за фотошопа. А аз се зачудих зачудих защо съфорумката изтри снимката
Истинската снимка е публикувана и преди, вчера. Даже беше коментирана.

# 418
Петък е, искаше ми се нещо тематично...не знам Кубрат дали не е за отделна тема...досадно е вече...

# 419
Признавам, че избързах с коментара, защото не помнех да съм виждала такаеа снимка. Но жонглирам между три неща и както казах, избързах. За капак, ми се налага да ям полуовъглени принцеси 😒

Общи условия

Активация на акаунт