Звездни компромати - 404

• 64 445
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Луиза Григорова от кога е ко водеща в Национална лотария???

# 586
  • София
Сигурно откакто забременя предишната помощничка на Захари.

# 587
  • Пловдив
Сигурно откакто забременя предишната помощничка на Захари.
русото момиче си е там..не помня друга, ама и не гледам редовно.

# 588
  • София
Не знаех, че е там. Значи само я подготвят, като излезе по майчинство другата.

# 589
В началото тримата обявиха, че Рая излиза по майчинство и Луиза ще я замества, хванах го преди да превключа.

# 590
  • Пловдив
В началото тримата обявиха, че Рая излиза по майчинство и Луиза ще я замества, хванах го преди да превключа.
ясно...само ги мернах, не забелязах да е бременна Simple Smile

Още една снимка на красивата принцеса Алесандра и съпруг Simple Smile не мога да сложа в скрит текст.

# 591
Имаше една друга водеща, говореше много изкуствено, махнаха ли я? Приличаше на Антония Петрова

# 592
  • София
Роклята на Цеци Красимирова много ми хареса. Нали не очаквате да е стандартна булка предвид възрастта и ексцентричната й визия. Мисля, че ще й отива много.

Никога не бих познала Елена Тихомирова, ако не бяхте казали, че е тя. Реално нищо не е останало от хубостта й, все едно гледам друга жена. И Ромина Тасевска не ми допада кой знае колко визуално. Някакви кльощави и безформени крачета, че и в лице не е нещо особено. Но има хубаво семейство и снимките й от Тайланд много ме кефеха.

# 593
А Наталия Гуркова ще я познаете ли без грим?
Видео от ПроДерма и Наталия, която си прави някакви лифтинг процедури:
https://www.youtube.com/watch?v=gUQPm-I39v4

# 594
  • Sofia
Луиза си сложила дълги изкуственяци на главата,да беше я посгъстила и подкъсила косата...а облеклото и беше потресаващо и лелинско,прави я с 20год по-стара...не можах да я разпозная,ако не бяха казали че е тя,макар,че тоз флегматичен тембър няма как да се сбърка Sunglasses

# 595
Луиза си сложила дълги изкуственяци на главата,да беше я посгъстила и подкъсила косата...а облеклото и беше потресаващо и лелинско,прави я с 20год по-стара...не можах да я разпозная,ако не бяха казали че е тя,макар,че тоз флегматичен тембър няма как да се сбърка Sunglasses
Симпатяга е, обаче има рядка коса и явно затова са й сложили изкуствена. Ама с тези тъмни корени все едно е от махалата....

# 596
  • софия
в националната лотария всяка седмица имат някой 'вип' гост

# 597
  • Sofia
На Наталия все едно  и инжектираха гигантски пъпки в и без това лошата кожа, а тя даже благодари,  че я направиха на г*з. Може би после ще е добре,  но такива гледки ме държат далеч от всякакви интервенции.
Иначе като си е уголемила устните  ми заприлича на  Джоли.

# 598
Самочувствие ли е...чудо ли е...

# 599
Самочувствие ли е...чудо ли е...
Скрит текст:
Малко ще оспамя, ама:
Скрит текст:
В лудницата:
- Как е онзи пациент, който се мислеше за Иван Асен Трети?
- Оправя се малко по малко. Сега се мисли за Иван Асен Втори.

Общи условия

Активация на акаунт