Звездни компромати - 404

• 63 955
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
Банда банда пак е по-добре от Ева, която има комплекси и си личи. Още от черешката я помня.
И сега в На кафе въобще не й е там мястото.
Защо не върнат предаването както беше преди 3-4год., с гостите и само Гала? Не я харесвам, но беше интересно.

# 661
Защо не върнат предаването както беше преди 3-4год., с гостите и само Гала? Не я харесвам, но беше интересно.
Преди 15 години "На кафе" беше много приятно предаване. Разговори с известни. Върху кокетно диванче. Точно в стил - на кафе с приятелка. Показваха интересни козметични процедури. И като се има предвид, че аз тогава още съм била ученичка и ми е харесвало...
Скрит текст:

А сега са събрани инквизиции от надути самовлюбени кокошки и петли, пиещи съмнителни отвари и държащи се ужасно...

# 662
3-4години, объркала съм Grin
За това говоря!

# 663
  • Rock & Roll feeling ...
На мен опитите за разчупване с панела и разните му там игри, ми допада. Като идея. Проблемът е в нескопосаното реализиране...  Самите разговори,които Гала провежда с гостите си са ми много посредствени. При все,че самата Гала се готви от предходния ден /по нейни думи/, а и има екип,който прави проучване на госта...
А това дето гостуващите ги карат и да сготвят нещо ми е супер досадно. Предпочитам времето да бъде изцяло използвано в добре подготвен и реализиран диалог,който и без това не могат да осъществят.

# 664
Това предаване съм го гледала преди 20 години и от тогава върви надолу. ..кому е нужно. Същото смятам и за Слави.

# 665
  • София
Да не е прочела тук смешката? Ако не, то евала на момето, цяло събитие е и наистина трябва да се отбележи! Joy

# 666
Мен винаги ми е правело впечатление колко неподготвена е Гала. В чужди предавания, ако са поканили гост който примерно е написал книга или участвал във филм, водещият ще го е гледал/ я е чел и ще задава конкретни въпроси свързани с това. Телевия са все имат връзки да се сдобият с неиздаден материал. На Гала никога не ѝ се е случвало такова нещо, все ръси суперлативи все едно всичко е уникално, няма никакво критическо мислене. Няма да зададе някой провокиращ въпрос да не вмезе да обиди някой. Всичко лъхти на шуробаджанащина.

П. П. Бандата беше казвала, че иска да стане stand up комик. Ей т'ва за мен е невероятна смешка.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 13:16 от Emiliana V55

# 667
А това дето гостуващите ги карат и да сготвят нещо ми е супер досадно....
Ох да! Ако гостенката има интереси в кулинарията - разбирам. Примерно Камелия Воче е такъв тип.
Обаче да караш жени, дето нямат фурна вкъщи, да се вклчват в готвенето с идеи и умения хахахах.

# 668
  • Rock & Roll feeling ...
Слави в последите години рие дъното. Много е страшно,като не знаеш кога да си тръгнеш. Не го бях гледала от години, ами той не остава госта грам да говори. Нелепо. Като се прибавят и тъпите излишни смешки...
Екипът ли се е променил,що ли,но едно време какви приятни интервюта се осъществяваха. Сега просто е дъно.

# 669
Не гледам такива тъпи предавания. Банда я бях последвала в Инста години преди да участва при Гала. Бързо я отследвах, не ми е интересна.

# 670
Скрит текст:

Рон Мос

# 671
  • София-в сърцата на моите деца
Слави в последите години рие дъното. Много е страшно,като не знаеш кога да си тръгнеш. Не го бях гледала от години, ами той не остава госта грам да говори. Нелепо. Като се прибавят и тъпите излишни смешки...
Екипът ли се е променил,що ли,но едно време какви приятни интервюта се осъществяваха. Сега просто е дъно.
Избягаха му сценаристите...Любен Дилов, Росен Петров  и кой ли не още.....Няма как един Иво Сиромахов да сътворява умности и смешки!

# 672
Славчо и той отдавна изплиска легена. Има от мен респект обаче за това, че пълни стадиони. Значи има фенове човека, но предаването му куца.

# 673
Да се отбележи, че Банда Банда или квото е там, каза смешка и наистина беше смешно! (поне за мен)
Joy

Е то трябва да си го отбележи тя. Че ние смешки все ще чуем, ама тя да се чуе да казва смешка, вярвам е прецедент в живота и. Ех, сладка..сладка.. или както там се е самонарекла..Блажени са вярващите.

Гледах в "Говори с Ива" интервюто с вдовицата на командоса Шарков, рЕвнах си едно хубаво. Красива жена, изглежда интелигентна, дано е щастлива.

# 674
А това дето гостуващите ги карат и да сготвят нещо ми е супер досадно....
Ох да! Ако гостенката има интереси в кулинарията - разбирам. Примерно Камелия Воче е такъв тип.
Обаче да караш жени, дето нямат фурна вкъщи, да се вклчват в готвенето с идеи и умения хахахах.

Ама къде гледате да готвят гостите, отдавна гостите не го правят, готвят Светла и Даниту. А за празните приказки на панелистите има време, ама времето никога не стига за историите и игрите с гостите. Как пък не си взимат бележка, то е всеки път! А Ева чак на мен ми става неудобно като я слушам какви тъпотии и клишета ръси. Те и останалите често я засичат и иронизират.

Общи условия

Активация на акаунт