Кауфланд - тема 35

• 60 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Тази Лаваца дали е хубава, по-хубава ли е от червената? Не съм виждала такава.

Това е за джезве или кафеварка. Не е за еспресо машина.

# 706
Не е лоша, последния път взех

# 707
  • Русе
А на мен пък не ми харесва. Навремето я пускаха по промоции в Пени маркет - горчилак.

# 708
Наистина ли има промоция на орхидеи? До кога е? Simple Smile

# 709
Авокадо взехме преди няколко дни,седя още три дни и пак не изря. С риск да ми се смеете,не бях опитвала и за това взехме за проба,ами имаше вкус на тиква. Изхвърлих го. Вие как го консумирате? Гледах рецепти в салата,на някакви пастети,но аз никак не го харесах на вкус. Сега се чудя дали да опитам пак. 😃

# 710
Съвсем отскоро аз станах фен на авокадо то. Досега го отбягвах и се чудех какво толкова го хвалят. Е, добавено към зелената салата е страхотно! Без него на следващия ден вкусът не беше същия. Така, че и аз вече мисля къде още мога да го добавям.

# 711
  • София
Авокадо взехме преди няколко дни,седя още три дни и пак не изря. С риск да ми се смеете,не бях опитвала и за това взехме за проба,ами имаше вкус на тиква. Изхвърлих го. Вие как го консумирате? Гледах рецепти в салата,на някакви пастети,но аз никак не го харесах на вкус. Сега се чудя дали да опитам пак. 😃
Аз също направо в салатата на кубчета го слагам. Трябва да е узряло, да е меко като го натиснеш. За мен има вкус на пресни орехи на които могат да се белят люспите но не е хрупкаво като орехите.
Обаче сега купих и вече 3 дни не може да узрее, поставя се до плод, и въпреки това си е твърдо. Чакам го, дано до 2дни е готово. После става едно мазно и меко,чудесно.

# 712
О такива орехи обичам. Значи ще му дам още един шанс. 😃

# 713
Ще ви помоля и на мен да не ми се смеете, но и аз да питам за авокадо. Как да го избера за купуване и как да го ползвам?

Преди време имаше промоция на парченца ананас в консерва. Взех си, опитах го - кисело и горчи. Консервата се развали в хладника и я хвърлих.

Май с новите и модерни, нетипични за нашата кухня неща няма да се спогодя.
Какво ново да пробвам?

# 714
  • оттам, откъдето започва България
Аз също не харесвам авокадо и ананас и въобще нямам намерение заради промоция да се пробвам отново.

# 715
Много авокадо се яде у нас. На салата най вече, а детето го яде пасирано с банан.

# 716
Авокадото мога да го ям директно с малко сол. Иначе в началото и на мен ми беше гадно и замина в коша.
Правила съм разядка с чесън, орехи, лимон, олио, сол...както се бърка майонеза. На сандвич също съм слагала, в салата зелена или с домати...

# 717
  • Пловдив
На мен не ми понася...опитвах, ама не е моята храна.
Дано днес има от мини сладоледите Simple Smile

# 718
Преди време имаше промоция на парченца ананас в консерва. Взех си, опитах го - кисело и горчи.
Това звучи като развалена консерва, а не като класически вкус на ананас. Или пък да е бил консервиран много зелен, но при цялата захар направо не ми се вярва да е кисела консервата, ако не е развалена. Зрелият ананас е сладък и сочен...чуден! 🍍

Авокадо 🥑 обичам много и макар че е за салата, изяждам едно цяло докато го обелвам и едно слагам в салатата, вече успокоена. 😂 Това е мазнина - където е подходящо да се сложи мазнина, там е подходящо да се добави и авокадо. За мен вкусът му е много лек и деликатен и ми е странно, че хората се оплакват, че няма вкус. То не е за вкус, а за мазнина. И маслото няма вкус или поне не по-изразен от авокадото. 🙂

# 719
добър ден. абе къде изчезнаха сладоледените торти на делта примерно. спряха ги от производство ли. като цяло сладоледена торта търся но в ни един супермаркет няма

Общи условия

Активация на акаунт