Кауфланд - тема 35

• 61 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
Ами , казвам че едва ли ги бракуват и унищожАт . Давам пример със стоките с изтичащ срок. Мое мнение.

# 631
  • София
Стоките с изтичащ срок на годност НЕ са върнати от клиенти. Така че няма нищо общо.
А и К не могат да гарантират как е съхраняван даден продукт извън магазина им, за да могат да си позволят да го пуснат обратно в продажба (за хранителни конкретно говоря). Това ми го казаха служителите на информация. Аз не бях изнесла продукта извън магазина, а веднага след касите го върнах, защото видях, че е на друга цена, но въпреки това му сложиха една бележка "Брак" и толкова.

# 632
  • Варна
Ами едното няма нищо общо с другото. Стоки с изтичащ (неизтекъл) срок на годност са си съвсем редовни и е решение на веригата дали ще им намали цените и с колко. Докато хранителен продукт, който е бил в някого си и той после го връща... ами потенциално опасен е, това е храна, зложелател може да го отрови дето се вика, нали разбираш... Та малко по-различно е. Да, и Котето е права - не се знае как е бил съхраняван, повредата може да е абсолютно неумишлена и пак да доведе до проблем.

# 633
  • Велико Търново
Смятам, че не би следвало изобщо да вземат обратно хранителна стока само, защото сме объркали етикетите. Така всеки може да реши да връща и те какво ще я правят? Ако има разлика в обявената и маркирана цена, да ни върнат разликата, естествено. Но да се объркам аз кое сирене съм взела и утре да отида да кажа " Ама аз искам да го върна, защото не е промоционалното" ми се струва прекалено. Те наистина освен да го бракуват не виждам какво да го правят

# 634
Бракува се на момента. Продавала съм мезе, виждам как го захвърлят след 5 метра на витрината с млеката- бракуваш.
За дрехите не знам.

# 635
Банските не  ми харесаха,ако не е късно не си заслужават според мен.Днес пак ходих за флашката и отново в 10 сутринта бяха свършили.Уж ако имало щели да заредят отново.Мрън.

# 636
мъжките бански /и къси панталони/ беха свършили днеска. само некви малки размери. явно купуват хората

# 637
Здравейте, в Кауфланд продават ли спирали за мигли при козметиката? Благодаря предварително!

# 638
  • Варна
В някои КФ има щандове на Essence и  Catrice, така че, да, има спирали.

# 639
Здравейте, в Кауфланд продават ли спирали за мигли при козметиката? Благодаря предварително!
Да има.

# 640
Добро утро! https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

Набелязах си някои неща. А днес ще прескоча да видя какво е останало от таз седмичните намаления.

# 641
  • 1st floor
Благодаря за брошурата. bouquet Потници, къси панталонки и безшевни гащи си набелязах. Laughing

# 642
Тиквички си харесах. Wink

# 643
Малко неща си харесах, но искам да похваля керамичния нож - имам три от малките, които ползвам ежедневно и са без забележка .

# 644
Вчера взех диня-сладка е

Общи условия

Активация на акаунт