Кауфланд - тема 35

• 61 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Издразних им се днес и утре ще ги тровя с учтива критика! Може ли да рекламират на цяла страница в брошурата българските си ягоди, снимки на хората, дето ги произвеждат, откъде били тръгнали и как сега зареждат с вкусните си ягоди магазина... и поглеждайки у дома кутийката, на произход да си пише ясно и точно ГЪРЦИЯ?! Заблуждаваща реклама за пореден път Rage

# 616
Станах да надникна опаковката-при мен пише "сладка ягодка"-произход България.
Днес ми направи впечатление, че имаше разлика в етикетите на опаковките от 250 и 500 гр.,друг път съм виждала еднакъв грамаж/различен произход-производител(не ги защитавам,може да ти се оправдаят с "недостатъчно количество от бг.ягоди...)

# 617
От близо месец продават български ягоди наред с гръцките. Но са в различни опаковки. Четете етикета.Hands V
Нашите са в кутия с капак, а гръцките - в тарелка в найлонова опаковка.

# 618
Издразних им се днес и утре ще ги тровя с учтива критика! Може ли да рекламират на цяла страница в брошурата българските си ягоди, снимки на хората, дето ги произвеждат, откъде били тръгнали и как сега зареждат с вкусните си ягоди магазина... и поглеждайки у дома кутийката, на произход да си пише ясно и точно ГЪРЦИЯ?! Заблуждаваща реклама за пореден път Rage
За съжаление е така.Преди време имаше "български" картофи, а на етикета от Египет. Писах им получих ваучер за 10лв. /което не ми е била целта/. Сега гледам в двата магазина ,които посещавам на етикета не пише страна произход. В момента се двуомя дали да не пиша в комисията на потребителите. 

# 619
  • Бургас
От близо месец продават български ягоди наред с гръцките. Но са в различни опаковки. Четете етикета.Hands V
Нашите са в кутия с капак, а гръцките - в тарелка в найлонова опаковка.
Това го знам и изрично гледах за кутийките с капак, но нямаше. На 2 места огромни купчини с ягоди и на двете само от гръцките в найлонката. Не може да ми рекламираш гръмко българските си ягоди, а да заредиш яко от гръцките и да ги пльоснеш под червените етикети.

# 620
бе уж не може ама сичко може. за жалост много хора не биха се впуснали в 'борбата' ви. аз включително. а трябва да се търсат правата. /аз да попитам за късите панталонки тия размери как да ги отсъдя че не мога на око. според боксерките ли според дънките ли

# 621
 Каква е цената на захар Сладея?

# 622
  • София
Захар Сладея 1.11 лв

# 623
  • Стара Загора
Вчера в бързината съм грабнала вместо продукт на промоция такъв непромоционален .Мога ли да върна неотварян хранителен продукт с касова бележка и ако да като основание какво да посоча?

# 624
  • София
Доколкото знам, можеш да го върнеш, не е нужно основание да посочваш. После К. трябва да го бракуват и унищожат, независимо,  че не е отварян. Политика на компанията, поне така ми казаха.

# 625
Вчера в бързината съм грабнала вместо продукт на промоция такъв непромоционален .Мога ли да върна неотварян хранителен продукт с касова бележка и ако да като основание какво да посоча?
Можеш! Отиваш на информация и искаш да върнеш, защото си объркала и си взела непромоционален продукт. Точно преди 2 дни така върнахме кенчета бира, която на щанд беше с етикет 1лв, а на касовата бележка беше 1.79лв

# 626
Това го знам и изрично гледах за кутийките с капак, но нямаше. На 2 места огромни купчини с ягоди и на двете само от гръцките в найлонката. Не може да ми рекламираш гръмко българските си ягоди, а да заредиш яко от гръцките и да ги пльоснеш под червените етикети.
Права си, и аз взех гръцки ягоди, бяха под червените етикети и с найлон. Друг вид нямаше!

# 627
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите. Един път да не си погледна касовата бележка след касата и то има проблем.

# 628
  • На изток от Ада
Доколкото знам, можеш да го върнеш, не е нужно основание да посочваш. После К. трябва да го бракуват и унищожат, независимо,  че не е отварян. Политика на компанията, поне така ми казаха.
  А те казват , но продават и стоки с изтичащ срок и то не мн намалени.

# 629
  • Варна
Това какво общо има?

Общи условия

Активация на акаунт