Кауфланд - тема 35

• 61 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Бонукс, Савекс, Рекс, ползвала съм ги и трите и пак ще ги ползвам. Е, да, Ариел е по изтънчен, но и тези вършат чудесна работа в комбинация с омекотител.

# 601
Доматите вече имат ли вкус на домат
вчера исках да взема, но бяха останали малко и смачкани

# 602
Миналата седмица бях купила от розовите и бяха хубави. Тази седмица не съм купувала още. Или тази вечер или утре вечер ще успея да стигна до магазина.

# 603
пак ще събираме фигурки

# 604
  • Русе
Абсолютно нищо не си харесах. Евентуално салфетки ще мина да купя. Миналата вечер си взех ваучер за чакане на каса. Не мога да го похарча, значи Joy
Бонукс и то цветен бих купила може би ако нямам и прашинка прах и ако няма Ариел, Персил или Омо на промоция. За бяло и да ми го подаряват не искам. От опит казвам, че белите дрехи посивяват от него.

# 605
пак ще събираме фигурки
Какво раздават сега?
Преди два дни оставих 170 лева и нищо не ми дадоха Laughing

# 606
Веднъж занесох на информация едни патешки гърди с изтекъл срок на годност и ми дадоха ваучер за 3лв.
За всеки намерен артикул с изтекъл срок на годност ли дават ваучер?
Че днес видях цял кашон краве сирене, което е с изтекъл срок на годност и цена 20лв/кг.
Пак имах неотразено намаление и при това пазаруване.
Почти всеки път се случва...

# 607
пак ще събираме фигурки
Какво раздават сега?

От понеделник, топчета със свежите плодове.

# 608
Веднъж занесох на информация едни патешки гърди с изтекъл срок на годност и ми дадоха ваучер за 3лв.
За всеки намерен артикул с изтекъл срок на годност ли дават ваучер?
Че днес видях цял кашон краве сирене, което е с изтекъл срок на годност и цена 20лв/кг.
Пак имах неотразено намаление и при това пазаруване.
Почти всеки път се случва...
Да, за всеки дават- има доста пенсионери, които дебнат сроковете.
Сиренето, ако е било в срок на годност до 16.05.- може още да не е минал човек днес все още да провери стоките, може да мине и към 16 часа- в различните филиали минават по различно време. Ако е било с по- стара дата- лошо.

# 609
Ми с по-стара дата е.
Вече седмица никой явно не го е проверил Worried

# 610
  • shumen
Благодаря за новата брошура.
Бонукс съм ползвала за цветно и за бяло и дрехите не са ми посивявали.Явно си е до партида.

# 611
пак ще събираме фигурки
Какво раздават сега?

https://www.kaufland.bg/asortiment/superheroes.html?cid=F10227B0 … 03K23238W01000000

# 612
  • София
Здравейте , някой видя ли каква е цената на захар Сладея ?

# 613
При нас беше страшна лудница днес,голям и хубав пазар направих,албум си взех и 4 топчовци,учудващо са интересни на детето за разлика от стикитата.Върнах и едни обувки от онзи ден,очаквах разправии заради скъсан етикет,но очудващо на информация бяха в настроение и само бележката ми погледнаха.

# 614
  • Пеликания
Някой взе ли от дамските бански на две части? Че на шарка ми харесаха като ги гледам на брошурата, но не знам как са на живо и се чудя има ли смисъл да се разхождам до там.

Общи условия

Активация на акаунт