Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 11

• 95 445
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
А идеи за ДМ-ски аналог на тези мокри кърпички? При препаратите за почистване ли да ги потърся?
Не съм виждала, но предполагам, че има. Ако не са на тяхната марка, то на друга със сигурност има.

# 586
А идеи за ДМ-ски аналог на тези мокри кърпички? При препаратите за почистване ли да ги потърся?
Да. Кауфланд също имат тяхна марка почистващи мокри кърпи

# 587
А аз да попитам за препарат за почистване на керамичен котлон? Чистя го с циф, но като че ли може повече.

На ДМ имат в черно шише е.

# 588
  • на земята
Тези от ДМ кърпички са бебешеки доколкото виждам,аналог на Лидълските тоест и тях използвате за почистване така ли?Стават ли ?

# 589
Тези от ДМ кърпички са бебешеки доколкото виждам,аналог на Лидълските тоест и тях използвате за почистване така ли?Стават ли ?
Да, бебешки са, аз го написах. И да, ползвам ги за почистване на повърхности, които търпят мокро почистване. Справят се идеално. Не знам какво е съотношението на цените на едните спрямо другите. Просто ДМ ми е по-близо и кърпичките ми вършат работа. Не оставам без тях никога.

# 590
Аз съм ползвала лидълските с ябълка, много хубаво миришат. Добре почистват, но за мен не стават за постоянно заместване на препарат и микрофибърна кърпа. За почистване набързо са ок.

# 591
 Бебешките морки кърпи на ДМ не стават за чистене. Да забършеш нещо ок, но те са напоени с крем и не вършат работа за чистене на врати, под, мебели и т.н.

В ДМ има няколко вида мокри кърпи за чистене, има и за ламинат, има и за мебели (по-малки са). Намират се на различни места честно казано, около препаратите за чистене и за съдове сякаш.

# 592
Абсолютно стават за врати, но в тази тема не се спори, пълно е с експерти. Казвам АЗ за какво ги ползвам. На мен ми вършат работа. Мебелите не бърша с никакви мокри кърпи, нито от Лидл, нито от където и да е.
Напоени са с нещо, но опеделено не е крем.

# 593
Ползвам бебешките кърпи от 7 години, нормално е да имам мнение. Освен това имам две малки деца и бели врати и тези кърпички не почистват нищо, което е нормално, не са предназначени за това. Напоени са с нещо като бебешки лосион, бял на цвят и замазват.

# 594
  • София
Пробвала съм с лидълските универсални мокри кърпи върху керамичния плот, не чистят добре, освен това замазват и оставят бяла следа.
Дм-ският препарат за керамичен плот не струва. Циф е по-добър.

# 595
  • Somewhere in Spacetime
Кърпичките за почистване от Лидл излизат по - евтино от тези в ДМ (цена/бройка). Качеството е едно и също, не откривам разлика.
И аз ги ползвам активно - почиствам детската количка и кожения диван с тях.

# 596
Почиствам със специален препарат за керамика и инокс. Ползвам Медикс, но в една друга тема дамите твърдят, че Хайтман е по-добър. Като ви четох, взех, че опитах с бебешка мокра кърпичка. Не е като с препарат.

# 597
Почиствам със специален препарат за керамика и инокс. Ползвам Медикс, но в една друга тема дамите твърдят, че Хайтман е по-добър. Като ви четох, взех, че опитах с бебешка мокра кърпичка. Не е като с препарат.
Хайтман е добър!

# 598
Тези са от ДМ

На Лидл ми харесват повече.

# 599
  • Варна
Аз чистя с този:

Общи условия

Активация на акаунт