Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 11

• 95 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Тонираният околоочен крем на Балея 5 в 1,  не ми харесва изобщо. Изхвърлих го и купих на Биотен - хиалуроник. Значително по-добра е хидратацията с него.

# 76
  • Somewhere in Spacetime
Накрайниците от тяхната марка стават ли за четки Филипс наистина? Че на дечко скоро ще е за смяна и да знам дали мога да пробвам с нещо по-бюджетно Simple Smile
Така пише на опаковката - изброени са определени модели. Не съм пробвала още.
Наиграх се с тези накрайници, ама който не вижда без цайси и не помни без бележки... Успях да видя че стават за Филипс, серии еди кои си и "помнейки" че четката на дребен почва с 3, а там имаше и 3-та серия, взех един комплект. Да, ама не! Четката ни е модел 6322 и НЕ стават накрайниците! Няма и как да ги върна, защото Тома Неверни реши все пак да пробва и разпечата опаковката, но не би Rolling EyesWeary
Много лошо се е получило. Пробвай да ги върнеш, както г - жа Рамацоти е препоръчала. Може да ги приемат.

# 77
  • Бургас
Хм, наистина не би ми хрумнало да се опитвам да ги връщам... Ама пък не пречи да ги попитам във ФБ и ако случайно ми дадат картбланш, да се възползвам Simple Smile Благодаря, момичета Heart

# 78
Аз влизам да кажа набързо само, че от този сух шампоан на Балеа така не ми се е гадило скоро от аромат. По принцип харесвам флорални нотки, но това ми идва толкова тежко и отвратително, чак ми се повдига...Май заминава в кофата... Sad

Скрит текст:

# 79
Гледам от утре намаления на козметика,а на мен ми трябва пудра за лице,ползвам 1 антибактериална,но ще я сменям . Да ми препоръчате матираща да е

# 80
Новите предложения могат ли да се видят някъде предварително? В сайта е все още старата брошура.

# 81
  • Стара Загора
Мисля, че никъде не ги качват предварително. Иначе обикновено в магазините са заредени новите брошури няколко дена преди да влязат в сила. Аз в понеделник взех, а старият каталог важи до днес.

# 82
На нас във входа снощи бяха сложили брошурки. Онлайн пускат късно вечерта или утре.

# 83
  • Mostly in my mind
Вероятно е коментирано многократно, но да попитам отново. Какви са отзивите за дезинфектанта за пране на Денкмит?  Доста по-евтин е от другия.

# 84
  • София
Вероятно е коментирано многократно, но да попитам отново. Какви са отзивите за дезинфектанта за пране на Денкмит?  Доста по-евтин е от другия.
Едва ли има много ползвали го, той е нов продукт, а и се ползва рядко и само по предназначение - при лежащо или заразно болни в семейството. Не е подходящ за постоянна употреба, защото не е безобиден.

# 85
  • Mostly in my mind
Не знаех, че е нов продукт. Защо не е безобиден? Ясно, че като всеки препарат съдържа химикали. Но пише, че е подходящ и за бебешки дрехи. Импресана го ползвам като пера на 30 градуса.

# 86
Каква му е цената?

# 87
  • Mostly in my mind
Мисля, че е на промоция до днес. 2.99. Иначе 3 и нещо.

# 88
Сега разгледах новата брошура, има я в сайта

# 89
  • София
Новата брошура. Нещо са си променили сайта.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/uslugi/aktualen-dm-journal

Общи условия

Активация на акаунт