Близнаци от различни бащи

• 4 109
  • 20
  •   1
Отговори
# 1
  • София/Севлиево
Хич не ме изненадва тази новина Още като бях бременна 2007-ма гледах филм по НГ ,където се разискваше точно такъв случай.

# 2
Предполага се, че бъдещите мами не са толкова разюздани 😁

# 3
  • Буркина Фасо
Предполага се, че бъдещите мами не са толкова разюздани 😁
ами ... такива са. но ако им го кажеш няма да ти повярват.  hahaha защото няма доказателства.
но оня отгоре си знае работата. измислил го е.

# 4
Уф, чак сега отворих статията.
Мислех, че някое журналЕ е показало незнанието си по биология, пък то било съвсем нормална информативна бележка 😁

# 5
Едва ли е знаела, че е бъдеща мама когато е станало второто. Вероятно става дума за часове разлика, до ден-два максимум.

# 6
  • Буркина Фасо
има случай и на цветнокожи близнаци. веднага след белия оная се е прехвърлила и при цветния.
ако не беше се случила случката тя щеше да е вода ненапита.  Laughing

# 7
Голяма работа!
Значи мъж може да спи с различни жени в рамките на едно денонощие, а жената да не може? Simple Smile

# 8
Голяма работа!
Значи мъж може да спи с различни жени в рамките на едно денонощие, а жената да не може? Simple Smile

Е, то ако спяха ... ама те не спят бе! Сънят е важен!  hahaha

То така аз съм спала в един ден с 22-ма. Е, беше в детската градина и спяхме на обед ама се брои! Не лъжа - спахме заедно Simple Smile

# 9
  • Бургас
Какво да се каже по въпроса?  Simple Smile Добре, че не искат ДНК във всички държави, че много народ ще се обяснява ми се струва Simple Smile Близнаци, синове, дъщери...мазало.

Контакти с двама мъже в раките на 3 дни около овулация и две яйцеклетки трябват. Контактите не са толкоз рядко и трудно постижимо явление, но пък две яйцеклетки, без стимулации са си късмет Simple Smile

# 10
До колкото знам близнаците на Лео са заченати в различни дни. Бях гледала по телевизията. Но той си е таткото.

# 11
  • Пловдив
Не знам до колко е вярно,но съм чела за жените,които правят секс без презерватив,че днк - то на всеки един мъж е закодиран в нея.

# 12
Ами не е вярно Simple Smile

# 13
Не знам до колко е вярно,но съм чела за жените,които правят секс без презерватив,че днк - то на всеки един мъж е закодиран в нея.

И аз така знам.

# 14
Има какво да прочетеш по въпроса, не е бабини деветини.

Общи условия

Активация на акаунт