Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за започването на различни храни при детето?
Какви са ползите от посещаването на център за ранно детство?
Какви са препоръките за започване на захранването на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за започването на различни храни при детето?
Започването на различни храни при детето може да бъде индивидуално, но обикновено се препоръчва да започнете с каша, последвана от плодове и зеленчуци, когато стомахът на детето е готов да ги приеме. Важно е да следвате препоръките за въвеждане на нови храни, като обръщате внимание на реакциите на детето и се консултирайте с педиатър при необходимост.
-
Какви са ползите от посещаването на център за ранно детство?
Центърът за ранно детство е образователна институция, фокусирана върху развитието на деца в предучилищна възраст чрез различни дейности, игри и песни. Предлага се подкрепа за родителите при отглеждането на децата им и възможности за социализация. Посещавайки го, детето може да допринесе за когнитивното, емоционалното и социално развитие; насърчаване на връзки с други деца и родители.
-
Какви са препоръките за започване на захранването на бебета?
Започването на захранването на бебета обикновено се препоръчва да започне с каша, след това да се предоставят плодове и зеленчуци, когато стомахът им е готов да ги приеме. Важно е да следвате препоръките за въвеждане на нови храни, като обръщате внимание на реакциите на детето и се консултирайте с педиатър при нужда.
-
Каква е Women College Hospital и какви са впечатленията от нея?
-
Какви услуги предлага болницата за раждане?
добре, че реката не ми е наблизо 

И благодаря за шерването на интересната инф-я за троловете. 
В пове4ето слу4аи си гледка тихо и кротко. Но понякога (като в момента) е неспокойна, недоволна и само мрънка
Да ми е живо и здраво детенце, пък фигурата ...
Дот, и аз както Калида, се мазах с Кокосово масло. Използвах Cocoa and Shea Butter - една голяма жълта туба от 1 литър. От аптеките. Евтино е, но не мисля, 4е разните Виши-миши щяха да ми помогнат пове4е. И те са на същата основа. Според мен тайната е в обилното мазане, което с Виши не бих си позволила. Веднага след къпане, за да се задържи влагата в кожата. Аз хар4ех по туба на месец
Резултата е налице. А ина4е кожата ми е предразположена, при условие, 4е имам не малко стрии от пубертета.
Аз взех на heinz baby basics и тя има някакъв протектор от вътре който пуска само ако детето смуче, мога да го махна де ама тогава водата си тече директно и каква полза
и ми беше едно криво, но тази сутрин като се замислих за доводите и и ми стана смешно някак. Значи, не сме били живеели в лонг хаус (както в азиатските страни където в една къща живеят цялата рода) или в африканско племе
Холи не му слиза от врата,а ако се пусне случайно аз се овесвам! 
Беше омазана с манджа,явно сама се е хранила,милата!
Но здраве да е! 
Нали спи на градинката сама.Без това "утре" ще порасне и да искам няма да спи с мен! 

, не 4е тази сега й харесва особенно. Като отида да я взема следобяд, толкова силно ме гушка до задушаване и не ме пуска докато не се отдале4им достатъ4но от дет. градина и 4ак тогава мога да я сложа в коли4ката
има - няма 4 дена.....