ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 093
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Май стигнахме до консенсус, че ако махната аксесоара на БебЕто ще е трудно да ни задържат като зрители.... ами хади бакалъм. Има нема 1 час до развръзката  ooooh!

Язе съм си тука и без аксесоара. Sunglasses Губят ме ако махнат БебЕ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
  • Чужбина
Айде, яжте, пийте,  newsm64 bath eat и ... заключетете вратите, освен тази на балконЯ (аз там пуша) ... и след малко тука!

# 287

Язе съм си тука и без аксесоара. Sunglasses Губят ме ако махнат БебЕ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Чек да видим кво ше остане от БебЕ, ако маанат женка му....  Thinking

# 288
Чек да видим кво ше остане от БебЕ, ако маанат женка му....  Thinking

Станал е съквартирант на Аличо. Ама много рано бе. 7-8 болюма има още. Тва ще са Ницше, Омир, баси философските вечери на брега на Босфора под моста.

# 289

Станал е съквартирант на Аличо. Ама много рано бе. 7-8 болюма има още. Тва ще са Ницше, Омир, баси философските вечери на брега на Босфора под моста.

Поне има ма'триал за лодчици...  Mr. Green

# 290

Money Joy Joy Joy Ако намерят и камъчетата на Идрис веселбЪтЪ ще е пълна. Joy

# 291
  • Чужбина

Money Joy Joy Joy Ако намерят и камъчетата на Идрис веселбЪтЪ ще е пълна. Joy

И камьончета, дето ги търсеха на корабчето на българите cold smile3549

Скрит текст:

Банда, некой помни ли, дали ни репрезентираха трупа на Байкал бей в 1-ви сезон или само показаха, че олумът му и Елвис му направиха тузак?

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 20:44 от Eleonora_27

# 292
Банда, некой помни ли, дали ни репрезентираха трупа на Байкал бей в 1-ви сезон или само показаха, че олумът му и Елвис му направиха тузак?

Показаха го в чувал на Емрах май, или на адвоката. Thinking Вече не си спомням на кого точно, но им го показаха в моргата.

Шимди ще следя внимателно как ще се покажат нещата със Сена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
  • Чужбина
... но им го показаха в моргата.

Exactly! Ама как е жив тоя шейтан бе! Тоя е от живите мъртви! Щех да пиша Джон Сноу, ама се сетих, че така вихахме на Емрах (Алперен).

Фиф, на Алперен от Краша му викахме тогава Джон Сноу, щото много го докарва, като е с дълга коса.

Селфи, освен Ницше, Хадегер, Омир и сие, БебЕ ще присъства на Асамблеята на Мира (как беше онова чудо с камбаните?)  newsm78 newsm78 newsm78

# 294
Гледам го ся тоя дртия от Краша и си мисля и за Идрис, Емми /онези кокошки дори няма да ги спомена/ а бе тия що не си гледат пенсиите? Confused

# 295
  • Чужбина
... си мисля и за Идрис, Емми /онези кокошки дори няма да ги спомена/ а бе тия що не си гледат пенсиите? Confused

Идрис (Еркан Кесал) май в реала си е практикуващ хирург. Някой да ме поправи, ако греша  Thinking Thinking Thinking

Помните ли в Ичердето, че Арас му вика "Къв готин поглед имаш обаче"  smile3532

# 296
Знаех си, че момиченцето не е чичек.

# 297
  • Чужбина
Знаех си, че момиченцето не е чичек.

Това как трябва да се разбира, Селфи?

# 298
Това как трябва да се разбира, Селфи?

Мръсна къртица. Знае за камъните. Знае за Сена. Знае за игрите на татенцето.

Само Садиш и Караджа я надушиха. Другите блеят. Специално за Султан злорадствам! Joy

# 299
  • Чужбина
Мръсна къртица. Знае за камъните. Знае за Сена. Знае за игрите на татенцето.

Дамла е змия значи. А аз тъкмо през миналата серия се чудех, дали да й се доверя, че го даваше много загрижено!

Общи условия

Активация на акаунт