ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 33 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Чужбина
Ураааааааааааааааа!

Много много куууууул! Велю мА кефи бе!

# 61
Б@си! На този му посветиха цял трей. Rolling Eyes Бил стар дост на Вартолин. Joy

А бе тия от Краша да не са окъсали от към рейта?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
  • Хасково
В тотала 2.90% им беше рейта през седмицата на  17 място.
Вели как се учуди на отвличането,а самия той отвлече дете и го държа доста време при себе си.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 23:08 от Емилия_Иванова

# 63
Б@си! На този му посветиха цял трей. Rolling Eyes Бил стар дост на Вартолин. Joy

Рейта не е връО, ма не вервам тва да е причината. Сметам, че и продукциите не са баш наясно за кво го правят тва. Нейсе не го видим Онур у Чукура. Дали щото съм си свикнала да ме дразни в Сблъсъка, дали щото е аматьор на фона на Варто... нинам   33uu

# 64
  • Чужбина

Не вервам! С Киво и Алперен едва ли. Алперенчо голЕма игра прави у Краша.

# 65
Предположих. За рейта. Предстоят трансфери. Мхм! Не вярвам, че го казвам, но ми липсва Чето. Joy Вече. Joy

# 66
  • Чужбина
Не вярвам, че го казвам, но ми липсва Чето. Joy Вече. Joy

Аз нали ви казАх! И Махсун ша ни липсва!

Еркан А. прави такава страхотна игра, а героят му бе толкова колоритен. Страхотеееееен!

Направо се отвори дупка в Чукура, като го затриха. Требе ново гадно копИле да измислят.

# 67
Требе ново гадно копИле да измислят.

В Юджел видях потенциал. За един момент се въобрази на хладнокръвен килър! Sunglasses

# 68
  • Чужбина

В Юджел видях потенциал. За един момент се въобрази на хладнокръвен килър! Sunglasses

Има психопатски елемент в него, но дали ще може да покаже изпадане в крайно психопатско състояние тоя актьор?

Дано дано!

# 69

Направи го даже:heart_eyes:/яптън биле/.......Joy
Ама потенциала му се губи...........Stuck Out Tongue Winking Eye според менИ .....иначе ...аннам бабам си знае...Hug

# 70
Дамм! Confused Липсва му специфичния чар на Чето. Съчетанието на жестокост с лице на ангел. Винаги като го даваха от близо ми се искаше да го целуна. Joy Елфчето. Joy

# 71
# 72
  • Чужбина

Винаги като го даваха от близо ми се искаше да го целуна. Joy Елфчето. Joy

ГолЕм сладур! Даже идва малко прекалено красив за Чукура. Щото у Чукура се влиза с конкурс за грозота.
Сал един Желе е в отбора на манИкените. Елфо на второ място с изисканите си аутфити.

# 73
Дамм! Confused Липсва му специфичния чар на Чето. Съчетанието на жестокост с лице на ангел. Винаги като го даваха от близо ми се искаше да го целуна. Joy Елфчето. Joy
JoyJoyJoy
На мен пък ми беше излишен ....от как го показаха....Laughing

# 74
... у Чукура се влиза с конкурс за грозота.

Демек ЕксТубин се е класирал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт