ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 33 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Винаги като го даваха от близо ми се искаше да го целуна. Joy Елфчето. Joy

ГолЕм сладур! Даже идва малко прекалено красив за Чукура. Щото у Чукура се влиза с конкурс за грозота.
Сал един Желе е в отбора на манИкените. Елфо на второ място с изисканите си аутфити.

Joy Joy Joy Joy

Аааа и оня дет беше първо кардо на Желето беше убавец  Naughty един кат синеоко бебе с нова дрънкалка беше... дека го фана липсата тоз левент?

# 76
един кат синеоко бебе с нова дрънкалка беше... дека го фана липсата тоз левент?

Мете. Дойде в повече красота като за Чукур. Joy

# 77
  • Чужбина
... у Чукура се влиза с конкурс за грозота.

Демек ЕксТубин се е класирал. Joy
На едно от първите места  thumbsup

един кат синеоко бебе с нова дрънкалка беше... дека го фана липсата тоз левент?

Мете. Дойде в повече красота като за Чукур. Joy

Кой беше тоя Мете?  newsm78  newsm78  newsm78

ЗабравИхме Алперен! Но той беше много маниак, много психар и много крейзи  #Crazy

# 78

ЗабравИхме Алперен! Но той беше много маниак, много психар и много крейзи  #Crazy

ooooh! ooooh! ooooh!

кЪ можах да си забравя мойто момче  ooooh! ooooh! ooooh! ма ся у Сблъсъка е по-секси ше ме прощавате  Naughty

# 79
Дур бакалъм! Емрах у Краша ли е? На кого е брат?

На края на трея чок ентересан физиономия на БебЕ. Все едно насреща му са и Цезар и Наполеон.

# 80
  • Чужбина

ЗабравИхме Алперен! Но той беше много маниак, много психар и много крейзи  #Crazy

ooooh! ooooh! ooooh!

кЪ можах да си забравя мойто момче  ooooh! ooooh! ooooh! ма ся у Сблъсъка е по-секси ше ме прощавате  Naughty

На мене Алпо ми е навсякъде секси, честно да ви кажа.

С Мелисата са много убави!

Дур бакалъм! Емрах у Краша ли е? На кого е брат?

На края на трея чок ентересан физиономия на БебЕ. Все едно насреща му са и Цезар и Наполеон.

Емрах е у Краша и е едно добро момчееее! И как хубаво играе, направо можеш да се разплачеш с него заедно.

БебЕ отсега нататък ша си говори много често со Цезар ve Наполеон.

# 81
# 82
  • Чужбина

Мерсаж ... сетих се!

Селфи, Емрах у Краша го играе партнер на Мелиса Памук / Асу от Кара Севда. Много са яки. И двамата са претърпели метаморфоза / минали са през чистилището и са станали ангелчета.

# 83
ЖДНБ! Като ходих в темата да се информирам въобще не го отразих. То където е Киво друго кво да гледаш? Joy

Госпожата я знам от Кара Севдата. Confused Там беше гола вОда да ме прощават феновете и.

# 84
  • Чужбина

Госпожата я знам от Кара Севдата. Confused Там беше гола вОда да ме прощават феновете и.
С Алперен са много сладки! Той много много добре играе!

# 85
А тя как е? По спомени от КС е набедена за актриса, че и за красавица. Последното е въпрос на вкус де. Confused

# 86
ЖДНБ! Като ходих в темата да се информирам въобще не го отразих. То където е Киво друго кво да гледаш? Joy

Язе лично не съм я гледала другаде съответно не и бех фен. В началото на Краша беше гола вода, ма са влезна у релси. Аресах я! Спрегат ги за гаджета с Аплчи и мое и за тва така резко да задобре. Ма ако я сравнявам с Диланка е на светлинни годинки. И Алп е напреднал много с материала от Чукур насам, въпреки че го псувах яко като Емрах демек мишън къмплийтид.   Peace
Единствената драма е, че тя е кобилка, а Алп е дребен некак си и му седи като нощна лампа. Ма той и Бебето има сходни проблеми  Mr. Green

# 87
Спрегат ги за гаджета с Аплчи и мое и за тва така резко да задобре.

Демек се е разделила с "Джемил"?

тя е кобилка, а Алп е дребен некак си и му седи като нощна лампа. 

Камила Паркър Боулс. Stuck Out Tongue Winking Eye С бившия добре стоят ръстово.

# 88
  • Чужбина
Ма ако я сравнявам с Диланка е на светлинни годинки.

Абсолютно!

Мелиса и тя набедена, но у Краша се справя добре. Не дразни окото.

Демек се е разделила с "Джемил"?

Не се е разделила, а Селим го прати на оня свят. Щото не му пусна.  newsm09

# 89
Чак на светлини години да е от адашката - олмаз!
Адашката е по-красива! Според менИ!

Общи условия

Активация на акаунт