ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 36 310
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Като ви чета  коментарите май newsm78 няма да изгледам епизода . Тежичък , а ???

Кой ли ме пита , ама аз да си го окнем..Не ми харесват тези командировки  на разменни начала в двата сериала .Да се чудя кой къде  се е преместил ,на  гости ли е ,служебно ли е ! ooooh! Joy

Ако занулени от други сериали ги наемат по трудова заетост  в Ямата  ще ми стане мишмаш в главата при тази динамичност на действието .

Няма да има спокойствие на коренните чукуровци  , наплив на завоеватели   отвсякъде  и май все  "добронамерени " #2gunfire

# 421
  • Sofia, Bulgaria
Тоя беше същински изрод в карадениза сигурно и тука ще го играе такъв.Ако някой иска да погледне играта му ще сложа 2 клипчета.

Ами не се впечатлих от играта. Confused

Ех, Чето! Heart Eyes

И сбогуването с Махсун

От час и половина се каня да загледам 27-ми епизод и още не се решавам бе Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh!

# 422
Пичове, прогресираме!

Ей тоя пич се яви в Сблъсъка  Shocked Shocked Shocked

Язе съм у шок!

# 423
  • Чужбина
Пичове, прогресираме!

Ей тоя пич се яви в Сблъсъка  Shocked Shocked Shocked

Язе съм у шок!

Кой е тоя? Нещо мисля бавно ...

Сега надникнах у Краш-темата. Това някакъв българин ли е?

Аз не ги знам бг актьорите...много съм зле.

# 424
Иво Аръков е този младеж.  Peace

# 425
  • Чужбина

И язе съм у шока значи!

Баси якото, честно!

От мафията ли е?

# 426

И язе съм у шока значи!

Баси якото, честно!

От мафията ли е?

От руската  Sunglasses

# 427
  • Чужбина
Разгледах му ИГ на тоя Иво! Сакам го у Чукура. Гледайте там у Краша да го ликвидирате набързо.

Гледам в тубата ... Керем и Джемре омачкали чаршафите у хотело. Много яко!

# 428
  • близо до брега на морето
Добро утро!
    Вай бе-голям съм мазохист. Въпреки,че знаех за тежкия епизод- го започнах. Но....спирам (за сега). В момента, когато Ямач и Аличо са до Сена в колата. Тия двамата са страхотни! И в Ичардето бях впечатлена,но тук вече ме оставят без думи! Сълзите ми се стичат и едвам виждам какво пиша. Кога ще го продължа- не зная. Ще се изгледа,на почивки. Спирам,че едвам виждам буквите Cry

# 429
  • Чужбина
Ще се изгледа,на почивки.
Мим Hug

Аз после ще го почна след сцената с болницата, за да избегна травматизирането.

# 430

Кой пита за снимки? Hug
Воала! Снимки 61

Русал! Heart Eyes

# 431
  • Ruse, Bulgaria
Снимки от 61. Епизод

# 432
Този ми е любимец от сега! Heart Eyes Joy

Озетчето

Скрит текст:
Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak.

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

# 433
  • Чужбина
Този ми е любимец от сега! Heart Eyes Joy

Скрит текст:

Кой е този?

Какво чете Аличо?

# 434

Дънди крокодила мейби?! Thinking

Омир - Илиада. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт